imkansıza düştüm?

MLS_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.287
8
158
arkadaşlar ben yiğenimin okulundaki bir öğretmene aşık oldum onunda bana ilgisi var herkes te bizi konuşuyor buraya akdar normal ama o adam EVLİ hemde 3 yaşında kızı var ama o hep karısını sevmedğinden bahsedermiş ve çok iyi biri kızınıda çok seviyor boşanmayı düşünüyor ama boşanamaz bilmiyorum yanlışmı yapıyorum ondan çok uzak duruyorum ama o yakınkaşıyor en yakın arkadaşım onun arkadaşı ve bana seni seviyor dedi bilmiyorum çokmu yanlış kendmi çok suçlu hissediyorum o kadını çok düşünüyorum :çok üzgünüm::1no2:

arkadaşlar ben yiğenimin okulundaki bir öğretmene aşık oldum onunda bana ilgisi var herkes te bizi konuşuyor buraya akdar normal ama o adam EVLİ hemde 3 yaşında kızı var ama o hep karısını sevmedğinden bahsedermiş ve çok iyi biri kızınıda çok seviyor boşanmayı düşünüyor ama boşanamaz bilmiyorum yanlışmı yapıyorum ondan çok uzak duruyorum ama o yakınkaşıyor en yakın arkadaşım onun arkadaşı ve bana seni seviyor dedi bilmiyorum çokmu yanlış kendmi çok suçlu hissediyorum o kadını çok düşünüyorum :çok üzgünüm::1no2:

Puffff :( Boşanamaz biliyorum diyorsun, Bence yol yakınken kendini geri çek :1no2: Aksi halde çok yıpranırsın, çooooook :bbo:

Bence de onu unut hatta mümkünse hiç görmemeye çalış, sonuçta evliymiş ve boşanamaz diyosun, yapabileceğin tek şey onu hiç görmemek ve düşünmemek

arkadaşım ne demek bilmiyorum yanlışmı yapıyorumyasakkelime
karşındaki insan evliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiÇok üzgünüm çoook
bunu kendin söylüyorsun,kendine acımıyorsan,diger kadına ve çocuga acı
başanıcaksa madem ne yaşıyacaksanız boşandıktan sonra yaşayın
şimdi degillll:oklava::oklava:

konuya birde şu açıdan bak
sen o adamın eşi olsaydın
sorunlarınız olsaydı birde çocuğunuz
bu sorunlara birde ihanet eklensin istermiydin?
"seviyor" demiş arkadaşın sevgi nedir?
sevgi emektir fedakarlıktır
kendinden çok onu düşünmektir
eğer seni gerçekten seviyorsa
sana gelmeden önce geçmiş hesaplarını kapatır
öyle dimdik bakar gözlerine söyler sevdiğini
kaçamak sevdalar kaçamak bakışlar bitmeye mahkumdur
sessiz kal...
ona hayatına yön vermesi için fırsat ver
eğer gerçekten iyi bir insansa zaten bu karmaşık hayatına seni dahil etmek istemez
eğer boşanmadan sana yaklaşıyorsa
teşbihde hata yoktur
kaç!!!

''yuva yıkanın yuvası olmaz'' arkadaşım. o kadının yerine kendini koymayı bırak o minicik çocuğun yerinde olsaydın ne hissederdin? uzak dur aman

Çocugu yaparkende sevmiyorduda ondan mı? oldu acaba cocuk:delphin:
Karısıyla arasındaki sorun neymiş merak ettim doğrusu:1ninca:

karısı ona iyi davranmıyormuş yani ben boşansın istemiyorum katiyenn benim yüzümden böyle birşey olmasın istiyorum zaten adam boşansada ben sorumlu olmak istemiyorum kadına gelince adamı zaten aldatıyor ama olsun çocuk var kendimi uzak tutuyorum zaten düşünmemeye gayret ediyorumsenağlama

Seni mi seviyor arkadasım sen çocuk musun ya ne sevgisi...böyle saçmalıklara kanmayın ...
ne demek herkes bizi konuşuyor sizin bir gururunuz var mı nasıl kendinize laf söyletiyorsunuz adam evli barklı..
e ozaman ilerde evlenip aldatılırsanız kızmaycaksınız baksanıza normal oldu bu aşklar...tövbe yarabbim sen uzak tut ...

