Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak bu sözüne katiliyorum...bazende insanin bazi seyleri kendisi düsünmesi lazim...biraz daha duyarli olmak lazimbenimde annem babam ayri anne ve babanin ayri olmalarini hic bir sekilde kimseden saklanamaz bende nisanlandim babamin esi gelmedi ama kendi istegiyle gelmedi bana kalsa gelebilirdi ama kendisi kaldiramiycagi icin gelmedi bence bu tür seyler iki taraf icinde KOMPLEKS haline getirilmemeli ve durum kabullenilmelidir
eğer ortada çocuk varsa görüşmeye mecburlar evet.
sonuçta nasıl ki çocuğu yaparken beraberdirler, büyütürken de gerekli olan yerlerde beraber olmak zorundalar.
ama bu beraberliğe sizi de ortak etmeli eşiniz.
ne demek eski karımla gitmeliyim.
oğlu nişanlanıyor olabilir ama eski eşler elele olmak zorunda değiller.
kocanız kendi ailesi olarak sizi de almalı yanına.
bence çok yakışıksız bir davranış..
Kelimesi kelimesine katılıyorum...
Eski karımla gitmeliyim ne demek ya...
Eski karısı adı üstünde. Sonuçta oğlunun annesi de olsa ESKİ karısı...
Siz olsanız ne yaparsınız demişsinya ben olsam alnını karışlarımklava:
evet bana düşman, sanki ben ayırdım ana babasını. belki de tek çocuk olmanın verdiği şımarıklık bu.
açıkçası ben sizin böyle bir ortamda bulunmak istemenize şaşırdım. ne gereği varki. sonuçta oğlu eşin gitmeli ama sizin bulunmanız ve bulunmayı istemenize bir gerekçe yok. siz hakikaten böyle bir ortamda bulunmaktan mutlu olacakmısınız.
evet bana düşman, sanki ben ayırdım ana babasını. belki de tek çocuk olmanın verdiği şımarıklık bu.