ıkıncı esı olmak? demıssınız ıkıncı es olamazsınız sadece ıkıncı evlılıgı olabılırsınız sanırım..sızın sucunuzmu bılmem ama boşanmış cocugu olan bırıyle evlenıyosanız az cok bunlarında olucanı tahmın etmenız gerekır..degılmısızkendınızını kuma yada yuva yıkan kadın gıbı neden hssedıyosunuz merak ettım aslında?..yeter artık dayanamıyorum. bir adamın ikinci eşi olmak mı benim suçum? medeniyet adına eski eşle görüşmek mi olması gereken? peki ya benim ruh sağlığım? kendimi kuma ya da yuva yıkan kadın gibi hissediyorum. halbuki biz tanıştığımızda onlar boşanalı 5 yıl olmuştu. nedir benim günahım? bi akıl verin arkadaşlar?? eşim oğlunun nişanına eski eşi rahatsız olur diye benimle gitmek istemiyor. ve bana sen otur gelme, ben eski karımla gitmeliyim dedi. siz olsanız ne yaparsınız?klava:
ıkıncı esı olmak? demıssınız ıkıncı es olamazsınız sadece ıkıncı evlılıgı olabılırsınız sanırım..sızın sucunuzmu bılmem ama boşanmış cocugu olan bırıyle evlenıyosanız az cok bunlarında olucanı tahmın etmenız gerekır..degılmısızkendınızını kuma yada yuva yıkan kadın gıbı neden hssedıyosunuz merak ettım aslında?..
oglunun nişanına sızle gıtmemesı oglu sızı ıstememıs olabılırde ama..
ve sonucta oglu ıse nısanlanan o gıtmesıde şarttır...
ve esıylende bı araya gelmesı gayet normal cunku ortada cocuk var..
arkadas olarak ayrılmıs olabılır ıllahı eskı esı bırlıkde gıdelım demıs ıse ve oglu ıcınde mutlu olcagını dusunmusler ıse gayet dogal bence..
evet farklı goruslerden bakmak herdaım guzeldır...arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız ve fikirleriniz için. inanın her görüş benim için çok değerli. umarım bunun altından kalkabilirim. aslında ne halleri varsa görsünler diyebilmek en iyisi, ama içim acı dolu ve çok kırgınım. kendimi kullanılmış hissediyorum açıkçası, sanki evin bir çalışanı gibi... canın istediğinde gel, ama işine gelmediğinde gelme. ikinci kez evlenecekler lütfen çok dikkatli olun!!! benim başım yandı, kimse bu duruma düşmesin dilerim...
bende istemezdim.belki cocugu oyle istemistir..o da belki daha cok kirilirsiniz diye acikca soyleyemedi..bende olsam bi evlat olarak istemezdim annem babam disiinda birini..
belki cocugu oyle istemistir..o da belki daha cok kirilirsiniz diye acikca soyleyemedi..bende olsam bi evlat olarak istemezdim annem babam disiinda birini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?