İmkansız birine aşık oldum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi b18
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

b18

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
165
4
0
İstanbul
Kızlar merhaba, şu zamana kadar forumları hep takip ediyorum çok yararlı oluyor bende derdimi anlatmak istedim ve sonunda üye oldum. Lütfen yardımcı olun...Ünlü birine aşık oldum Tv de falan dikkatimi çekmezdi şans eseri sokakta görünce başka birşey düşünemez oldum uykularım kaçıyor o kişiyi istediğimi biliyorum 24 yaşındayım ve bunun sıradan bir hoşlantı olmadığının farkındayım. Yakın bir zamanda gidip konuşmayı düşünüyorum ne yapmalıyım ne olur akıl verin bana fiziğim aklım başım yerinde diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Kime asik oldugunu merak ettim.

selami şahin hayranıyla evlenmiş. şimdiki eşi imza için yanına gitmiş , çok etkilenmiş selami bey. ve evlenmişler.

Kim olduğunu yanına giderde rezil olursam yazarım :) İlk konuşmam ne olmalı nasıl davranmalıyım bilmiyorum kendim olurum ama başka şehirlerde olduğumuz için bir günlüğüne gidebilecem sadece hızlı hareket etmem lazım.

selami şahin hayranıyla evlenmiş. şimdiki eşi imza için yanına gitmiş , çok etkilenmiş selami bey. ve evlenmişler.

Ya tabiki unlulerde insan neticede bu hayatta hersey olabilir.Arkadasimizda bayagi etkilenmis guvenide var belliki niye konusmasin diyorum.Merak ediyorum hala kim bu delikanli :)

Mesaj hakkı kazanayım özelden söyleyeceğim söz yeter ki yardımcı olun :)

Gerçekten para para diye agzının suyu akan biri değilim hep aklı başında oldum su zamana kadar ama su adam keske cafede bir garson olsaydı diyorum su an

Açıkçası nasıl bir ortam olduğu da önemli.Yani tanışmaya gittiğinde sana odaklanabilirse tabii ilgisini çekebilirsin onlarda insan sonuçta ama herkesin başlarına üşüştüğü bir ortamda kargaşada seni farkedebileceğini sanmıyorum.Ayrıyeten ne çapta bir ünlü olduğu da önemli.Fazla tanınan insanların yüzde doksanında bir egoistlik malum sonuçta :)) Şahsiyeti de merak etmedim değil hani

Yok kabul ederse görüşmeyi 15-20 dakika yalnız olabileceğimiz bir yer olacak... Elbette kız merakıda egosuda fazla ama aklı başında yaşım geldi çocuk istiyorum diyor mesela. sporcu kendisi bu arada

Konuştuktan sonra mutlaka yaz sonucunu ve kim olduğunu çok merak ettim

Ben senin yerinde olsam gidip konuşamazdım, çünkü ben ünlü olmayan birine bile açılamam :26:
Ama eğer ki birine açılma cesaretini kendinde buluyorsan, ünlü olması ürkütmesin bence seni.
Bol şanss

Ne giyilir, nasıl davranılır, basit kız rolunde olmak istemiyorum. Sürmesini istediğim bir ilişki başlasın istiyorum.

Haftasonundan sonra yazarım muhakkak bir yıkım olmazsa benim için :) Asla bende gidip konuşmam normalde ama başka çarem yok artık acı veriyor. Eskiden reddettiğim adamların ahı tuttu

Çok teşekkür ettim

bir de kim olduğunu öğrenseydik merakımız giderdi..
bnce heyecanını at üstünden gayet güzel şık giyin git konuşma fısatı bulursan dikkatini çekick şeklde konuş ama doğal ol sonuçta insanın en güzel hali doğal olanıdır

Bir daha denk gelebilecek durumdamisiniz? Nasil bi kadar kolay gorusebileceksin ki? Cevrenizde falan mi oturuyor ya da ortak bir arkadasiniz mi var? Sanki okulda bir cocuk var hoslaniyorum gibi olmus hani mahalleden hergun geciyor da yarin bekleyip denk geliceksin gibi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mecbur o heyecanla doğal olacağım zaten , sonuçlansın öyle söyleyeyim ailesi arkadaşı biri görse daha gitmeden rezil olurum :)

Hergünüm ona ulaşma çabasıyla geçiyor çevresinden bir kaç kişiye ulaşmayı başardım ve gerçekten ısrarcı olduğumu gösterdim sadece onun görüşmeyi kabul etmesi kaldı o kadarınıda yapar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…