• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmkansız aşkına kavuşan var mı aramızda?

hatta selamlaşırken galiba yanaklarımdan öpecekti.çekilince öpemedi.neyse kuaföre falan gidilecekti.kuzen sende gelsene dedi.onlarla gidecektim.en azından yolda konuşurduk.yük olmak istemedim.zaten başları kalbalık olacaktı.hallederim dedim.bunu derken gözüm buna kaydı.böyle sevdiği birine baakr gibiydi.nasıl diyeğim.hani sevgi meleği diyor ya basit derse falan diye korkuyorum.bak basit demiyor diye dedim bunu.neyse bunlar gitti bende kuaföre gittim güzelce hazırlandım.ayakkabılarımda büyük geldi.nasıl oldu anlamadım.bariz bir numara büyük.alırken şişmiş demek .mecbur kaldım.arada bir kafamı kaldırdım.göz göze geldik.gülümseyip bir şey olmamış gibi davrandım.neyse biz karşılayanlar olduğumuz için başka bir kuzenimle erken gittik.bunlar sonra geldiler.nikahta falan bunla samimi olmamaya çalıştım.fotoğraf çekilir ya bizi bu çağırdı.gitik.bende de şekerlerin tepsisi var.bunun eline verdim.iyi sen tut diye.o da aldı.sonra bir baktım elinde tepsi dolanıyor:1::1::1::1::1::1::1:gitim yanına dolanmana gerek yok dedim.bırak alırlar.kendide güldü. Haline

sonra çıkışta bir olaylar oldukonumuzla alakalı değil.yalnız işime yarayan olaylar oldu biz ikimiz yalnız bir şekilde nikahtan ayrıldık.aynı arabada beraber gittik.hatta (numaradan) teyzemi çağırdım.teyze gelsene evi tarif edemem deim.o da bir şey olmaz falan dedi.çocuğu bu kadar benimsemişler yani.zaten o da ben biliyorum.merak etme dedi.iyi dedim.binerkende anlat bakalım şövalye dedim.hayat nasıl gidiyor.güldü işte bir şöavalye ne yaparsa onu yapıyorum.insanın yardımına koşuyorum dedi.:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:(şimdi ne şövalyesi arkadaş kendine şövalye diyor.hatta meil adreside şövalyeli bir şey.bunuda sormuştum.türk tarihine bu kadar meraklı olupta şövalye mi diyorsun kendine demiştim.adresi 22-23 yaşındayken aldığını söylemişti.facede mesajta.bende hazır fırsat varken buna şövalye deyip samimi davranmak istedim.)

şövalye:1::1::1::1::1::1: ne yapıyorsun derken kolunu sıktırdım.zaten o kadar çekimine girmişim ki dokunmak zorundaydım.:16::16::16::16::16::16::16:gayet güzel konuştuk.güldük ettik.

sonra salonla evin arası yakındı hemen geldik.arada müzik açtı ama o zaman konuşmuyordum.desem ki sıkıldı da açtı ama yok sıkılmadık.bu farelerin arasına atacam sözünü hatırlatmak için kedi ne oldu deim .kahkaha attı.unutmuştur tabii.neyse eve dönünce faceden bakacaktı.hatırlar.dedim ki bana kızdın mı bu videolara beğenmedim diye yazınca ya neden kızağım dedi.bende yazıyorum dedi.

sana çok alındım dedim.(bu videolar konusunda.)yani açıkcası senden bu şekilde bir yorum beklemezdim dedim.öyle yazdığını okuyunca şaşırdım.başasına mı gönderdim dedim hatta diyede ekledim.bu biraz kötü oldu.pot kırdığını düşündü sanırım.ilkbahar hatırlamıyorum.olayı bir hatırlatsana dedi.aman öyle işte dedim.tamam dedi.eve gidince faceden bakarım.sana ona göre yazarım dedi.yalnız bilmediği şu var. ondakini kullanmıyorum.zaten istesemde açamam şifresini kaybettim.başka bir tane aldım.yalnız bilgiler aynı olduğundan bu yenisine yazdığım onada gidiyor.duvardakiler değil.bilgiler kısmında yaptığım değişiklikler gidiyor.büyük ihtmal gönderdiğini düşünüyorumama benden cevap gitmedi.birazda kafası karışsın.bana yaptığını yaptım.:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

