haklısın arkadaşım, iice düşününce bunun en doğrusu olduğuna karar verdim ben de.hem oglunun nisanina gidip ne yapacaksin ki?esini de bu konuda uzme..boyle seyler yasanabilir.eminim ki esinde uzuluyordur bu duruma..hic takip 3.kisiler icin huzurunu bozma.yerimseniben
:1closedeyes:eşimden ayrılmış olsaydım,
oğlumun nişanına, eski eşimin yeni eşiye gelmesini istemezdim
ortada çocuk olmasa eski eşiminde gelmesini istemezdim
teşekkürler canım. umarım senin durumun bana benzemez. her şeye o kadar iyi niyetle başladım ki...bu konuda ben şöyle düşünüyorum: aslında sorun çocuklardan kaynaklanmıyor. erkek boşandıktan sonra ikinci kez evlendi mi sorunlar başlıyor. erkeğin ilk eşi sanırım bunu sorun yapıyor, "benimle mutlu olamadı onunla da olmasın" türü bişey bu. ben bu konuda çok çektim. dilerim sen rahat ve mutlu olursun, dengeyi baştan kur, mutlu ol...bu konuyu okuyunca kendi geleceği gördüm sanki bende evlenmek üzereyim nişanlımla aramda 15 yaş var 14 yaşında bir oğlu annesiyle kalıyor şuan bnmle tanışmadı blkide istemiyordur bilmiyorum ama bazen sevgilimle konuşuruz bu konuları ben bir keresinde ilerde samete kız istemeye gidilecek allah nasip ederse ve o zaman ben gelmem demiştim ama sevgilim hemen olmaz öyle şey benm eşim sensin sende geleceksin demişti
ilerde ne olur bilemem tabii belki giderim ama blkide gidememçok zor bir durum bu gerçekten hemde çok zor
hee ama bana kalkıp eski eşim yüzünden derse onunla gitmeliyim derse o adamı vururum :))
dışlamak gibi birşeyde söz konusu olamaz çünkü onun ailesi ben ,ikimizin çocukları ve ilk oğludur kimseyi kimseden ayıramaz ama eski eş arada çocukta olsa aileden değildir
:S oofff yaaa gerçekten kafam çok karıştı
canım allah seninde benimde bizim gibilerinde yardımcısı olsunnn
şunu da belirtmem gerekir ki, nişanlının tutumu çok önemli bu konuda. ve bence en doğrusu yanında olman. kız istemede de, nişanda da, düğünde de. sevgiyle kal...teşekkürler canım. umarım senin durumun bana benzemez. her şeye o kadar iyi niyetle başladım ki...bu konuda ben şöyle düşünüyorum: aslında sorun çocuklardan kaynaklanmıyor. erkek boşandıktan sonra ikinci kez evlendi mi sorunlar başlıyor. erkeğin ilk eşi sanırım bunu sorun yapıyor, "benimle mutlu olamadı onunla da olmasın" türü bişey bu. ben bu konuda çok çektim. dilerim sen rahat ve mutlu olursun, dengeyi baştan kur, mutlu ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?