imdat!!!bir erkeğin ikinci eşi olmak ne zormuş!!!

her iki taraf icinde zor bir durum...bana sorarsaniz iki tarafda hakli...ayni seyleri bende yasadim ne kadar zor oldugunu iyi biliyorum...gerci su an evlendim kurtldum bazi rahatsiz edici durumlardan..

evet bana düşman, sanki ben ayırdım ana babasını. belki de tek çocuk olmanın verdiği şımarıklık bu.

benimde annem babam ayri anne ve babanin ayri olmalarini hic bir sekilde kimseden saklanamaz bende nisanlandim babamin esi gelmedi ama kendi istegiyle gelmedi bana kalsa gelebilirdi ama kendisi kaldiramiycagi icin gelmedi bence bu tür seyler iki taraf icinde KOMPLEKS haline getirilmemeli ve durum kabullenilmelidir

bak bu sözüne katiliyorum...bazende insanin bazi seyleri kendisi düsünmesi lazim...biraz daha duyarli olmak lazim

Kelimesi kelimesine katılıyorum...
Eski karımla gitmeliyim ne demek ya...
Eski karısı adı üstünde. Sonuçta oğlunun annesi de olsa ESKİ karısı...
Siz olsanız ne yaparsınız demişsinya ben olsam alnını karışlarım klava:

kesinlikle katiliyorum en normal davranis sekli budur

Ben çoğunluğa katılamıycam. içten gelen bir şey bu hayatta istemem ve buna kompkles denilemez. ıki insan tercihini yapmış boşanmış ama en önemli günümde de ben tercihimi yaparım, kimin gelip gelmeyeceğine ben karar veririm.

herkesin kendi tercihidir bende ozel gunumde istemezdim bi evlat olarak.eski bi es olsam umrunda bile olmazdi.baska zaman nereye isterlerse gidebilirler.bence de normali olmasi gereken budur..

Bence eşiniz haklı..
Herşeyin bir yolu yordamı vardır..

Sıradan birisinin nişanını olsa haklısınız tabii ki sizle gidecek ama nişanı olan kişi oğlu..

Belki oğlan böyle istiyor;
Olaya çocuğun penceresinden bakarsak;
Ben olsam ben de nişamında, babamın 2.eşini görmek istemezdim belki...Düşünsenize annem, babam ve babamın 2.eşi..Gerek yok. Sadece annem ve babam benim için 2-3 saatliğine biraraya gelsinler yeter derdim şahsen..

Ayrıca eski eş, eski eşin annesi babası ailesi sizi görmek istemeyebilir ki çok normal..

Yani demek istediğim ;sizi 1.dereceden ilgilendiren bir nişan değil bu..ılla ki sizin de bulunmanız gerekmiyor..

Bence büyütmeyin..

Benim de anne babaları boşanmış arkadaşlarımın düğünleri oldu zaman zaman..
Sadece anne ve babaları vardı...2.Eşleri değil.
Eşinizin davranışı bana çok normal geldi kusurabakmayın.

Asıl sizin böylesi bir durumda kendinizi 2.plana atılmış hissetmeniz anormal..

açıkçası ben sizin böyle bir ortamda bulunmak istemenize şaşırdım. ne gereği varki. sonuçta oğlu eşin gitmeli ama sizin bulunmanız ve bulunmayı istemenize bir gerekçe yok. siz hakikaten böyle bir ortamda bulunmaktan mutlu olacakmısınız.

evet bana düşman, sanki ben ayırdım ana babasını. belki de tek çocuk olmanın verdiği şımarıklık bu.

Konu sizin ayırıp ayırmamanız değil ki..

Olaki şu anki eşinizden boşandınız(Allah korusun) ve ilerde (dünya bu ya) şu anki eşinizden olan kızınızın düğünü olacak..
Veee şimdiki eşiniz, kızınınız düğününe, takmış yeni karısını koluna, salına salına gelecek..

Ne düşünürsünüz, ya da sizin kızınız ne düşünür ya da sizin anneniz ne düşünür?
Dürüst olun lütfen..