Diyelim ki boşandı senle evlendi. (%1 de olsa) ileride aynını sana yapmayacağı ne malum. Arkana bakmadan kaç...

yok bence hiç yanlış yapmıyorsunuz.
gayet normal..
zaten karısını da sevmediği için çocuk yapmış.
siz isteyin hemencik boşanır sonra da sizle evlenir.
zaten karısı da dünden razıdır boşanmaya..
eminim o da tabi ben çekiliyim aradan buyurun der.
zaten milletin ağzına evliliğini sakız eden adam en makbulüdür meraklanmayın.
herkesin sizi konuşması da önemli değil zaten, ne var ki adam evliyse normal oldu artık bunlar.
siz müsterih olun doğru yoldasınız..

duymak ya da inanmak istediğiniz bunlarsa buyrun..
yolunuz açık olsun..

arkadaşlar ben yiğenimin okulundaki bir öğretmene aşık oldum onunda bana ilgisi var herkes te bizi konuşuyor buraya akdar normal ama o adam EVLı hemde 3 yaşında kızı var ama o hep karısını sevmedğinden bahsedermiş ve çok iyi biri kızınıda çok seviyor boşanmayı düşünüyor ama boşanamaz bilmiyorum yanlışmı yapıyorum ondan çok uzak duruyorum ama o yakınkaşıyor en yakın arkadaşım onun arkadaşı ve bana seni seviyor dedi bilmiyorum çokmu yanlış kendmi çok suçlu hissediyorum o kadını çok düşünüyorum :çok üzgünüm::1no2:
en yakın arkadaşınıza da önce bir maşallah diyeyim. ne arkadaşmış . evli adamla aranızı yapmaya çalışıyor. dostmu düşmanmı belli değil....
sizin bu öğretmenle,beraberliğiniz başlamış sanırım. çok hatalısınız çok.
birde soruyorsununz ,çok mu yanlış diye.
ne dememizi bekliyorsunuz
yok değil. çok doğru...devam et. bunu mu bekliyorsunuz...
maalesef benden bunu duyamazsınız.....evet ,o kadını ve 3 yaşındaki kızını düşünün. ve yanlışınızdan dönün...

daha hiç bir şey olmadı ben uzak duruyorum ve unutmaya çalışıyorum ama o izin vermiyor ki rahat bırakmıyor bende ona yakın olan her insanda uzak durdum arkadaşımdan da şimdi yeni bi düzen kurmaya çalışıyorum beyefendi izin verirse zaten allah beni kahretsin diyorum öleyimde kurtulayım diyorum

daha hiç bir şey olmadı ben uzak duruyorum ve unutmaya çalışıyorum ama o izin vermiyor ki rahat bırakmıyor bende ona yakın olan her insanda uzak durdum arkadaşımdan da şimdi yeni bi düzen kurmaya çalışıyorum beyefendi izin verirse zaten allah beni kahretsin diyorum öleyimde kurtulayım diyorum

nasıl rahat bırakmıyor. ne yapıyor mesela...

niye ölesiniz canım?
birini unutabilmenin tek yolu ölmek olsa adam kalmazdı dünyada..
nasıl unutmanıza izin vermiyor.
siz kesin tavrınızı koyun, istemediğinizi söyleyin, dinlemiyorsa karınıza anlatacağım deyin bakın nasıl rahat bırakacak o zaman..

anlamadığım şu,hiçbirşey olmadı,hiç görüşmediniz. .
yani platonik olarak takılıyorsunuz. tamam da
hiçbirşey yokmuş madem olay platonikmiş ,nedir bu ..Allah beni kahretsin,..öleyimde kurtulayım gibi sözler. sanki,birşeyler yaşamışta, vicdan azabı çeker gibi bir haliniz var.:delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
eğer zerre kadar içinde allah korkusu varsa bu işin peşini bırak
kalbine söz geçir ve birkaç saniyeliğine kendini önce karısının sonra da o çocugun yerine koy..
adama hiç güvenme...adım gibi eminim yüzde yüz kart zampara olduğundan..byby

peşine düştüğüm falan yok zaten bu adam yüzünden bu şehiri terk etme kararı aldım o uzaklaşmıyosa ben uzaklaşırım kimseninde günahına girmem zaten öyle brii değilim allah korusun ama bu gidişle canıma kıymazsam iyi:1no2:

Evli bir adamla isminizin duyulması hiç mi rahatsız etmiyor sizi ?
Evliyken size yaklaşan bir insan için nasıl canınıza kıymayı düşünüyorsunuz kendinize değer vermiyorsunuz anlayamadım...
En yakın arkadaşınızıda bir kez daha gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Back
X