İmdat ölüyorum boşanacak mıyım şimdi

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
36
Eşimin kardeşi hasta yurtdışında kanser türkiyede ki diğer ablasını ablasının çocuklarını aldı gitti gitme kararı verirken bana söylemedi uçak bileti aldı bana söylemedi ben on beş gün tek ne yapayım korkuyorum tek kalmaktan gitmesin demiyorum ki bir ay sabretse benim de iznim başlıyor beraber giderdik ablasıda iyi tedavisi iyi gidiyor yani şimdi hem izni bölündü hem ben sahipsiz kaldım gece uyuyamıyorum korkudan bana sahip çıkmadı ekmeğin aşın bir ihtiyacın var mı demedi kavga ettim bende allasmarladık dedi vurdu gitti ben bu kadar değersiz miyim bir ay beni bekleyemez miydi o kadar kötüyüm ki köpek muamelesi gördüm boşanmak istiyorum ablasının kocası var yine de benim kocam sanki bekar gibi onu sürüklüyor peşine evli bir kadın nasıl on beş gün sahipsiz kalsın üstelik insan karısına bir danışmaz mı çok acı çekiyorum bu muameleyi bana yapamaz ben onun hiç bir şeyiyim yani sanki hiç evli değil

Son düzenleme:
eşiniz yapması gerekeni yapmış, siz söylüyorsunuz evli bir kadın tek başına evde durabilir genç kız değilsiniz ki korkasınız, ha olur korkarsanız yok mu yanınıza gelecek birileri. ablasına bişey olsa ömrü billah affedemezdi sizi.

Bu tavrınla kocan geri dönmeyebilir. Hasta bi Kardeş. Kendinizi Eşinizin yerine koyun. Belki de bu tavrınızı ttahmin ettiği için söylememiştir.

hanımlar ablası hasta olabılır, ama buradakı eşi de eşşek başı degıl
insan eşine söyler gıdecegını dimi? ablasının tedavisi iyi gidiyor diyor konu sahıbı.. kötü olsa zaten lafını bıle etmez.
ben konu sahıbını haklı buldum.. evde tek kalmaktan da korkuyorsa çok zor. tek kalan anlar
Tek kalan anlar demişsiniz de 25 yaşındayım, giriş katı evde tek başıma yaşıyorum.

Evde kalmaktan korkuyor olabilir, buna bir şey diyemem ama bir yanda kanserli bir abla varsa evde yalnız kalmakta korkmak biraz 'hafif' kalmıyor mu? Tedavisi iyi gidiyor olabilir ama kanser bu, Allah korusun bir anda kötülese bunun hesabını kim verebilir, izni bölünmesin sahipsiz kalmasın diye gitmesini istemeyen karısı mı?

Ben de evde tek başıma kalamiyorum gece korkuyorum ama " evli bir kadın nasıl sahipsiz kalsın " mantığıyla değil tabi fobim diyelim. Bu mantık sacma geldi bana abartmissiniz sanki. Ortada kanser bir kardes var ondan aceleye getirmiş olabilir belki siz 1 ay bekle dediyseniz, sormadan bilet almasinin ardinda yaşadığınız baska bi olay da olabilir ya da izin vermeyişiniz bilemem ama hic danışmadan haber vermeden kafasına göre hareket ettiyse yanlış yapmış tabi

Yorumlara sasrdm açıkçası, konu sahibnn imkan durumunu maddiyatıni bilmeden yorum yapmissnz..Yani hiç konuşulmadan gidilir mi ? Çalışmıyorsa kadın ihtiyacını bırakacak ve razı olduktan sonra gidecek..benim bildiğin evlilik anlayışı bu..öyle pat diye eyvallah edip çıkmak değil :KK47:

Cümlelerinizin arasında eşinizin ailesiyle aranızdaki ilişkiye dair ayrıntılar aradım ancak bilgi vermemişsiniz
Ayrıca hastalık evli bekar dinlemiyor söylemeye gerek yok herhalde. Ablasının kocasının yanında olması kardeşinin destek vermeyeceği anlamına gelmez ki
Eşiniz kardeşine destek olmak için bir ülkeden başka bir ülkeye gitmek zorunda kalmış bu onun için de zor bir durum olsa gerek

sahipsiz kalmak nedir Allah aşkına :KK57::KK57::KK57: Bu kadar acizlik yeminle midemi bulandırıyo... :KK14: ilan verin belki sahiplenmek isteyen birileri çıkar.... tövbe tövbeeee... sinirlendim gece gece :KK11:

Arkadaşlar ben gitmesin demedim ki biz sözleşmiştik beraber gidecektik dört hafta istedim sadece ve ablası gayet iyi riskli bi durum yok ama beni bırakıp gitti hiç bişey demeden ben eşi değil miyim gideceğini bilmeye hakkım yok mu korkudan sabahın aydınlanmasını bekliyorum uyumak için benim ne günahım var annesi hala yurtdışında ablasının yanında diğer ablası da gitti kocamda dört hafta beni bekleyemez miydi evimi erkeksiz bırakıp gitti

Belki de durumu ağırlaştı apar topar gitmek zorunda kaldılar belki kardeşi gelmelerini istemiştir hastalık bu empati kurun biraz.
Ayrıca ortada boşanmak yok bu sizin uydurmanız. Çocuk değilsiniz kendi başınızın çaresine bakabilirsiniz neden ortada kalmış gibi davranıyorsunuz eşinize destek olacağınıza?

Tek kalan anlar demişsiniz de 25 yaşındayım, giriş katı evde tek başıma yaşıyorum.

Evde kalmaktan korkuyor olabilir, buna bir şey diyemem ama bir yanda kanserli bir abla varsa evde yalnız kalmakta korkmak biraz 'hafif' kalmıyor mu? Tedavisi iyi gidiyor olabilir ama kanser bu, Allah korusun bir anda kötülese bunun hesabını kim verebilir, izni bölünmesin sahipsiz kalmasın diye gitmesini istemeyen karısı mı?
iyi de siz korkmuyor olabilirsiniz. misal ben korkuyordum önceden ve sabaha karsı uyuyordum
uykumda yalnız kaldıgımı anlıyor ve karabasanlarla ugrasıyordum.. kımısı korkar kımısı korkmaz. siz korkmuyorsunuz napalım yani?

kayınpederım kanserden öldü ve ölecek olan adamın doktorlar aılesıne soyluyor :KK66: söylemekle yukumluler de.. eger iyi degılse kesınlıkle ıyı demezler..
eş bıletı alıyor ve eşine son anda söyluyor
bu ne kadar dogru?

X