- 13 Nisan 2016
- 907
- 653
- 53
- 37
- Konu Sahibi brcozcelik
-
Saol canim seninde gecicek bulantilarin tiksinme gecince o da bi haftaya geciyo merak etme benim ilacin naneli limonata oldu ama onu bilir onu derim buz gibi icin baya bulantiyi hafifletiyorKizlar ben biraz daha iyiyim yani en azindan artik herseyden tiksinmiyorumbugunlerime sukur diyorum cidden cokzordu ama gecicek morallerinizi yuksektutun
Sevindim adına canım
Canim bende 3,5 ay bulanti cektim inan gram lokmayi zor yedim ama son haftalarda limonatayla ayakta kaldim sonra 15. Haftadayim 14 te basladi azalmaya simdi aksam yatarken biraz var yine ama cok degil yani kacinci haftadasin bilmiyorum ama gecicek buna inanNe güzel canım ilaç haricinde bulmuşsun sana iyi gelen şeyi umarım bnimde bulantim falan kalmaz
Aynen az kaldı canım geçicek hiç korkma12 canım benim de 13e giriorum inşallah geçecek bnde inanıyorum :)
Kızlar 12. Haftanın içindeyim ben ilk gebeliğimde 9 ay sürmüştü bunda da çok fenayım her gün zofran alıyorum işe gidemiyorum raporluyum umarım erken geçer
İlk gebeliğimde bu kadar çok ilaç kullanmamıştım ama her gün kusuyordum bunda farklımılur diye umdum ama malesef ben işe bile gidemiyorum ne zamana kadar sürer bilmem Allah yardımcımız olsunAyni durum bende de soz konusu 18. Haftamdayim ve 6. Haftamdan beri zofer kullaniyorum. Bulantim fazlasıyla hafifledi dozunu dusurdum ama hala birakamadim ilaci. Her gun bugun almayacagim ilaci diye uyanıyorum ise gidiyorum birkac saat sonra yine bulanti basliyor e bir de sıcaklar fena olunca zofer almadan rahatlayamiyorum.
Ilaci hic birakamicakmisim gibi geliyor
Bir onceki hamileliginizden bahsetmişsiniz 9 ay boyunca ilac kullandiniz mi acaba?
İlk gebeliğimde bu kadar çok ilaç kullanmamıştım ama her gün kusuyordum bunda farklımılur diye umdum ama malesef ben işe bile gidemiyorum ne zamana kadar sürer bilmem Allah yardımcımız olsun
Bir sure yemek yemedim canım ben çok kotuydm auni senin gibi bogazim falan berbat olmuştu. Yemek yerine leblebi kraker vs şeyler yemistim.birde serum takıldı çünkü şu bile icsem kusuyordum. Birde hap vermişti ama hiç kullanmadim geçti. Yani yaklaşık bir hafta da atlattım.Kızlar 3,5 aylık hamileyim. ilk başta az olan bulantım iyice arttı. hatta dün artık kusarken tahriş olan boğazımdan kan geldi. doktorumu aradım serum önerdi gittim acilde yaptırdım. ama bunun daha farklı bir çözümü olması lazım. size bulantınıza iyi gelen hangi yiyecek içecekleri tükettiniz? ilaç dışında ne gibi çözüm önerirsiniz? gerçekten yaşam kalitem çok düştü bu yüzden her dakika tavuk gibi gıt gıt takılıyorum..
Ay deme ya altı haftalığım daha çok fena midem napıcaz biz böylee ya geçmez aylar yiyemiyorum başım dönüyor açlıktanMalesef ne kraker ne başka birşey sadece bİraz ayva rahatlatmıştı.9 ay boyunca 4 5 öğün kustum doğuma giderken bile kustum.umarım sizin bu şekilde devam etmez ..
Doktorum bana zofranı duyar edersin niye vermediniz diye sorarsın bana dedi çünkü bebeğe zarar verdiği kanıtlanmış bi ilaç o dedi cnm bi sor doktoruna istersen tehlikeli olmasınBana doktorum bugun zofran yazdi,r mg tabletten yarisini yut dedi ama bana dozu dusul geldi,icinizde kullanan varsa nasil hangi dozda kullandiniz
Çubuk leblebi tost Canım çok zor hala kusan biri olarakkKızlar 3,5 aylık hamileyim. ilk başta az olan bulantım iyice arttı. hatta dün artık kusarken tahriş olan boğazımdan kan geldi. doktorumu aradım serum önerdi gittim acilde yaptırdım. ama bunun daha farklı bir çözümü olması lazım. size bulantınıza iyi gelen hangi yiyecek içecekleri tükettiniz? ilaç dışında ne gibi çözüm önerirsiniz? gerçekten yaşam kalitem çok düştü bu yüzden her dakika tavuk gibi gıt gıt takılıyorum..
Canim gececek merak etme oncelikle onu bil, bir suru insan uzerine gelecek yemen lazim yemelisin diye zorlama yiyebildigini ye yiyemedigini birak, ilk 3 ay o bebek bizim stoktan yiyor bebegin ac kalmiyor rahat ol, bulantilar icin zencefildir, limonlu biseyler tuzlu leblebiler ve patates yiyebilirsin bir sure bunlarla idare ettik bizler, 12. Haftaya kadar cok kez gecmiyecegin dusundum arasira tekrar ede ede en son13. Ve 14. Haftada azaldi ve normal yemek yemeye basladik bir cogumuz cok sukur, ilac kullandirmadi doktorum ve oyle yada boyle gecti ben mide bulantilarimi buldugum her vakit uyuyarak atmaya calistim ama oyle ama boyle geciyor vucuduna guven, ve psikolojini gececegine ikna ederek yasa. Meyve yiyebilirsin cogu zaman bizi meyve kurtardiAy deme ya altı haftalığım daha çok fena midem napıcaz biz böylee ya geçmez aylar yiyemiyorum başım dönüyor açlıktan
Doktorum bana zofranı duyar edersin niye vermediniz diye sorarsın bana dedi çünkü bebeğe zarar verdiği kanıtlanmış bi ilaç o dedi cnm bi sor doktoruna istersen tehlikeli olmasın
Inşallah ya serum verdiler dün biraz iyiyim sanki çorba içtim meyve yedim az inşallah böyle gider bunada razıyım boğazım tahriş oldu kusmaktn psikolojim bozuldu herkeste onu ye şunu ye nasıl yiceksem kusuyorum işte mutsuzumCanim gececek merak etme oncelikle onu bil, bir suru insan uzerine gelecek yemen lazim yemelisin diye zorlama yiyebildigini ye yiyemedigini birak, ilk 3 ay o bebek bizim stoktan yiyor bebegin ac kalmiyor rahat ol, bulantilar icin zencefildir, limonlu biseyler tuzlu leblebiler ve patates yiyebilirsin bir sure bunlarla idare ettik bizler, 12. Haftaya kadar cok kez gecmiyecegin dusundum arasira tekrar ede ede en son13. Ve 14. Haftada azaldi ve normal yemek yemeye basladik bir cogumuz cok sukur, ilac kullandirmadi doktorum ve oyle yada boyle gecti ben mide bulantilarimi buldugum her vakit uyuyarak atmaya calistim ama oyle ama boyle geciyor vucuduna guven, ve psikolojini gececegine ikna ederek yasa. Meyve yiyebilirsin cogu zaman bizi meyve kurtardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?