Ben istemezdim şahsen eski kocamın kızımın düğünü ya da nişanına yeni karısıyla gelmesini..

eşiniz de bunları düşünerek sizin gelmenizi uygun görmemiş ki bence çok haklı..

Aynen..
Arkadaşın bu kadar çok o nişandan bulunmak istemesi de bana tuhaf geldi..

Ben olsam gitmek istemem..
Eski karısı, eski karısının bütün sülalesi de orda olacak..
Ne gerek var yani?

Ben de eşimden ayrıldım, çocuğumuz olduğu için arada sürekli iletişim halindeyiz elbette, ömür boyu da bu böyle olacak. Bence burada annenin, babanın, yeni eşlerin değil, sadece ve sadece çocukların fikri önemlidir. Benim çocuğum istemediği sürece ne ben ne babası, varsa, yeni eşleri bu tip ortamlara sokmayız. Önemli olan onun mutluluğudur. ıstemiyorsa herkes saygı duymalıdır. Ama dediğim gibi anne-babalar değil... çocuklar verir bu kararı.

eski eşiyle seviyeli bir ekılde ortada çoçuk oldugu konuşmasına birşey demem, zaten kızmaya da hakkım olmazdı ama oğlunun nişanına beni almadan gitmesı hıç hoş olmazdı. kızar ve kırılırdım. sonuçta onun evladı benım de evladım sayılır, mutlaka ona sızın de bu zamana kadar anneliğiniz olmuştur. nişanını görmek sizin de hakkınız. ayrıca eskı eşinin kırılması gıbı bir bahane beni daha da sinirlendırırdi, çok kıymetlıyse boşanmasaymış.

Eşinin oğlu böyle istemiş bu çok basit bir olay...
Ben yerinde olsam zaten gitmek de istemezdim...
Onlara has bir olay tamam evlenmiş olabilirsiniz onların ayrılığında payınız olmayabilir...
Ama boşverin derim, düşünün o çocuk sizi sevmiyor bile ne işiniz var SİZİN YÜZÜNÜZDEN yüzleri neden asılsın ki sırf sizi gördüler diye NEDEN RAHATSIZ olsunlar ki?
AYNI şey sizin için de geçerli...
yerimseniben

bizim komşumuz eşinden ayrıldı ve eşi tekrar evlendii kızının nişanına eşini alıp geldiii ve hiç hoş olmayan bi görüntü oldu..bu olaya iki yerden bakmak gerekir bir o eş açısından birde evdeki kadın açısından
eski eş ve çocuklar için bakarsanız babalarının bile o kadınla geliceğine gelmemesinden yanaydı çünkü anneleri çok kötü olucaktıı
evdeki eşde eşini yollamak istemez çünkü orda eski eşi var oda bu durumu kıskanır
ama lütfennn bu tarz kararlar verirken nişanı olan kızın/yada oğlun en güzellll gününüü böle olaylarla doya doya yaşayamamasıı çok kötü değilmii????

Son düzenleme:

bu okadar yanlışkiii bide kendinizi onun yerine koysanızzzz...şımarıklık değil bu babalarını sizden dolayı değil babalarını haklı olarak başka biriyle paylaşmak istememelerinden....
siz babanızı annenizden başkasıylaa mutlu ve mesut görmek istermiydiniz
ben kendi adıma babamı kimselerle paylaşamam ve bunun adı şımarıklıksa bende 4 kardeşim ama çok şımarığım demekkii...
siz dünyanın en iyi insanı en iyi annesi en güzel insanıda olsanız onların babalarıyla evlisinizz,kolay bi durum değilll....Allah sizin çocuklarınıza yaşatmasınnn,inş eşiniz hep yanınızda olurrr...

siz onun resmi nikahlı eşisiniz
muhakak oğlu ve eski eşi vs eşinizin sizinle evli olduğunu biliyor siz gizli biri değilsiniz ki sizi götürmüyor
siz onun eşisiniz bence muhakak götürmesi gerek

açıkçası böyle bir durumda ben o nişana gitmeyi istemezdim ...

amaaa...eğer eşinizin hala ya da yeniden eski eşine karşı bir zaaf ve özlem hissettiğini düşünüyorsanız durum farklı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…