eve çıktım.bu da arabayı park edip geldi.sonra bir ara kuzenim arkadaşlarına dediki burada artık evliler kalıyor bekarlar durmayack dedi.bu beğendiğim çocukta kuzenime bakıp güldü.sonra kuzenin bir tane bekar arkadaşı vardı.ona döndü bize diyor tarzı bir laf etti.bu sayede ciddi bir durum olmadığınıda öğrenmiş oldum.

arada gene yüz yüze geldik.çekmedim baktım.sadece baktım ama baya uzun baktım.o da baktı.güldü.sonra çektim.yanlarına gittim.zaten ev kalabalıktıda.bir baktım bu yanımdan çekildi gitti.gülümseyerek.kaldım böyle derler ya aynen o durumda kaldım.bir süre sonra geldi.arkadaşım gidiyorum dedi.ablası geliyormuş falan.teyzemler ,amcamlar falan gitme dediler.gideğim dedi.zaten kırk yılda bir geliyor dedi.bende deim gitme diye.gülümseyerek gideğim dedi.bende sustum.:25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::26::26::26::26::26::26::26::26:neyse kuzenlerde çıkacaktı.gel seni ikna ederim dedi kuzende.umarım edersin diye geçirdim içimden.ne oldu gitmiş.:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

çok üzüldüm.gene kalırda iyice konuşuruz diyordum.olmadı ama nasıl hırs yaptıysam sinirimden ağladım.

Bırakın o ne demiş bu ne demiş. Kim bu dünyada sonsuza kadar yaşıyor ki.
Eğer söylemezseniz milyonlarca olasılıkla baş etmek zorunda kalırsınız. Ya söylerseniz?
O zaman olasılıklar ikiye düşer.
Olumlu veya olumsuz.
İnanın bana 1.yolu seçerseniz kendinizi çok yıpratırsınız. Hafif kız mı diyecekler, erkek delisi mi diyecekler elalemin ağzı çuval değil ki büzesiniz. İnsanlar hiç durmadan konuşur. Önemli olan sizin ahlaki sınırlar içerisinde içinizden geleni yapmanızdır.
Gerçek aşk çok az insana nasip olur ki, kara sevda bambaşka bir şey zaten. İnşallah o aşamaya gelmediniz.
Bir yolunu bulup sevdiğiniz insanla tanışın. Hayatınızı ertelemeyin. Bize doğru kabul ettirilen yanlışları bir tarafa bırakın.
İnşallah sevdiğiniz kişi sizi hakeden biridir.
Ya haketmediyse:) İşte o zaman asıl yanarsınız..

Eğer söylemezseniz milyonlarca olasılıkla baş etmek zorunda kalırsınız. Ya söylerseniz?
Olumlu veya olumsuz.
İnanın bana 1.yolu seçerseniz kendinizi çok yıpratırsınız. Hafif kız mı diyecekler, erkek delisi mi diyecekler elalemin ağzı çuval değil ki büzesiniz. İnsanlar hiç durmadan konuşur. Önemli olan sizin ahlaki sınırlar içerisinde içinizden geleni yapmanızdır.
Gerçek aşk çok az insana nasip olur ki, kara sevda bambaşka bir şey zaten. İnşallah o aşamaya gelmediniz.
Bir yolunu bulup sevdiğiniz insanla tanışın. Hayatınızı ertelemeyin. Bize doğru kabul ettirilen yanlışları bir tarafa bırakın.

