imdat diye bağırasım var

gozdesu89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
328
434
33
35
Merhaba hanımlar. Ben bir yıldır nişanlıyım ve haftaya düğünüm var. Ama inanın bunalımdayım. Nişanlımla severek nişanlandık ve aileler arasında da bir problem yok hersey mesafeli ama seviyeli ve güzel. Benim problemim maalesef kv ile ilgili. Herseyime ama herseyime karışması beni çok bunaltıyor. Allah yukarda herseyi eksiksiz yapmaya özen gösteriyorlar. Hiçbir masraftan kaçınmıyorlar ama gelin görün ki benim beğendiğim şeylere de saygı duymuyorlar. Mesela bugün patlama noktasına geldiğim olaydan bahsedeyim ki geçen hafta çeyizim gitti yerleşti. Yatak örtümü teyzem hediye almıştı çok şık bulduğum ve beğendiğim için. Lakin kv bugün gitmiş yenisini almış ve benimkini toplayıp onu sermiş. Fotoğrafını da çekip whatsapptan beğendin mi diye atmış. Gelin odası gelin yatak odası aklım almıyor bu kadarına bile Nasıl müdahale eder? Sizce Nasıl Bi tavır almalı Nasıl davranmalıyım?

Son düzenleme:
Kalmis bir hafta
Herseyine karismaya yeni mi basladi? Veya en basindan boyle miydi? Mesafeli olacaksin isine karistirmayacaksim. Mesela o mesaja ben olsam cevap vermem, gider eve kendi ortumu sererim. Veya mesaja cevap verirsem de hayir eskisi guzeldi derim

Biraz fazla karışmış.
ben kendi yatak örtümü beğeniyordum lütfen geri yerine serin diyebilirsin
böyle durumlarda susarsan ilerde daha fazlasıyla karşılaşabilirsin.

Onda niye anahtar var?
Beğenmediysem "beğenmedim,kendi serdiğimi isterim" derim ben olsam.

Şimdiden taviz verirsen hep öyle gider.
Senin gelecekteki odana girip senin sermiş olduğun çeyizin üzerine kendi beğendiğini koyması saçma geldi.
Diyeceğiniz tek şey "bu benim çeyizim ve benim odam, benim seçtiklerimi ve beğendiklerimi eleştirebilirsin, herkesin zevki farklı, fakat benim zevkime müdahale etmeniz hoşuma gitmiyor, siz kendi beğendiğiniz yatak örtüsünü kendi yatak odanıza serersiniz. Lütfen benim zevklerime karışmayın" der kapatırsın konuyu ve sen yine çeyizindeki yatak örtüsünü serersin.

Ben buna ifrit oluyorum.
Hele ki yatak odasındaki herhangi bir şeye karışılması beni çıldırtır mesela.

Hayır en basından beri karışıyordu. Ama düğüne Bi hafta kalmış olması benim bunalıma girmeme engel olmuyor işte. En basta sorun etmediğim hersey evet düğüne bir hafta kala beni boğuyor

Valla benimkiler zaten ev sahibi
Geldikleri an başlarlar değiştirmeye
En basiti banyo paspasını ben sererim giderler değiştirirler
Bende ondan sonra gider istediğim gibi yaparım tekrar
Büyük sabır gerektiren bir savaş

Ooo işin zor söyleyeyim. Hemen şu anda tavrını belli edip sınırlarını çizmezsen çok sıkıntı yaşarsın. Şu anda deniyor seni sınırlarını öğrenmeye çalışıyor tepki vermezsen bu saygısız tavrı artarak devam eder. Benimde kayınvalidem balayına gidince evime akrabalarını getirmek istedi. Orada tepki vermeseydim eminim saçmalamaya devam ederdi..

Bence de mesaj yaz, kendi örtümü beğeniyorum lütfen onu serer misin yaz , bir kere susturursan bi daha yanaşmaya yüzü olmaz

Düzgün bir dille o yatak örtüsünü beğendiğinizi ve onu kullanacak olanın da siz olduğunu anlatın. Tabi ki içten size hak vermeyecek ama diyecek bir şey de bulamaz düzgün bir üslup kullanırsanız. Ama muhakkak tavrınızı koyun.

Pes artık , para döküyorlar diye yatak örtünüze kadar onlar mı karar verecek yani?

Evet tam olarak yaptıkları bu. Para döküyorlar ama yaptıklarım aldıklarım hiçbirşeye tutulmuyor

Hayır en basından beri karışıyordu. Ama düğüne Bi hafta kalmış olması benim bunalıma girmeme engel olmuyor işte. En basta sorun etmediğim hersey evet düğüne bir hafta kala beni boğuyor
Anladim
O zaman her mudahalesinde sana yazdigim tur davranmalisin. Acik acik da soylemelisin karismayin lutfen ben kendim ayarlarim diye

Patlama noktam şuan şimdi bugün. Mesajı görünce şok oldum cevap dahi vermedim
Boş yere zahmet ettiğini
zaten ona ihtiyacı olmadığını
Ve teyzenin hediyesini kullanacağını söyle
Şimdi söylemezsen sonradan söylenmiyor diyemeyeceğim
Söyleniyor ama etkili olmuyor
Örnek kendim yani

Evin anahtarinin onda ne işi var? Ay biri böyle bir sey yapsa kiyameti kopartirim gerçekten.. Sen baya sakinmissin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…