• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

imdaaaaatttttt

tubbags

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
7
0
36
İstanbul
04.05.2012 tarihinde keçiörende halil ibrahim sofrasında düğünüm var ama ankarada yaşamadığım için kuaför olarak nereyi seçeceğimi bilmiyorum ve mutlaka prova yaptırmak istiyorum önerilerinize muhtacım.o günün kusursuzluğuna yakışır kuaför önerilerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler:)

Son düzenleme:
Sen evlenmişsin bile haberin yok:1: nisan 4te evleneceksin sanırım ama tarihi yanlış yazmışsın.İstanbuldayım bilmem Ankarayı ama yardımcı olan çıkacaktır elbet.Mutluluklar.

yeri açıkça yazmanız sorun olmasın sonra herkesin görebildiği okuyabildiği birforumdasın üye olanda üye olmayanda:26:

canım başkent kuaför var internette telefonu mutlaka vardır eğer bulamazsan ben veririm şuanda yanımda yok.ben orda yaptırmıştım nişan saçımı memnun kaldım.uğur bey var o yapmıştı.istersen sende bi konuş görüş tatlım

canım başkent kuaför var internette telefonu mutlaka vardır eğer bulamazsan ben veririm şuanda yanımda yok.ben orda yaptırmıştım nişan saçımı memnun kaldım.uğur bey var o yapmıştı.istersen sende bi konuş görüş tatlım

baktım internetten teşekkür ederim pek gelin başı foto koymamışlar hem dikmen uzak düşüyo biraz:)

sanırım buldum üstümden büyük bi yük kalktı çok yakın değil çok uzak da değil 6.caddede nero kuaför die.fotoğrafları gayet güzel.gitmiş olan varsa içinizde yorum yaparsanız sevinirim.kızlar hepiniz saolun.öpüyorummmmm

Back
X