İmdat bulantı!!!

Kizlar ben biraz daha iyiyim yani en azindan artik herseyden tiksinmiyorumbugunlerime sukur diyorum cidden cokzordu ama gecicek morallerinizi yuksektutun

Sevindim adına canım
Saol canim seninde gecicek bulantilarin tiksinme gecince o da bi haftaya geciyo merak etme benim ilacin naneli limonata oldu ama onu bilir onu derim buz gibi icin baya bulantiyi hafifletiyor

Ne güzel canım ilaç haricinde bulmuşsun sana iyi gelen şeyi umarım bnimde bulantim falan kalmaz

Ne güzel canım ilaç haricinde bulmuşsun sana iyi gelen şeyi umarım bnimde bulantim falan kalmaz
Canim bende 3,5 ay bulanti cektim inan gram lokmayi zor yedim ama son haftalarda limonatayla ayakta kaldim sonra 15. Haftadayim 14 te basladi azalmaya simdi aksam yatarken biraz var yine ama cok degil yani kacinci haftadasin bilmiyorum ama gecicek buna inan

12 canım benim de 13e giriorum inşallah geçecek bnde inanıyorum :)

Reactions: Rup
Kızlar 12. Haftanın içindeyim ben ilk gebeliğimde 9 ay sürmüştü bunda da çok fenayım her gün zofran alıyorum işe gidemiyorum raporluyum umarım erken geçer

Kızlar 12. Haftanın içindeyim ben ilk gebeliğimde 9 ay sürmüştü bunda da çok fenayım her gün zofran alıyorum işe gidemiyorum raporluyum umarım erken geçer

Ayni durum bende de soz konusu 18. Haftamdayim ve 6. Haftamdan beri zofer kullaniyorum. Bulantim fazlasıyla hafifledi dozunu dusurdum ama hala birakamadim ilaci. Her gun bugun almayacagim ilaci diye uyanıyorum ise gidiyorum birkac saat sonra yine bulanti basliyor e bir de sıcaklar fena olunca zofer almadan rahatlayamiyorum.
Ilaci hic birakamicakmisim gibi geliyor
Bir onceki hamileliginizden bahsetmişsiniz 9 ay boyunca ilac kullandiniz mi acaba?

İlk gebeliğimde bu kadar çok ilaç kullanmamıştım ama her gün kusuyordum bunda farklımılur diye umdum ama malesef ben işe bile gidemiyorum ne zamana kadar sürer bilmem Allah yardımcımız olsun

İlk gebeliğimde bu kadar çok ilaç kullanmamıştım ama her gün kusuyordum bunda farklımılur diye umdum ama malesef ben işe bile gidemiyorum ne zamana kadar sürer bilmem Allah yardımcımız olsun

Ben de 1.5 ay gidememistim ise ama yavas yavas azaldi insallah sizin de oyle olur. Ilk zamanlara bakarak suan şükürler olsun ki cok iyiyim ama artik ilaç kullanmak istemiyorum tamamen rahatlamak istiyorum. Insallah en kisa zamanda atlatirsiniz bu donemi. Allah sagsalim bebeklerimizi kucagimiza almamizi nasip eder insallah.

Ben bi gün akasma kadar iyi oluorum snra hoooop bulantı sonra ilaçta ilaç napcaz böyle

Bir sure yemek yemedim canım ben çok kotuydm auni senin gibi bogazim falan berbat olmuştu. Yemek yerine leblebi kraker vs şeyler yemistim.birde serum takıldı çünkü şu bile icsem kusuyordum. Birde hap vermişti ama hiç kullanmadim geçti. Yani yaklaşık bir hafta da atlattım.

7 haftalığm ve berbat ni durum mide bulantısından yatamıyorum ne kadar sürecek

6. Haftadan başlayan bulanti hala devam ediyor mahvoldum resmen 13. Haftaya girdim hala halsizlik bulanti kusma işe gidemiyorum kaç gündür hayattan soğudum ağlayıp duruyorum ilk gebeliğim ama bana çok zor geldi ya sürekli bir yerlerim ağrıyor.. göğüslerimde silikon var geçen sene taktırdım onda da ayrı korkuyorum çok buyur de beni rahatsız eder diye psikolojim çok kötü ya ((

Malesef ne kraker ne başka birşey sadece bİraz ayva rahatlatmıştı.9 ay boyunca 4 5 öğün kustum doğuma giderken bile kustum.umarım sizin bu şekilde devam etmez ..
Ay deme ya altı haftalığım daha çok fena midem napıcaz biz böylee ya geçmez aylar yiyemiyorum başım dönüyor açlıktan

Bana doktorum bugun zofran yazdi,r mg tabletten yarisini yut dedi ama bana dozu dusul geldi,icinizde kullanan varsa nasil hangi dozda kullandiniz
Doktorum bana zofranı duyar edersin niye vermediniz diye sorarsın bana dedi çünkü bebeğe zarar verdiği kanıtlanmış bi ilaç o dedi cnm bi sor doktoruna istersen tehlikeli olmasın

Ben metpamid kullanıyorum güne 3 defa dedı doktor zofrani kullananları duydum

Çubuk leblebi tost Canım çok zor hala kusan biri olarakk

Ay deme ya altı haftalığım daha çok fena midem napıcaz biz böylee ya geçmez aylar yiyemiyorum başım dönüyor açlıktan
Canim gececek merak etme oncelikle onu bil, bir suru insan uzerine gelecek yemen lazim yemelisin diye zorlama yiyebildigini ye yiyemedigini birak, ilk 3 ay o bebek bizim stoktan yiyor bebegin ac kalmiyor rahat ol, bulantilar icin zencefildir, limonlu biseyler tuzlu leblebiler ve patates yiyebilirsin bir sure bunlarla idare ettik bizler, 12. Haftaya kadar cok kez gecmiyecegin dusundum arasira tekrar ede ede en son13. Ve 14. Haftada azaldi ve normal yemek yemeye basladik bir cogumuz cok sukur, ilac kullandirmadi doktorum ve oyle yada boyle gecti ben mide bulantilarimi buldugum her vakit uyuyarak atmaya calistim ama oyle ama boyle geciyor vucuduna guven, ve psikolojini gececegine ikna ederek yasa. Meyve yiyebilirsin cogu zaman bizi meyve kurtardi

Doktorum bana zofranı duyar edersin niye vermediniz diye sorarsın bana dedi çünkü bebeğe zarar verdiği kanıtlanmış bi ilaç o dedi cnm bi sor doktoruna istersen tehlikeli olmasın

Zofranda tatlandırıcı olduğu icin demistir belki. Eczaci bir kere zofer bulamadigim icin muadili diye zofran vermisti iki gun ictim ama zofer kadar etkili bulmadim nedense.

Inşallah ya serum verdiler dün biraz iyiyim sanki çorba içtim meyve yedim az inşallah böyle gider bunada razıyım boğazım tahriş oldu kusmaktn psikolojim bozuldu herkeste onu ye şunu ye nasıl yiceksem kusuyorum işte mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…