canım aynen bende senin gibi düşünüyorum.kendi adıma şunu söyliğim kız arkadaşı olması beni durdu.ama ona rağmen söyliyecektim.sadece bilsin diye.çünkü yıllarca süren bir beğeni.ama söylemedim.sonra dediğin gibi olasılıklardan kafam karıştı.üstelik kuzenimle konuştum.söylesem yanlış anlar mı diye.anlamaz dedi.görüp tanıdığım kadarıyla da öyle söylediğimde kabul etmese dahi alaya alacak biri değil.zaten nikah günü söyleme otatmı bulamadım kalabalıktan falan ona sinirlerim bozuldu.bende aynen senin gibi düşünüyorum.böyle konuşmalarda bana cesaret veriyor.bu yüzden ayrıca teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Kızlar fb da kabul etti. Arkadaşımla da konuştum uzun uzun. Bence ona duygularını anlatan bir mesaj yazmalısın dedi.
Ama ben şimdi ne yazayım diye düşünüyorum.
İlkbahar akıl ver bana nasıl birşey yazılır? :26:

Olumlu veya olumsuz.

cümleleriniz çok hoşuma gitti. Moral ve cesaret verdiniz. Gerçekten söylemediğinde bir sürü senaryo yazıyosunuz, ama söyleyince %50 şans. Ya evet, ya hayır :31:

Kızlar fb da kabul etti. Arkadaşımla da konuştum uzun uzun. Bence ona duygularını anlatan bir mesaj yazmalısın dedi.

en doğrusunu yapmışsın hadi gözün aydın :)

imkansız aşkımdı.evlendım sımdı onunla :) kader kısmet diyorum ben.yazılmıssa eger kaderıne ımkansız dedıgınde olur.yazılmamıssa ıstedıgını yap yıne olmaz...ben onca sey yaptım donmedı.yıllar sonra geldı hıc beklemedıgım bır anda evlendık sımdı...

hıım aferin sana.bu sefer baya umutluyum bu işten.arkadaşın dediği beni umutlandırdı.duygularından bahsetmelisin dediğine göre demek ki konuşsan seni yargılamayacak biri.

[şöyle bir giriş yapabilirsin.bende mektupla anlatmayı düşünmüştüm ya girişimi yazıyorum sana ''SANA ANLATMAK VE SENİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİKLERİM VAR.BUNLARI SÖYLEMEZSEM İÇİMDE PATLIYACAKLAR YA DA BENİ PATLATACAKALRDI.BU YÜZDEN DAYANAMADIM VE YAZMAYA KARAR VERDİM.

SENDEN ETKİLENDİM.HATTA HOŞLANDIM.AYNI ORTAMDA OLSAK BAKIŞLARIMDAN ANLARDIN ZATEN.YALNIZ DEĞİLİZ.BU YÜZDEN KENDİMİ YAZMAYA MECBUR HİSSETTİM.BUNLARI BİR TEKLİF OLARAK ALMA.İLLA BİR İLİŞKİMİZ OLSUN DİYE ANLATMIYORUM.SADECE BİLMENİ ARZU ETTİM.

BÖYLE BİR GİRİŞ OLABİLİR.

Son düzenleme:
bu yukarıdaki şarkılardan herhangi birine tıkladığınızda benim seçtiğim şarkılardan oluşan liste açılıyor.ona gönderebileceğimi düşündüğüm şarkılardan oluşan listem.seçemedimde.:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

F....... Merhaba,

sana anlatmak ve seninle paylaşmak istediklerim var.bunları mektupla ifade edebileceğimi düşündüm.meil bana çok ruhsuz ve içi boş geliyor.hem mektup yazınca yazdığın kişi yazdıklarına en azından şeklen dokunuyor.

Derler ya.. Burama kadar geldi ya da ''çok üstteledi.kaldıramadım.' vb. Söyleyeceklerim değil ama onları dillendirememek bende aynı etkiyi oluşturuyor.aslında bütün anlaatmak istediklerimi dillendirmeden anlatmayı çok isterdim.tabii aramızdaki mesafeden ötürü bu pek mümkün değil.bende direkt söylemeyi tercih ettim.zaten başka türlü nasıl söylenir ki?

