Saç Rengi ve Saç Boyama imdattttt saçlarım gri küllü iğrenç bi renk oldu acil yardım!!!

dengenc1986

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
12
1
1
39
arkadaşlar merhaaba saç uçlarımda hafif platin diğer yerlerinde ise doğal sarı ton vardı ama dün akşam dip boyası yapmak için koleston 11.01'in tamamı ile 9.0'ın yarısını karıştırdım ama saçlarım bildiğiniz gri oldu yıkandıkça akar mı yoksa üstüne bu griliği almak için nasıl bir boya uygulayabilirim acil yardımınıza ihtiyacım var ben doğal sarı tonlarını seviyorum böyle güne ş sarısı gibi ama ne yazıkki:( mahvoldu

Eklentiler

• 10610474_574448716015094_4616842131915596301_n.webp
    10610474_574448716015094_4616842131915596301_n.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 5.488
saçtaki yeşerme ve grileşme saçtaki kırmızı tonun yok olmasından kaynaklanıyo. bakırlık bulunan bi renk boyarsanız griliği gidecektir

Küllü sarı gibi tonları begeniyorsanız Clemency bitkisel boyaları var tamamen bitkisel bir boya onun güneş sarı rengine boyayabilirsiniz. Hem saçınız zarar görmemiş olur :)

salça domates kıpkırmızı yapmasın yahuuu beni=)
Yok canım bişey yapmio normalde gri ve yesermis saclara kirmizi boya oneriolar ya sen boyamiosun domates ve salca o kirmiziligi alio bolece kotu goruntu gidio istersen dene ben de denemistim ve gitti hatta konularimda var bi arkadas onermisti burdan

saçım dore sarı, ama dipten gelince 10.1 küllü açık sarıyla dip boya+tamamını boyayacaktım, bu işi öğrensem iyi olur diyorum.

10710652_548528968580888_8479683010708386698_n.webp bu renk olan saçımı, dipleri geldiğinde küllü sarıya çevirmek istiyorum. ama korkuyorum garip bir renk çıkar diye. o yüzden iyi öğrenmem lazım dedim :)

walla bnm saçım bildiğin yeşil gri oldu her gün 2 kez yıkıorum:=) azıcık reng, kırıldı gibi gibi:) şimdi düz sarı boyaa arıorum ama maalesef bulamıorum

yeşili kızıllık içeren boyalar düzeltebilir. 9 numaralı boyalar düz sarı oluyor bildiğim kadarıyla. cila yapsan almaz mı rengini acaba? ben de geçen hafta platin yaptırdım, öyle kötü oldu ki... kuaför deposundan açık dore sarı aldım morfose marka. onunla boyadım. bu kadar tuttu. renge gözüm alıştı gerçi ama dipler 1 parmak gelince mecbur dip boya yapmam lazım. diplerde kızıllık bırakır diye korkuyorum. açıcı ile dibini açıp direkt cila mı atsam küllü sarıyla. gerçi çok var ama yumurta kapıya dayanmadan çözmem lazım sanırım...

Açık dore sarı alayım bnde bari rengi hoş durmuş bence:) ayy en sonunda kazıtıcam şu saçlarımııııı=)) diplerini küllüyle boyasan kızıl olmaz aman kelin ilacı olsa kendisine sürermiş:D bende o mevzu benim saçlar kötü olduuuuu sana boya diyorum :)

diplerdeki renkle uçlardaki renk arasında fazla fark olmasın, azıcık koyu dursun istiyorum. dipten gelecek renk koyu kumral. ve açıcı kullanıldığında (karamel boya üstüne kullanıldı) kıp kırmızı oldu. şimdi ya yeşillenecek, ya kızıllaşacak. ya dore sarı yapcam ya da küllüye çevirmem gerekecek. dipler 1 parmak çıkana kadar çözerim; ya da öyle umuyorum :D

inşallah çözersin kuaföre gitsen bi dünya masraf bide istediğin gibi olmuooo dore sarıyla devam et derim küllü yeşerio grileşio of tam sıkıntı

Bir dünya masrafını düşünmüyorum inan, saçımı çiğ yapan kuafördü zaten. hem de arkadaşım :( kendim çözersem, en azından kendi hatam olur. açıcıyla dipleri açıp sarıyla cila yapayım. bir yazı buldum bununla ilgili, ama illa prof kuaförler için yazılmıştır diyor. roket bilimi değil ya!? onun yaptığını ben de yaparım.:KK30:

Bir de saçta pigment kalmadığı için başka renk tutmuyormuş, sürekli pigment yapılması lazımmış. ben de yapamam bunu, ilgilenmem gereken bir ev, 1 oğlan çocuğu ve koca var. ben de yeni slogan uydurdum kendime:

"Sarışınlık kaçınılmazsa, sarışınlıktan zevk almaya bakacaksın"

hahahah en güzeli sanırım=) bugun bende gidip boya alıp sarıdan kaçmayıp ondan zevk alıcam:D başka çare yok=)))

Back
X