- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
- Konu Sahibi brcozcelik
-
Masallah canim cok mutlu oldumBen de 3.5 ayligim ayni senin gibiydim sadece firinda patates iyi geliyordu sonra doktorum gebelerin kullandigi bir bulanti ilaci verdi suanda artik ilacsiz bir sekilde normal hayatima donmeye basladim
Allah yardimcin olsun.... bana simdilik iyi geldi ilac en azindan durdugum yerde organlarim altust olmuyor. Aylardir ilk defa mutfaktan gidip cay doldurdum ve getirebildim kendime. Yataga bagimli olmustum resmen2 mg sabah iciyorum aksama dogru bulantim artiyor tekrar 2 mg daha iciyorum, ama son bir. Haftadir ilac da fayda etmiyor,gercekten biktim.
Cok dogru bende her kustukca her bayilacakmis gibi oldugumda diyorumki o hayatta oldugu icin sen bunlari cekiyorsun yaramazlik yapiyo annesi sabret.... ama iste hayat o kadar zorlastiki hamile degilde kanser hastasi gibiyim. Allahim yavrularimizi korusun bize guc versinArkadaslar evet bulanti hayatimizi felc ediyor hatta ben 1.5 ay ise gitmeyi birakin evden bile cikamadim zofer 8mg sabah 8 mg aksam kullandim ve ona ragmen siddetli bulantim devam etti ama kusma sayim düştü ki hala devam ediyor bulanti ve kusma.
Tam artik isyan etmek uzereydim psikolojim inanilmaz kotuydu ki doktorum bulanti ve kusmanin oldugu gebeliklerin saglikli gebelik oldugunu bebegin durumunun cok daha iyi oldugunu esas midem bulanmazsa endise etmem gerektiğini o bulantilarin bebegimin iyi oldugunu ve saglikli oldugunu gosterdigini soyledi. Bana çok moral oldu ve şimdi midem bulandiginda ve kustugumda diyorum ki en azindan bebegim saglikli ve ben bunu bu sekilde hissediyorum.
Arkadaslar sabredin ve bilin ki bebeginiz cok iyi yani Allah korusun dusuk tehlikesi olup da yuregimiz agzimizda olacagina bulanti yasayalim daha iyi bence..
Cok dogru bende her kustukca her bayilacakmis gibi oldugumda diyorumki o hayatta oldugu icin sen bunlari cekiyorsun yaramazlik yapiyo annesi sabret.... ama iste hayat o kadar zorlastiki hamile degilde kanser hastasi gibiyim. Allahim yavrularimizi korusun bize guc versin
Oyy... evet bunu hic dusunmemistim . Benimde hamileyken turkiye turuna cikan arkadasim var. Hamile oldugunu hatirlatmasak aklina gelmeyecek akrabam var . Benim bitek karnim buyuyobaskada bi degisiklik yok diyen komsum var . Ahh ahh millet bana nazlanma cok hamilesin diye anladik tamam diyorlar. Bilseler neler yasadigimi... aslinda biz daha gucluyuz biz daha baglandik simdiden yavrularimiza. Daha kuvvetli bir bag kurtukBasta ben de oyle hissediyordum ama surekli telkin ettim kendimi en fazla 9 ay surecek bu durum diye.
Aslinda sıkıntısız hamilelik geciren arkadaslarima bakinca anne olduklarini bebek dogunca anliyorlar ama biz simdiden anne oldugumuzun farkındayız ve bebegimiz icin bu zor sartlari cekiyoruz. Yani bu bulanti ve kusmadan sonra bebek dogdugunda uykusuz kalmak beni pek yormayacak gibi geliyor bana .
Ya aynen şu siteye girip bakmasam annem gibi bir örnek olmasa dicem ki heralde tek zorlu hamilelik yaşayan benim :) ama bakıyorumki bizim gibi çok anne de var, kime sorsam hiç zorlanmamış ve şımarıklık yaptığımı düşünen oldu, abarttığımı söyleyen oldu yani kimse bilmez bir Allah bir biz biliriz neler yaşadığımızı... Neyse hepsi geçecek elimize aldığımız gibi unutacağız bunları biliyorum, tek duam Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin ve şu günlerin zorluğuna sabrımızı artırsın..Oyy... evet bunu hic dusunmemistim . Benimde hamileyken turkiye turuna cikan arkadasim var. Hamile oldugunu hatirlatmasak aklina gelmeyecek akrabam var . Benim bitek karnim buyuyobaskada bi degisiklik yok diyen komsum var . Ahh ahh millet bana nazlanma cok hamilesin diye anladik tamam diyorlar. Bilseler neler yasadigimi... aslinda biz daha gucluyuz biz daha baglandik simdiden yavrularimiza. Daha kuvvetli bir bag kurtuk
Amin...bir yerde okudum diyorki incili olmayan sancili olmazmis. Bizim yavrularimiz inci gibi insallah ondan bu eziyetler bu sancilar...Ya aynen şu siteye girip bakmasam annem gibi bir örnek olmasa dicem ki heralde tek zorlu hamilelik yaşayan benim :) ama bakıyorumki bizim gibi çok anne de var, kime sorsam hiç zorlanmamış ve şımarıklık yaptığımı düşünen oldu, abarttığımı söyleyen oldu yani kimse bilmez bir Allah bir biz biliriz neler yaşadığımızı... Neyse hepsi geçecek elimize aldığımız gibi unutacağız bunları biliyorum, tek duam Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin ve şu günlerin zorluğuna sabrımızı artırsın..
Vallahi cok dogru kuzucum insallahAmin...bir yerde okudum diyorki incili olmayan sancili olmazmis. Bizim yavrularimiz inci gibi insallah ondan bu eziyetler bu sancilar...
Canım çok geçmiş olsun umarım hemen ayaklanırsın yaKizlar dun kontrolum vardi gittim bu sefer doktor degisikligide yaptim doktorum cok ilgiliydi ama bana dediki sen mahvolmussun. Biliyorsunuz bahsediyorum asiri kusmam var istahsizlik var surekli bulantim var ve ben onceki doktorum zofer verdigi halde icmemistim zararli diye ama bu yeni doktorum icmeyip kendini mahvetmissin dedi. Asiri derecede perisan sapsari halimi gorunce bunyen cokmus dedi. Ve dediki zoferi icebilirsin benim esim bile 4ay kullandi korkma bu halin bebege daha zarar verir . Bagisikligin cokerse seni duzeltmek icin daha zararli ilaclar kullanmak zorunda kaliriz. Demem o ki kimseye ilaci icin diye tavsiyeetmiyorum ama benim gibi kendinizide mahvetmeyin. Bebek cok sukur iyi kipir kipirdi herseyi normaldi ama benim bu bozulan bunyemi duzeltmek icin bayagi multivitamin verdi birde beslenme programi. Yiyebildigin kadar uy bu programa dedi. Hepimize saglikli guzel gunler olsun insallah...
12+2 olmus minigim. Insallah duzelir bunyem ayaga kalkabilecek takatim olur yine....Canım çok geçmiş olsun umarım hemen ayaklanırsın yadoğru söylüyorsun aslında kimse kimseyi korkutmamalı bünyeden bünyeye herşey değişiyor inşallah hemen geçer bugünler kaç hafta oldu senin bebiş şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?