Senden etkilendim,hoşlandım.en doğru ve en net ifadeyle sana aşık oldum.zaten bu zamana kadar duydukalrımla ve azda olsa seni tanımamlabende sana karşı bir hayranlık oluşmuştu.beyefendiliğinle,sakinliğinle ve samimiyetinle ilgimi çekmiştin.bunları bir teklif olarak alma.illa bir ilişkimiz olsun diye söylemiyorum.sadece bilmeni arzu ettim.çünkü,bunu tek başına taşımak beni yordu.içimde tutamayacağım kadar yoğunlaştı.kalbime ,ruhuma ağır geldi.söylemezsem söylemek istediklerim içimde patlıyacaklardı.olmadı beni patlatacaklardı.dayanamadım.kendimi yazmaya mecbur hissettim.

(bu mektubun girişi olacak.böyle devam edeceğim.bir kutu hazırlayacağım.bu dekoratif kutular oluyor ya onlardan alacağım ya da kırtasiyede gördüm böyle simli kağıtlar var.yapışkanlı evdekilerden birini onla kaplıyacağım.kutuniçine tercihen sıcak çikolata,3ü 1 arada veya poşet çay koyacağım.şarkılardan oluşan cd,kurabiyeler falan,birde ayşe kulin kitabı koyacğım.{neden bunu yaptığımıda anlatacağım sebebi var.}belki film falan.buna benzer bir kutu olack.tabii mektubuda koyacağım.ayy böyle bir düşüncem var .)

amaaaan imkansızı zorlama canım boswer...
yıprandıgınla kalırsın...elbet kavusan oluyor ama karsıda kı adamlar cesaretlı ve gercekten aşıksa...

F....... Merhaba,

sana anlatmak ve seninle paylaşmak istediklerim var.bunları mektupla ifade edebileceğimi düşündüm.meil bana çok ruhsuz ve içi boş geliyor.hem mektup yazınca yazdığın kişi yazdıklarına en azından şeklen dokunuyor.

Derler ya.. Burama kadar geldi ya da ''çok üstteledi.kaldıramadım.' vb. Söyleyeceklerim değil ama onları dillendirememek bende aynı etkiyi oluşturuyor.aslında bütün anlaatmak istediklerimi dillendirmeden anlatmayı çok isterdim.tabii aramızdaki mesafeden ötürü bu pek mümkün değil.bende direkt söylemeyi tercih ettim.zaten başka türlü nasıl söylenir ki?

Senden etkilendim,hoşlandım.en doğru ve en net ifadeyle sana aşık oldum.zaten bu zamana kadar duydukalrımla ve azda olsa seni tanımamlabende sana karşı bir hayranlık oluşmuştu.beyefendiliğinle,sakinliğinle ve samimiyetinle ilgimi çekmiştin.bunları bir teklif olarak alma.illa bir ilişkimiz olsun diye söylemiyorum.sadece bilmeni arzu ettim.çünkü,bunu tek başına taşımak beni yordu.içimde tutamayacağım kadar yoğunlaştı.kalbime ,ruhuma ağır geldi.söylemezsem söylemek istediklerim içimde patlıyacaklardı.olmadı beni patlatacaklardı.dayanamadım.kendimi yazmaya mecbur hissettim.

(bu mektubun girişi olacak.böyle devam edeceğim.bir kutu hazırlayacağım.bu dekoratif kutular oluyor ya onlardan alacağım ya da kırtasiyede gördüm böyle simli kağıtlar var.yapışkanlı evdekilerden birini onla kaplıyacağım.kutuniçine tercihen sıcak çikolata,3ü 1 arada veya poşet çay koyacağım.şarkılardan oluşan cd,kurabiyeler falan,birde ayşe kulin kitabı koyacğım.{neden bunu yaptığımıda anlatacağım sebebi var.}belki film falan.buna benzer bir kutu olack.tabii mektubuda koyacağım.ayy böyle bir düşüncem var .)

:1: güzel düşünmüşsün. bende aşkını hissettirecek bir obje daha koy. gül olabilir başka birşeyde...

sevgi- meleği şöylede bir durum var.bir konuda ne kadar geç eyleme geçmezsen o kadar zaman kaybedersin.arkadaşın sana olumlu yaklaştığına göre olmayacak iş değil demek ki.hem :-D seni tip olarakda güzel bulacağını gösterir.artı düşündüğün kadar birbirinizden farklı olmadığınızıda gösteriyor

Back
X