İmkansız değil-yeni bir ben

melikea123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
1.982
62
158
İstanbul
öncelikle herkese merhaba öncedende günlük açmıştım ama şu 2 haftadır sınav yüzünden pek giremedim ve diyet falanda kalmadı kendimi yenilemeliyim diye düşündüm yarın sınavım var ve ondan sonra direk diyete başlayacağım.
boy:1.63
kilo:92.5
hedef:65

23.03.2013:92.5

dün sınavımda bitti ve şimdir tamamen diyetime odaklanabiliim sabah 1 fincan nescafemi içtim :)

canım geçmiş olsun
nasıl geçti sınavınn?

hakkında hayırlısı olsun

bir türlü diyete başlayamadım yarın kesinlikle başlıyorum ne yediğimi de öğün öğün yazacağım buraya :)

öğlen menüm:
1 kase mercimek çorbası
2-3 çatal ıspanak
2 çorba kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek

öğlen menüm:
1 tane ufak karnı yarık
1 kase şehriye çorbası
4-5 kaşık pilav toplam:461 kalori

menüm:
sabah:1 fincan çay ssat(9 gibi)
saat 11 gibi 1 fincan filtre kahve
öğle:1 kase çorba
1 ufak karnı yarık
4-5 kaşık pirinç pilavı
akşam:3 kaşık falan nohut
3 kaşık patates mıklası
2-3 kaşık pilav
yarım canga yedim :S

şimdide 1 fincan nescafe içeceğim: toplam kalori:1400

öğlen menüm:

[1] Pirinç Pilavı 163 kalori
[2] Tavuk Sote 230 kalori
[3] Ezogelin Çorbası 140 kalori

menü:
sabah:1 fincan çay
öğlen: 1 kase ezogelin çorbası
4 kaşık tavuk sote
3-4 kaşık pirinç pilavı

akşam:5 kaşık makarna
yarım kase yoğurt
1 tane domates

harcanan 144 kalori
alınan kalori:1000

mrb canım, arada yazılarını okuyordum... umarım bu sefer istikrarlı bir şekilde kilo verirsin, henüz çok gençsin, bu metabolizmanın iyi çalışması demektir. umuyorum ki düzenli beslenme ve biraz hareket ile çok iyi kilo verirsin...

yalnız; neden kahvaltı yok...ayrıca diyetisyene gittin mi bilmiyorum ama, gitmemiş olsanda, senin kilonda bir kişi için verilen diyet listeleri vardır internette.. onları uygulamanı tavsiye ederim... tatlım vermen gereken 30 kg civarında, kahvaltısız ve çok az yiyerek diyete başlarsan gerisi zor gelir, diyeti bırakırsanda, kiloyu verdiğin gibi geri alırsın... ben bunları çok yaşadığım için sadece tavsiyem, alınma olur mu?

alınmak mı lütfen neden alınayım burada hepimiz paylaşımda blunuyoruz sonça ben bir türlü kahvaltı ypamıyorum sabah bir şey yiyemiyorum o yüzden nesfite başlayacağım en azından sabah bir şeyler yemiş olurum dedikleriniz benim için önemli :)

öğle menüm:
yarım kase mercimek çorbası
2-3 kaşık nohut
4 kaşık pilav
1 bardak ayran

canım nasılsın ? bilmem beni hatırladın mı bi ara beraber rejim yapıyoduk yazdıklarını okuyodum da nescafeyi fazla tüketiyosun. sanırım tok tutması için ama bu sende + yağ yapar. bunun yerine nescafe iç derim ben canım + pilav ve makarnayı da azalt bence bide az ve sık ye. daha rejimin başında az yemeye alıştırırsan bünyeni ilerleyen zamanda kilo vermen durur ve en ufak bi kaçakta +fazlalık olarak döner sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…