Imamın oğlu (yardım)

biz 15 yaşındayz o 23 yaşında
ayrıca biz onla abi kardeş olmak istiyoruz biraz saygı gösterseniz??

abı kardes olmak ıcın nıye bu kadar heyecan yapıyorsunuz

ayrıca 23 yasında kı cocuk sızınle ne dıye arkadaslık etsın kı

yanı abı kardes olcaksınız da amac ne ?

hangınız asık cocuga onun ıtırafını etsen belkı yardımcı oluruz

Son düzenleme:
şaka mısınız kızım ya--dicem de ayıp olcak :27: madem görünce heyecanlanıyorsunuz abi kardeş olmak ne demek :35: kusura bakma da dalga geçer gibi konu açıp sonra biraz saygı demeye de pek hakkın yok :19: bi de başlık çok hoşuma gitti "İmamın Oğlu" yakında sinemalarda :51: :52::52:

şaka mısınız kızım ya--dicem de ayıp olcak :27: madem görünce heyecanlanıyorsunuz abi kardeş olmak ne demek :35: kusura bakma da dalga geçer gibi konu açıp sonra biraz saygı demeye de pek hakkın yok :19: bi de başlık çok hoşuma gitti "İmamın Oğlu" yakında sinemalarda :51: :52::52:

The Imam' s Son, The Imam filminin devamı niteliğinde :)

kollarını açar,gelin kardeşlerimmmmmmmmm,der sarıp sarmalar kızlarımızı:1:

Bir de acil yardım yazmışlar ya bende gerçekten mühim bir sorun var sandım derde bak maşallah :51: Çocuk imamın oğluymuş ya tövbe istiğfar çekip durur bence bu durum karşısında :1:

Yıllar once bır kıtap okumustum ımamın kızı dıye baslıgı gorunce aklıma geldı.

Vay be abi-kardeş olma heyecanına bak sen :1:
Canım benim önce kendinize gelin. Amacınız ne? Abi-kardeş olup napıcaksınız? Çok heyecanlı gördüm, birinizden biri aşık olmuşsunuz. Yok ikiniz birdense dahada durmam buralarda:33:

bir zamanlar bi kızcagız vardı burda oram cirkin buram cirkin diyip bi yandan da kendini ovuyordu rain mi star mı oyle birsey yok arkadasları onu cok begeniyomus fizigi cok guzelmis 170 gosteriyomus annesi cok bakıyorlar diye bikini giymesini istemiyomus mayo almıs (sanki mayo tum vucudunu ortcek :D) oyleydi iste
o kızı ozledim yani bu konudan sonra
bende zamanında sacma konular acmısımdır da buna pes diyorum
imamın oglunu gorunce heycanlanıp abi kardes olmak isteyen iki 15lik kız
hayır madem fikir almak istiyorsunuz bir derdim varda ne isiniz var burda insanlar nelerle ugrasıyor sağlığını kaybetmek uzere olanlar bosanmak uzere olanlar evlatları evden kacanlar
Size tavsiye : o camiye bi daha gitmeyin gunaha sokmayın cocugu yahu :D
hayır anlamıyorum baska isiniz mi yok da caminin onunden geciyorsunuz bari gecmisken 2 rekat namaz da kılsaydınız :D
Ay pardon saygılı olcaktık dimi
Hey allahım ya

Son düzenleme:
Arkadaşlar.
biz 2 arkadaşız ve bir gün akşam dışarı çıkalım dedik ve sohbet ederken caminin içinden çıkan çocuğu gördük ve bu çocuk 23 yaşlarında falan ve biz hergn bu çocuğu görmek için dışarı çıkıyoruz ,görünce hemen heyecanlanıyoruz ve biz bu çocukla arkadaş olmak istiyoruz ama çocuk yanımıza bile gelmiyo LÜTFEN yardımcı olun
önerilerinizi bekliyoruz ACİL...!!

hayır biz sadece abi kardeş olmak istiyoruz anladınızmı
manitalık bi durum yok
çocuğu yamamıcaz kendimize
saygı!!

iyi de, insan hoşlandığı heyecanlandığı biriyle abi-kardeş ilişkisi yaşamaz ki. tam olarak ne hissediyorsun, ne istiyorsun daha ona karar vermemişsin, boşver bence... hem 23 yaşındaki koskoca çocuğu ne yapacaksın, yaşıtlarınla arkadaşlık yap... :ssz:

iyi de, insan hoşlandığı heyecanlandığı biriyle abi-kardeş ilişkisi yaşamaz ki. tam olarak ne hissediyorsun, ne istiyorsun daha ona karar vermemişsin, boşver bence... hem 23 yaşındaki koskoca çocuğu ne yapacaksın, yaşıtlarınla arkadaşlık yap... :ssz:

Bak simdi cok sert yazmısız ya cocugu yamamıcaklarmıs :D
Hay Allah nasıl da yanlıs anladık :D

Kusura bakmayın 15 yaşındaki iki ÇOCUĞUN kalbini kırmak istemem ama bencede siz o cemaatin iyiliği için camiden uzak durun.
O yaşlarda hepimizin platonik aşkları,heyecanları olmuştur ama kimse 2 arkadaş aynı çocuk için tövbe tövbee..
Hem onun size bakmaması ilgilenmemesiçok normal hatta ilgilenseydi sorun olurdu bence..
Biraz ağırbaşlı olun,kızlara ykışmıyor bunlar.. Saygılar ! :)

hem o çocuğun kendinden 8 yaş küçük çocuklarla ne işi var :34: abilik yapcak olsa varsa kendi kardeşine yapar zaten takmaz bile sizi :23:

Var böyle kızlar di mi? Ben sizin yaşınızdayken bizim sınıfta da vardı en üst sınıftan bir çocukla asla konuşmadığı halde bir kere görmeyle sürekli sınıfta x abim x abim diye dolanan bir kızcağız vardı, tahtaya adını filan yazıyordu böyle ciddibir hayranlık besliyordu ama tamamen kardeşçe :9:

O zaman o kıza soramamıştım ama şimdi size sorayım, canım sadecbir defa gördüğünüz tahminen imamın olduğunu düşündüğünüz bir çocukla neden abi-kardeş ilişkisine girmek istiyorsunuz? Hayır hoşlansanız bile daha mantıklı, insan kardeşi statüsüne koyacağı birinde, destek olması, anlayışlıolması, koruyucu olması gibi nitelikler arar.Dış görünüşünden nasıl karar veriyorsunuz sizle özel bir abi-kardeş bağı kuracağına?

Back
X