Onda niye anahtar var?Merhaba hanımlar. Ben bir yıldır nişanlıyım ve haftaya düğünüm var. Ama inanın bunalımdayım. Nişanlımla severek nişanlandık ve aileler arasında da bir problem yok hersey mesafeli ama seviyeli ve güzel. Benim problemim maalesef kv ile ilgili. Herseyime ama herseyime karışması beni çok bunaltıyor. Maddi durumları benim aileme göre bizden çok iyi ve Allah yukarda herseyi eksiksiz yapmaya özen gösteriyorlar. Hiçbir masraftan kaçınmıyorlar ama gelin görün ki benim beğendiğim şeylere de saygı duymuyorlar. Mesela bugün patlama noktasına geldiğim olaydan bahsedeyim ki geçen hafta çeyizim gitti yerleşti. Yatak örtümü teyzem hediye almıştı çok şık bulduğum ve beğendiğim için. Lakin kv bugün gitmiş yenisini almış ve benimkini toplayıp onu sermiş. Fotoğrafını da çekip whatsapptan beğendin mi diye atmış. Gelin odası gelin yatak odası aklım almıyor bu kadarına bile Nasıl müdahale eder? Sizce Nasıl Bi tavır almalı Nasıl davranmalıyım?
Hayır en basından beri karışıyordu. Ama düğüne Bi hafta kalmış olması benim bunalıma girmeme engel olmuyor işte. En basta sorun etmediğim hersey evet düğüne bir hafta kala beni boğuyorKalmis bir hafta
Herseyine karismaya yeni mi basladi? Veya en basindan boyle miydi? Mesafeli olacaksin isine karistirmayacaksim. Mesela o mesaja ben olsam cevap vermem, gider eve kendi ortumu sererim. Veya mesaja cevap verirsem de hayir eskisi guzeldi derim
Patlama noktam şuan şimdi bugün. Mesajı görünce şok oldum cevap dahi vermedimKeşke o patlama noktasına geldiğinde patlasaydın
Bunu gerçekten yapıcamBen olsam "iyi etmişsin anne düğünden bi gün önce gidip öncekini sererim, şimdilik bu dursun zaten tozlanır 1 haftada, çok mersi düşüncen için" derdim.
Aynen bu şekilde de, şimdi sert bi cevap verirsen düğün arifesi suratlar asık olur gerek yok.Bunu gerçekten yapıcam
Evet tam olarak yaptıkları bu. Para döküyorlar ama yaptıklarım aldıklarım hiçbirşeye tutulmuyorDüzgün bir dille o yatak örtüsünü beğendiğinizi ve onu kullanacak olanın da siz olduğunu anlatın. Tabi ki içten size hak vermeyecek ama diyecek bir şey de bulamaz düzgün bir üslup kullanırsanız. Ama muhakkak tavrınızı koyun.
Pes artık , para döküyorlar diye yatak örtünüze kadar onlar mı karar verecek yani?
AnladimHayır en basından beri karışıyordu. Ama düğüne Bi hafta kalmış olması benim bunalıma girmeme engel olmuyor işte. En basta sorun etmediğim hersey evet düğüne bir hafta kala beni boğuyor
Boş yere zahmet ettiğiniPatlama noktam şuan şimdi bugün. Mesajı görünce şok oldum cevap dahi vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?