myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
- Konu Sahibi Blackwomann
-
nedense bana hiç öyle gelmedi...beni ikna edemeyince esine döndü dönmesini ben istedim
İyi aksamlar arkadaslar sorunum şu ki ben neredeyse 40 yasinda evli ama esinden ayri bi adama asığım o kendine asık etti tesadüf tanıştık baslarda evli oldugunu söylemedi konustuk anlastık arkadas dost herseyim oldu sırdas ne zaman sıkılsam hep yanımda oldugunu hissettirirdi yanımdaydı butun vaktimin hepsi onunla gecti (muhafazakar bi ailede yasıyorum )hic sevgilim olmadı ilk onunla tanıstım ve asırı bağlandım nazımı herseyimi cekti bırak desem kapımda yattı yalvardı hep yanlıs yaptığımı düsündüm ama o hep daha fazla ısrarla yaklastı bırakmadı beni sonunda ben bıraktım uzun zaman konusmadık 6 ay kadar ve yine geldi artık hic bisey eskisi gibi değil o eskisi gibi yazmıyo gelmiyo bende eskisi gibi dgilim ama bırakamıyorumda,hem bırakmak istiyorum hemde gitmesini istemiyorum sabah bitti diyorum aksam dayanamıyorum çıldırıyorum adeta yerimde duramıyorum aglıyorum duvarlara vuruyorum bugün kalbime bi sancı girdi resmen her yer dar geliyo öyle bi bağlılık var simdi sizce napıyım tamamen unutmak vazgeçmek icin Lütfen yorum yaparken kırıcı ve asağılar bi sekilde yorum yapmayın öneri istiyorum sadece bu yaşadıgım mantıksız ama elimde degil
Yani nasılım ? Hayır farklı adamlar bu kisi ondan once tanisip konustugum sonra ayrildik benim istegimle 6 ay gibi bi süre o surede o eski konumdaki kisiyle tanistim ve biraktim bu adam yine karsima cikti o cocuktada duygularimda yanilmisim unuttum onu ama bunu unutamadimBlackwomann aynı nickinde ki gibisin, çok manidar olmuş
Ben sana diğer konuda da sordum, cvp vermedin, eski konunda bahsettiğin adamla bu adam aynı adam mı, o zaman bu adamın evli olduğunu bilmiyor muydun
Size öyle gelmesede öyle esine dönmesini ben istedim zamanindanedense bana hiç öyle gelmedi...
adam sizinle eğlenmiş ve sıkılınca da size yolu göstermiş bence..
siz ve sizin gibi evli adamlarla BİLE BİLE ilişki yaşayanlar da anca duvarları yumruklarsınız zaten...
Ben anlatamadım heralde adamdan zaten ayrıyım ve unutmak istiyorum diyorum daha ne kadar acık yazabilirim oneri tavsiye istiyorum becerikli kadınlardanKonu sahibi yemiş banı ama cezan kalkınca okursun zaten. Bence de bırakma adamı yazık 40 yaşında ve "evli" başka nerden bulsun sen gibi "24lük körpe güzeli" . Kağıt üzerinde de olsa o "evli". Ama inatla devam et , gençliğini harca ama sakın bırakma. Çünkü o senin ilk aşkın. Evli ama ne farkeder. Senden hevesini alınca döner yuvasına. Ama sen sakın bırakma.
Niye gayet acık yazdıklarımBişey anladıysam Arap olayım
Bundan bişey anlamadım :)Konu fake diyenlere ufak bi aciklama bu adamdan ayrildigim 6 aylik sürede o eski konumdaki kisiyle tanıstım( ask sandım ama degilmis duygularimda yanilmisim) sonra bu adam yine karsıma cıktı
Bu konumdan 2 hafta once bi konu daha acmistim askmi mantikmi diye orda sordugum kisi bu konumda anlattigim kisiden farkli aynimi diye soranlara yazdimBişey anladıysam Arap olayım
Bak kendin söylüyorsun onu unutmuşsun, bunu da unutursun , evli insanın yuvasını yıkan sen olma. Birini mutsuz edersen sende mutsuz olursun, burda yuva yıkan kadın konumuna düşürme kendiniYani nasılım ? Hayır farklı adamlar bu kisi ondan once tanisip konustugum sonra ayrildik benim istegimle 6 ay gibi bi süre o surede o eski konumdaki kisiyle tanistim ve biraktim bu adam yine karsima cikti o cocuktada duygularimda yanilmisim unuttum onu ama bunu unutamadim
24 yaşındasın 40 yaşında bir adama nasıl aşık olabiliyorsun bu başlıca garip bir olay. Genç olup da kendinden yaşça büyük adamlara aşık olan kızlara anlam veremiyorum. Neyse olan olmuş ama kızım adam eşinden ayrı olsa da hala evli bir kere bu adam neden eşinden ayrı neden boşanmıyor araştırdın mı? Ya adamda problem varsa? Bence bırak bunca zaman boşanmadıysa seninle sadece vakit geçiriyor.24 yasindayim sorun adamdan tamamen kurtulmak unutmak
Çalışıyorsan kendini işine ver. Evde isen bak bahar geldi güzel bir bahar temizliği aklını da evini de temizler. Bol bol uğraş, düşünecek zaman kalmaması bitti gitti.Ben anlatamadım heralde adamdan zaten ayrıyım ve unutmak istiyorum diyorum daha ne kadar acık yazabilirim oneri tavsiye istiyorum becerikli kadınlardan
Bu konumdan 2 hafta once bi konu daha acmistim askmi mantikmi diye orda sordugum kisi bu konumda anlattigim kisiden farkli aynimi diye soranlara yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?