Unluluk derecesine gore degisir.
Haftasonundan sonra yazarım muhakkak bir yıkım olmazsa benim için :) Asla bende gidip konuşmam normalde ama başka çarem yok artık acı veriyor. Eskiden reddettiğim adamların ahı tuttu
görüşmeyi kabul ederse ve bişeyler olursa aranızda artık ünlü oldum diye bizi tanımamazlıktan gelmezsin dimi kız
Bayağı ünlü ama magazinsel olarak çok değil dediğim gibi sporcu
Mesela bir kenan imirzalıoguna aşık olduysanız gidip konusmanız bile zor
ne kadar ünlü olduguna baglı yani aslındabaşharfini söyleyin bari merak ettm
Hergünüm ona ulaşma çabasıyla geçiyor çevresinden bir kaç kişiye ulaşmayı başardım ve gerçekten ısrarcı olduğumu gösterdim sadece onun görüşmeyi kabul etmesi kaldı o kadarınıda yapar sanırım
Ay yoook kıvanç falan gibi değil Allah korusun :) sporcu . İ :)
Ben tanimiyorsam unlu degildir.Ne alanda sporcu,nasil denk geliyorsunuz ben o kismi anlamadim.
Öyle bir şey olsun dile benden ne dilersen :)
Bu birkac kisi senin de tanidigin kisiler mi yoksa sende mi tanimiyorsun.Onlar ne dedi konu hakkinda peki? İllaki ipucu vermislerdir gorusmenizi kabul eder ya da etmez diye.Soylemisler kendisine ki gorusmeyi kabul etmesi kaldi diyorsun.
Kucukte degilsin ugrasiyorsun boyle islerle bi garip geldi bana kusura bakma ama boyle pesinde kosup israrci olma..Onun yerine koyuyorum kendimi cokta sicak bakmazdim arkadaslarima ulasicaksin israr israr ustune siradan hayranlarimdan biri gozuyle bakardim ben sana.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mesaj hakkı kazanayım özelden söyleyeceğim söz yeter ki yardımcı olun :)
Futbolcu sanirim :) Burak Yilmaz mi:)
Genc kizlarin yeni gozdesi ya aklima o geldi:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tek bir kere karşılaştım ondan sonra ısrarla ulaşmaya çalıştım oldu gibi. futbolcu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?