İmkansız birine aşık oldum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi b18
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haftasonundan sonra yazarım muhakkak bir yıkım olmazsa benim için :) Asla bende gidip konuşmam normalde ama başka çarem yok artık acı veriyor. Eskiden reddettiğim adamların ahı tuttu

görüşmeyi kabul ederse ve bişeyler olursa aranızda artık ünlü oldum diye bizi tanımamazlıktan gelmezsin dimi kız

Mesela bir kenan imirzalıoguna aşık olduysanız gidip konusmanız bile zor

ne kadar ünlü olduguna baglı yani aslında başharfini söyleyin bari merak ettm

Kuzenimin eşi sanatcı ..kendide ona hayrandı fan sayfasnda tanişmışlardı..evliler 2.cocuguna hamile:) yani olabiliyor böyle şeyler:)

Bu birkac kisi senin de tanidigin kisiler mi yoksa sende mi tanimiyorsun.Onlar ne dedi konu hakkinda peki? İllaki ipucu vermislerdir gorusmenizi kabul eder ya da etmez diye.Soylemisler kendisine ki gorusmeyi kabul etmesi kaldi diyorsun.
Kucukte degilsin ugrasiyorsun boyle islerle bi garip geldi bana kusura bakma ama boyle pesinde kosup israrci olma..Onun yerine koyuyorum kendimi cokta sicak bakmazdim arkadaslarima ulasicaksin israr israr ustune siradan hayranlarimdan biri gozuyle bakardim ben sana.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnsaları boğmadım çok yakınına durum bu dedim bana güven duyabileceği bir kaç bilgi verdim çevresine ne onu ne kendimi rezil etmedim diyebilirim yani kendimi ettimde çok fazla değil. Olur gibi dedi yakını

Futbolcu sanirim :) Burak Yilmaz mi:)
Genc kizlarin yeni gozdesi ya aklima o geldi:)

Mesaj hakkı kazanayım özelden söyleyeceğim söz yeter ki yardımcı olun :)

valla merak ettım bare adından 3 harf falan sole yada soyadını ay cok merak ettık bak hem daha ıyı yorum yapar analiz ederiz merak ettım

buldum ibrahim toraman

Futbolcu sanirim :) Burak Yilmaz mi:)
Genc kizlarin yeni gozdesi ya aklima o geldi:)

Ay yok yeni gözdelerden falan diil :) Vallahi kimse okumayacak eminiz deseler yazcamda kesin okuyan cıkar

Tek bir kere karşılaştım ondan sonra ısrarla ulaşmaya çalıştım oldu gibi. futbolcu :44:

1. ligte degildir herhalde.

Futbolcuysa egosu tavan yapmis olurlar, dizi oyuncusu olsaydi bir derece olabilirdi.

O burayi okumaz merak etme soyleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…