Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani belki hahahTarkan da hayranıyla evlendi neden olmasın
3 çocuğu var zaten ,3te ortak yaparsanız,takımın yarısı hazırBen de Ronaldoya aşığım biz evleneceğiz zaten![]()
Üçünü de evden atmayı planlıyorum3 çocuğu var zaten ,3te ortak yaparsanız,takımın yarısı hazır![]()
Sağol kankam sen de cansın biliyorsunCanım kankam![]()
Merhabalar gerçekten delirmiş gibi hissediyorum. Ben futbol izlemeyi çok seven bir kızım bir futbolcuya aşık oldum resmen. Emre mor hep onu düşünüyorum. Maçlarını izliyorum. Sosyal medyada takip ediyorum falan bu nasıl bir saçmalık anlamadım ama hep aklımda. Geçer mi bilmiyorum başka kimseye bakasım gelmiyor ya 18 yaşındayım bu arada
Canım benim yaş 18....öyle cabuk geçer kiMerhabalar gerçekten delirmiş gibi hissediyorum. Ben futbol izlemeyi çok seven bir kızım bir futbolcuya aşık oldum resmen. Emre mor hep onu düşünüyorum. Maçlarını izliyorum. Sosyal medyada takip ediyorum falan bu nasıl bir saçmalık anlamadım ama hep aklımda. Geçer mi bilmiyorum başka kimseye bakasım gelmiyor ya 18 yaşındayım bu arada
Destekçinim benÜçünü de evden atmayı planlıyorum![]()
Geçer. Bende geçen yıllarda Aamir Khaan" a aşık olmuştum. Kulaklarım uğulduyor, gözlerim buğulu görüyordu. Dünya yansa umurumda değildi. İki sene bu aktörü düşündüm. İşin garibi ben 18 yaşında da değildim. 28 de değil..38 de değil hatta 48 de değil....Merhabalar gerçekten delirmiş gibi hissediyorum. Ben futbol izlemeyi çok seven bir kızım bir futbolcuya aşık oldum resmen. Emre mor hep onu düşünüyorum. Maçlarını izliyorum. Sosyal medyada takip ediyorum falan bu nasıl bir saçmalık anlamadım ama hep aklımda. Geçer mi bilmiyorum başka kimseye bakasım gelmiyor ya 18 yaşındayım bu arada
Evli degilse neden olmasin:))ciddiyim uladmaya calis her yerden hesabi varsa yaz surekli gecen magazinde gordum bir unluyesurekli esi mesaj ata ata tanismislar.Hahahaha Güzel olurdu. Evli değil ama yani olmaz tabi biliyorum
Çocuğu kıskanıyorum bir de iyice delirdi hahahimkamsiz degil platonik aşıksın canim
yasin cok genc olur oyle arada, hayranlikla karisik begeni diyelimmi buna.
isim vermek gerekirse PLATONİK AŞIKSIN![]()
Yazıcam hahahah artık zaten her şeyi ezberledimEvli degilse neden olmasin:))ciddiyim uladmaya calis her yerden hesabi varsa yaz surekli gecen magazinde gordum bir unluyesurekli esi mesaj ata ata tanismislar.