Kızlar merhaba, şu zamana kadar forumları hep takip ediyorum çok yararlı oluyor bende derdimi anlatmak istedim ve sonunda üye oldum. Lütfen yardımcı olun...Ünlü birine aşık oldum Tv de falan dikkatimi çekmezdi şans eseri sokakta görünce başka birşey düşünemez oldum uykularım kaçıyor o kişiyi istediğimi biliyorum 24 yaşındayım ve bunun sıradan bir hoşlantı olmadığının farkındayım. Yakın bir zamanda gidip konuşmayı düşünüyorum ne yapmalıyım ne olur akıl verin bana fiziğim aklım başım yerinde diye düşünüyorum.
selami şahin hayranıyla evlenmiş. şimdiki eşi imza için yanına gitmiş , çok etkilenmiş selami bey. ve evlenmişler.
selami şahin hayranıyla evlenmiş. şimdiki eşi imza için yanına gitmiş , çok etkilenmiş selami bey. ve evlenmişler.
Mesaj hakkı kazanayım özelden söyleyeceğim söz yeter ki yardımcı olun :)
Kızlar merhaba, şu zamana kadar forumları hep takip ediyorum çok yararlı oluyor bende derdimi anlatmak istedim ve sonunda üye oldum. Lütfen yardımcı olun...Ünlü birine aşık oldum Tv de falan dikkatimi çekmezdi şans eseri sokakta görünce başka birşey düşünemez oldum uykularım kaçıyor o kişiyi istediğimi biliyorum 24 yaşındayım ve bunun sıradan bir hoşlantı olmadığının farkındayım. Yakın bir zamanda gidip konuşmayı düşünüyorum ne yapmalıyım ne olur akıl verin bana fiziğim aklım başım yerinde diye düşünüyorum.
Konuştuktan sonra mutlaka yaz sonucunu ve kim olduğunu çok merak ettim
Ben senin yerinde olsam gidip konuşamazdım, çünkü ben ünlü olmayan birine bile açılamam :26:
Ama eğer ki birine açılma cesaretini kendinde buluyorsan, ünlü olması ürkütmesin bence seni.
Bol şanss
bir de kim olduğunu öğrenseydik merakımız giderdi..
bnce heyecanını at üstünden gayet güzel şık giyin git konuşma fısatı bulursan dikkatini çekick şeklde konuş ama doğal ol sonuçta insanın en güzel hali doğal olanıdır
Bir daha denk gelebilecek durumdamisiniz? Nasil bi kadar kolay gorusebileceksin ki? Cevrenizde falan mi oturuyor ya da ortak bir arkadasiniz mi var? Sanki okulda bir cocuk var hoslaniyorum gibi olmus hani mahalleden hergun geciyor da yarin bekleyip denk geliceksin gibi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?