• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmkansız aşk :(((((

tarkanın evliliği bana çok kolpa geliyor aramızda kalsın. herkesin hakkında hayırlısı

Bir kitapta okumuştum arada böyle şeyler olabiliyormuş ama geçici geçer yakında

Merhabalar gerçekten delirmiş gibi hissediyorum. Ben futbol izlemeyi çok seven bir kızım bir futbolcuya aşık oldum resmen. Emre mor hep onu düşünüyorum. Maçlarını izliyorum. Sosyal medyada takip ediyorum falan bu nasıl bir saçmalık anlamadım ama hep aklımda. Geçer mi bilmiyorum başka kimseye bakasım gelmiyor ya 18 yaşındayım bu arada

imkamsiz degil platonik aşıksın canim :D

yasin cok genc olur oyle arada, hayranlikla karisik begeni diyelimmi buna.

isim vermek gerekirse PLATONİK AŞIKSIN :D

Merhabalar gerçekten delirmiş gibi hissediyorum. Ben futbol izlemeyi çok seven bir kızım bir futbolcuya aşık oldum resmen. Emre mor hep onu düşünüyorum. Maçlarını izliyorum. Sosyal medyada takip ediyorum falan bu nasıl bir saçmalık anlamadım ama hep aklımda. Geçer mi bilmiyorum başka kimseye bakasım gelmiyor ya 18 yaşındayım bu arada
Canım benim yaş 18....öyle cabuk geçer ki

Geçer. Bende geçen yıllarda Aamir Khaan" a aşık olmuştum. Kulaklarım uğulduyor, gözlerim buğulu görüyordu. Dünya yansa umurumda değildi. İki sene bu aktörü düşündüm. İşin garibi ben 18 yaşında da değildim. 28 de değil..38 de değil hatta 48 de değil....:KK200:50:KK200:...:KK53:

Bu yaslarda normal.. tek tarafli olunca geciyor.. realde gorustugun sesini duydugun biri olsa vazgecmek daha zor

niye ya sevimli çocuk :) o yaşta bir erkek için çok masum duruyor bence. bizim çakallardan sonra :)

Back
X