İmkanim olsa erkek olmak isterdim

Beautyqueen1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
5
3
1
Merhaba Güzel Hanımlar

Kadın olmak bence zor . Doğum yaptım sonra iş hayatına zorunlu ara verdim , dogum sonrasi esimle sıkıntılar yaşadım , tek başıma birikimimi yedim bebegimle .. eşimden tek kuruş gelmedi , nitekim evi ayırdık , eşyaları bolduk , borçlandım eşya aldım ücretsiz izinde . Sonra ise döndüm psikolojik savaş . Neden efendim çocuk buyutmusum .. bı de keyifle buyutmusum !!! Herkesin bu memleketteki tek derdi benim galiba ..

Geçecek bunlar biliyorum . Ama bunaldım paylaşmak istedim . Erkek olsam ne doğum yapardım , ne zorunlu ücretsiz izinler , kimsenin suratını çekmezdim .

Cinsiyet değiştirmek için çok mu geç ? Çocuğuma " yavrum doğum sonrası sıkıntılardan sonra annen olmaktan vazgeçip baban olmaya karar verdim " gibi bir açıklama kafi gelir mi değiştirsem ?

eh biraz geç sankim:)
bende isterdim çalisip gelip yan gelip yatmayi ekmek as onume gelsin bide begenmeyim herseye bi kulp buluyum
yemekden sonrada telimle oynayim çoluk çocuk la i$im olmasin
ders çalistirmayim
alisveris yapmayim
ev de igne yerinden oynatmayim
tek derdim para kazanmak olsun Allah nee verdiyse
ben dahada geç kaldim 3çocukla:)))

Allah bundan sonra yuzunu guldursun insallah yavrunla bi omur boyu mutlu olun kimse yide takma konusup susarlar..

İyi değilsiniz galiba

Herkesin kötü dönemleri olur ve hiçbir şey sonsuza dek sürmez emin olun.

Erkek olmanın da zorlukları var. Her erkek için geçerli olmasa da her daim çalışmak zorundalar. Kadın çalışmadığında toplumun büyük bir kesimi bunu "tercih" olarak görüyorken, aynı eylemi erkek yaptığında eşitliği savunan tipler bile "erkek dediğin çalışır ne o öyle mıymıntı gibi" diyorlar. Kadın parası yiyen erkek eziktir Türk toplumunda, kabul görmezler. Bu yüzden bir ömür çalışmak zorundalar.

Kadınların sorumluluğu elbette çok daha fazla günümüzde. Hem evde hem dışarıda çalışıyoruz. Hamilelik, doğum, çocuk bakımı vs. Lakin erkek olmak istiyorum diyerek çözülmez bu sıkıntılar. Kadınım ve sorumluluğu bir erkekle paylaşmak istiyorum dediğinizde çözüm başlar. İş yükünüz hafifler.

Hamileliğimde çalışıyordum, ev işleri müşterekti. Oğlumu kendim büyütmek istedim ve ev işlerini de üstlendim evde olduğum için. Birkaç ay sonra yeniden çalışmaya başlayacağım ve ev işleri yeniden müşterek olacak. Sorumluluğunuzu hafifletmek sizin elinizde.

He işyerindeki psikolojik baskı, kadın ve erkek fark etmeksizin oluyor. Anne olmasanız da olacaktı. Ben bekarken de yaşıyordum, eşim erkek haliyle de yaşıyor.

Bence de baba olan kişi nerdeyse hiç sıkıntı çekmiyor. Ama annenin cocuktan sonra hayatı değişiyor. Erkekler için hayat daha kolay.

Ben istemezdim
Kadın olmak, anne olmak, bütün bu anlattıklarınıza rağmen yine de çok güzel.
Erkekler bizden daha güçlü, ya da daha üstün varlıklar değil.
Evladınıza hem anne, hem baba olabilirsiniz, birçok kadın gibi, bunun için cinsiyet değiştirmeniz şart değil
Eminim bunları da atlatacaksınız, sadece dimdik ayakta durmaya devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…