- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
""""Çok iyi olmuş bu eve eşya gelip gidiyor hala kirlenir öbürü diyordum bende. Çok iyi yapmışsın balayından dönünce sererim diğerinianne""""yazdım. Ama ayıp oldu ama olmadı bilemiyorum. Ama gelin yatak örtüsü bu tavrımı koymak zorundaydım.
cevap gelmedi sanırımbırak şimdi o düşünsün ne yazacağını...
Gördü ama gelmedibozulmuştur kesin.ben olsam hiç ugrasmazdım.tabii bunu evlendikten 13 yıl sonra söyluyorum
Nişanlının durumdan haberi var mı ? Annesine söylesin karışma desin , sonra da senin serdiğin örtüyü sersin , gelen giden senin zevkini görsün ora senin evinVe aradı. Gelen giden oluyormuş da bu daha güzel diye bunu sermiş. Ya çıldırıcam resmen. Ben onu çok beğendiğim için aldım gelen giden de benim serdiğimi görsün dedim. Bu ne geri kafalılık ya iyilik mi yapıyor laf mı sokuyor belli degil. Sabır Allahım. Keşke esimle herşeyimizi borçla alsaydık da bu kadar söz sahibi olmasaydı
Evet büyütme boşver kendi örtünü sonra serersin vs vsNişanlının durumdan haberi var mı ? Annesine söylesin karışma desin , sonra da senin serdiğin örtüyü sersin , gelen giden senin zevkini görsün ora senin evin
Merhaba hanımlar. Ben bir yıldır nişanlıyım ve haftaya düğünüm var. Ama inanın bunalımdayım. Nişanlımla severek nişanlandık ve aileler arasında da bir problem yok hersey mesafeli ama seviyeli ve güzel. Benim problemim maalesef kv ile ilgili. Herseyime ama herseyime karışması beni çok bunaltıyor. Maddi durumları benim aileme göre bizden çok iyi ve Allah yukarda herseyi eksiksiz yapmaya özen gösteriyorlar. Hiçbir masraftan kaçınmıyorlar ama gelin görün ki benim beğendiğim şeylere de saygı duymuyorlar. Mesela bugün patlama noktasına geldiğim olaydan bahsedeyim ki geçen hafta çeyizim gitti yerleşti. Yatak örtümü teyzem hediye almıştı çok şık bulduğum ve beğendiğim için. Lakin kv bugün gitmiş yenisini almış ve benimkini toplayıp onu sermiş. Fotoğrafını da çekip whatsapptan beğendin mi diye atmış. Gelin odası gelin yatak odası aklım almıyor bu kadarına bile Nasıl müdahale eder? Sizce Nasıl Bi tavır almalı Nasıl davranmalıyım?
Kabalık zaten, siz taviz vermeyin, gittiğinizde kendi beğendiğiniz örtüyü serin, büyüktürler saygı gösterilecek elbette ama bu onlara sizin evinize karışma hakkını vermiyor, hele de yatak odası özeldir, izinsiz yatak odasına girilemez.Öyle mi diyorsunuz? Ben çok rahat yetişen bir kızım ilerde de herseyime karışıp müdahale etmelerinden çok korkuyorum. Ailem de bu yaptıgını büyük kabalık olarak görüyor
Yalnız düğün alışverişi son bir yıl sürmüyor. Son bir ayda anladım diyelim o zaman aklım Bi yerde degildiadugune 1 hafta kalana kadar aklin nerdeydi ? Bu kv 1 senedir boyle degilmiydi ? durdu durdu son hafta mi karisir oldu tavrini 1 senedir koymamissin ailen 1 senedir sesini cikarmamis (muhtemelen zenginler herseyi aliyorlar diye) simdi 1 hafta kala neyin tribini yapiyorsun demezler mi sana. O kv o hale gelene kadar neden seslenmedin ?
Bence 1 hafta kala hic gerek yok tartismaya zaten her turlu seni haksiz cikaracaktir ben hediye aldim iyilik yaptim o bana cemkirdi diyecektir madem kadinin tavrini anladin dugunden sonra ona gore bir sekilde davranirsin sende simdi hic gerek yok sinirini bozmaya...
dugune 1 hafta kalana kadar aklin nerdeydi ? Bu kv 1 senedir boyle degilmiydi ? durdu durdu son hafta mi karisir oldu tavrini 1 senedir koymamissin ailen 1 senedir sesini cikarmamis (muhtemelen zenginler herseyi aliyorlar diye) simdi 1 hafta kala neyin tribini yapiyorsun demezler mi sana. O kv o hale gelene kadar neden seslenmedin ?
Bence 1 hafta kala hic gerek yok tartismaya zaten her turlu seni haksiz cikaracaktir ben hediye aldim iyilik yaptim o bana cemkirdi diyecektir madem kadinin tavrini anladin dugunden sonra ona gore bir sekilde davranirsin sende simdi hic gerek yok sinirini bozmaya...
İlk geliniyim. Ya çok hevesli olabilir bu durumdan bende Mutlu oluyorum tabi ama beğendiğim yaptıgım aldığım hiçbirşeyin kabul görmemesi çok kötü Bi durum. Zevklerimiz uymuyor o ayrı konu ama uysa bile yine de yatak örtümü değiştirip tüllü dantelli bişeyler sermesi benim serdiğimi basit buldugu anlamına geliyorFazla heyecanlı bir hanım galiba kendileri.
Ilk gelini misiniz yojsa genellikle mükemmelliyetci bi tavrı var midir?
HahahahahaBen olsam "iyi etmişsin anne düğünden bi gün önce gidip öncekini sererim, şimdilik bu dursun zaten tozlanır 1 haftada, çok mersi düşüncen için" derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?