Oturacağımız ev maalesef onlara yakın ben uzaktayım şuan. Eksik eşyalar geldiği için anahtar onlarda mevcutevde ne işi var,anahtarı neden var?
Evin anahtarinin onda ne işi var? Ay biri böyle bir sey yapsa kiyameti kopartirim gerçekten.. Sen baya sakinmissin..
canım hiç takılma.o gelince onun aldıgını başka gunler senin begendiğini serersin.hiç takma yansıtma huzurun kaçar kesinlikle politik ol.çok begendim anneciğim çok incesiniz dee yalakalık yap.bak sana abla tavsiyesi.Merhaba hanımlar. Ben bir yıldır nişanlıyım ve haftaya düğünüm var. Ama inanın bunalımdayım. Nişanlımla severek nişanlandık ve aileler arasında da bir problem yok hersey mesafeli ama seviyeli ve güzel. Benim problemim maalesef kv ile ilgili. Herseyime ama herseyime karışması beni çok bunaltıyor. Maddi durumları benim aileme göre bizden çok iyi ve Allah yukarda herseyi eksiksiz yapmaya özen gösteriyorlar. Hiçbir masraftan kaçınmıyorlar ama gelin görün ki benim beğendiğim şeylere de saygı duymuyorlar. Mesela bugün patlama noktasına geldiğim olaydan bahsedeyim ki geçen hafta çeyizim gitti yerleşti. Yatak örtümü teyzem hediye almıştı çok şık bulduğum ve beğendiğim için. Lakin kv bugün gitmiş yenisini almış ve benimkini toplayıp onu sermiş. Fotoğrafını da çekip whatsapptan beğendin mi diye atmış. Gelin odası gelin yatak odası aklım almıyor bu kadarına bile Nasıl müdahale eder? Sizce Nasıl Bi tavır almalı Nasıl davranmalıyım?
sizin aldığınız da güzel ama diğeri daha güzel, çünkü ben beğendim aldım, şimdilik sizin serdiğiniz kalsın, evime geçince kendi örtümü sererim sıkıntı yok diye yaz ki sınırını bilsin.Merhaba hanımlar. Ben bir yıldır nişanlıyım ve haftaya düğünüm var. Ama inanın bunalımdayım. Nişanlımla severek nişanlandık ve aileler arasında da bir problem yok hersey mesafeli ama seviyeli ve güzel. Benim problemim maalesef kv ile ilgili. Herseyime ama herseyime karışması beni çok bunaltıyor. Maddi durumları benim aileme göre bizden çok iyi ve Allah yukarda herseyi eksiksiz yapmaya özen gösteriyorlar. Hiçbir masraftan kaçınmıyorlar ama gelin görün ki benim beğendiğim şeylere de saygı duymuyorlar. Mesela bugün patlama noktasına geldiğim olaydan bahsedeyim ki geçen hafta çeyizim gitti yerleşti. Yatak örtümü teyzem hediye almıştı çok şık bulduğum ve beğendiğim için. Lakin kv bugün gitmiş yenisini almış ve benimkini toplayıp onu sermiş. Fotoğrafını da çekip whatsapptan beğendin mi diye atmış. Gelin odası gelin yatak odası aklım almıyor bu kadarına bile Nasıl müdahale eder? Sizce Nasıl Bi tavır almalı Nasıl davranmalıyım?
Oturacağımız ev maalesef onlara yakın benuzaktayım şuan. Eksik eşyalar geldiği için anahtar onlarda mevcut
Öyle mi diyorsunuz? Ben çok rahat yetişen bir kızım ilerde de herseyime karışıp müdahale etmelerinden çok korkuyorum. Ailem de bu yaptıgını büyük kabalık olarak görüyorcanım hiç takılma.o gelince onun aldıgını başka gunler senin begendiğini serersin.hiç takma yansıtma huzurun kaçar kesinlikle politik ol.çok begendim anneciğim çok incesiniz dee yalakalık yap.bak sana abla tavsiyesi.
zaten başından beri karışıyorlar diyorsun. attığı mesaja saygılı ve net bir cevap ver ki bir daha teşebbüs etmesin.Öyle mi diyorsunuz? Ben çok rahat yetişen bir kızım ilerde de herseyime karışıp müdahale etmelerinden çok korkuyorum. Ailem de bu yaptıgını büyük kabalık olarak görüyor
Eşya almaya ev döşemeye başladığımız andan beri müdahale ediyor. Bazen kp sen karışma fln dese de hiç oralı olmuyor istediğini alıyor yapıyor. Tamam sagolsun ama Nasıl güzel mi diye sormaması çok tuhaf bence. Sonuçta kullanacak olan benimzaten başından beri karışıyorlar diyorsun. attığı mesaja saygılı ve net bir cevap ver ki bir daha teşebbüs etmesin.
işte ta en başından sınırı çizecektin. inşallah bundan sonra o sınırı çizebilirsin.Eşya almaya ev döşemeye başladığımız andan beri müdahale ediyor. Bazen kp sen karışma fln dese de hiç oralı olmuyor istediğini alıyor yapıyor. Tamam sagolsun ama Nasıl güzel mi diye sormaması çok tuhaf bence. Sonuçta kullanacak olan benim
Merhaba hanımlar. Ben bir yıldır nişanlıyım ve haftaya düğünüm var. Ama inanın bunalımdayım. Nişanlımla severek nişanlandık ve aileler arasında da bir problem yok hersey mesafeli ama seviyeli ve güzel. Benim problemim maalesef kv ile ilgili. Herseyime ama herseyime karışması beni çok bunaltıyor. Maddi durumları benim aileme göre bizden çok iyi ve Allah yukarda herseyi eksiksiz yapmaya özen gösteriyorlar. Hiçbir masraftan kaçınmıyorlar ama gelin görün ki benim beğendiğim şeylere de saygı duymuyorlar. Mesela bugün patlama noktasına geldiğim olaydan bahsedeyim ki geçen hafta çeyizim gitti yerleşti. Yatak örtümü teyzem hediye almıştı çok şık bulduğum ve beğendiğim için. Lakin kv bugün gitmiş yenisini almış ve benimkini toplayıp onu sermiş. Fotoğrafını da çekip whatsapptan beğendin mi diye atmış. Gelin odası gelin yatak odası aklım almıyor bu kadarına bile Nasıl müdahale eder? Sizce Nasıl Bi tavır almalı Nasıl davranmalıyım?
Sen tepki vermedikce dahada tozutucak farkındasın degil mi?
cevap gelmedi sanırım""""Çok iyi olmuş bu eve eşya gelip gidiyor hala kirlenir öbürü diyordum bende. Çok iyi yapmışsın balayından dönünce sererim diğerini anne""""yazdım. Ama ayıp oldu ama olmadı bilemiyorum. Ama gelin yatak örtüsü bu tavrımı koymak zorundaydım.
bir süre sonra sıkılır.bak şimdi herkes dört dörtlük değil karışmaz gözükür arkadan neler yapar.bu hevesli ve bırak hevesini alsın.sen hee dee geç sonra bildiğini okursun ama çaktırmadan politik davranarak.ben çok kötü niyetli görmedim KV ni.hevessiz kişilerle düğün yapmak ya da geçim yapmak daha zor.ilerde birbirinizi daha yakından tanıdıkça kibarca uyarırsınÖyle mi diyorsunuz? Ben çok rahat yetişen bir kızım ilerde de herseyime karışıp müdahale etmelerinden çok korkuyorum. Ailem de bu yaptıgını büyük kabalık olarak görüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?