• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

imkansıza düştüm?

yok bence hiç yanlış yapmıyorsunuz.
gayet normal..
zaten karısını da sevmediği için çocuk yapmış.
siz isteyin hemencik boşanır sonra da sizle evlenir.
zaten karısı da dünden razıdır boşanmaya..
eminim o da tabi ben çekiliyim aradan buyurun der.
zaten milletin ağzına evliliğini sakız eden adam en makbulüdür meraklanmayın.
herkesin sizi konuşması da önemli değil zaten, ne var ki adam evliyse normal oldu artık bunlar.
siz müsterih olun doğru yoldasınız..

duymak ya da inanmak istediğiniz bunlarsa buyrun..
yolunuz açık olsun..

Katılıyorum arkadaşa:oklava:

Bu kadar çaresiz misin ya seviyo demiş o adam arkadaşına da, seviyo ne demek ya. SEnin bu durumda umutsuzluğa düşmeni gerektirecek bi konu bile yok. İşte bunun yüzünden evlilikten çok korkuyorum.

peşine düştüğün falan yoksa aşkını kalbine göm ve uzaklaş
nasıl yaparsın naparsın bilmiyorum...senin şartlarını bilemem
ama kimsenin günahına girmemeni şiddetle tavsiye ederim...
acıtasyon yapmanın anlamı yok..insanda azcık gurur olmalımirmirmirmir

karısı ona iyi davranmıyormuş yani ben boşansın istemiyorum katiyenn benim yüzümden böyle birşey olmasın istiyorum zaten adam boşansada ben sorumlu olmak istemiyorum kadına gelince adamı zaten aldatıyor ama olsun çocuk var kendimi uzak tutuyorum zaten düşünmemeye gayret ediyorumsenağlama

bunu nerden duydun arkadaşım eğer adamdan duyduysan suçuna kılıf arıyodur
evli adamların kızları ayartırken en baş yalanları mutlu değilim zaten boşanıcam karım beni aldatıyodur aldatıyosa neden boşanmıyo ben kendisini aldatan bir kadınla bile bile evli kalan bir erkek düşünemiyorum
sana gelince çok yanlış bir durumsende farkındasın bunun yol yakınken bu işten vazgeç sen kararlı olduktan sonra peşini bırakmıcak diye bişey yok yeterki sen kararlı ol arkadaşım
bu aralar forumda ne kadar çok açılıyor bu konular yaa Allah sonumuzu hayıretsin valla nasıl bir dünyada yaşıyoruz ve bu dünyaya çocuk getiriyoruz hayırlısı valla

peşine düştüğüm falan yok zaten bu adam yüzünden bu şehiri terk etme kararı aldım o uzaklaşmıyosa ben uzaklaşırım kimseninde günahına girmem zaten öyle brii değilim allah korusun ama bu gidişle canıma kıymazsam iyi:1no2:

neden uzaklaşıyorsun. adam rahatsız ediyorsa benzetirsin,seni polise biildiririm dersin,tehdit edersin. karına söylerim dersin,savcılığa veririm suç duyurusunda bulunurum dersin,bak bakalım yaklaşır mı...neden şehri terkediyorsun. canına mı, kıyacaksın. ilginç.
neden. adam rahatsız ediyorr diye.
inan anlamıyorum seni. sanki bir beraberliğin varmış ta ,kendini,geri çekmek istiyorsun adamda seni bırakmıyor gibi bir izlenim edindim ben..

Son düzenleyen: Moderatör:
kadının aldattığını nerden biliyorsunuz gözünüle mi gördünüz?
yoksa bu çapkın bey kendisi mi söyledi?
karısının aldatması bahanesiyle kedni aldatmasının önünü açmaya çalışıyor?
ya allah aşkına hangi erkek kendisini aldatan kadından boşanmaz, mantıklı düşünün biraz..

Arkadaşım kızma lütfen ama bahsettiğin konu bir ailenin ve bir yavrucuğun geleceğini tehlikeye atacak kadar ciddi olmasına rağmen ne yazıkki senin konuşmaların bir o kadar çocukça duruyor.Yaşını bilmiyorum ama en azından bu yaşta sevginin öyle kolay kolay bir evli adamın askıntılık etmesiyle yaşanmayacağını bilmelisin.Herşeyden önce seninde bir mantığın var ve onu kullanmayı bırakmamalısın.Onu kafandan sil ve seni böyle arkadaşlarla!!! haber göndermek gibi ucuz numaralarla kandıramayacağını bilsin.Erkeklerin katlanamayacağı ennnn önemli şey aldatılmaktır ve bu adam aldatılıyor olsaydı çoktaaan boşanmıştı ve ayrıca karısı aldatmış olsa bile bu seni asla ilgilendirmez.Unutma ki onlar evlilik müessesi içinde kendileri yaşıyorlar,seni alakadar eden ya da umutlandıran bişey olamaz.Ayrıca çapkın erkeklerin hepsi karımla anlaşamıyoruz sorunlarımız var derler bu koca bir yalandır.senin daha güçlü olup kafanı başka şeylerle doldurmanı öneririm.kitap oku hobi edin,gez toz ama bu konuyu aklından çıkar.Hiç birimiz artık çocuk değiliz ve yapacağımız hatalar çok tehlikeli sonuçlara yol açabilir bunu unutma!

çok teşekkür ederim kararlı olacağım zaten müzisyenim iyice işime vereceğim kendimi tatile çıkacağım rahatlarım sorularınızın cevabı ise şu beni nasıl rahatsız ediyor? sürekli evimin önüne park ediyor aracını ve zorla konuşmak istiyor benden ben tabiki hayır diyorum bağırdım çağırdım ama çok ukala biri anlamıyor küstahh en sonunda poliside sokucam araya dilekçe yazmayı düşünüyorum evime yaklaşmasın diye her ne zaman yaklaşsa evime kadar geliyor onunla hayatta bi ilişki kuramam zaten ben istemedikçe o geliyor nefret eder oldum artık

çok teşekkür ederim kararlı olacağım zaten müzisyenim iyice işime vereceğim kendimi tatile çıkacağım rahatlarım sorularınızın cevabı ise şu beni nasıl rahatsız ediyor? sürekli evimin önüne park ediyor aracını ve zorla konuşmak istiyor benden ben tabiki hayır diyorum bağırdım çağırdım ama çok ukala biri anlamıyor küstahh en sonunda poliside sokucam araya dilekçe yazmayı düşünüyorum evime yaklaşmasın diye her ne zaman yaklaşsa evime kadar geliyor onunla hayatta bi ilişki kuramam zaten ben istemedikçe o geliyor nefret eder oldum artık

samimiyetinizden şüpheliyim
bir yazdığınız diğerini tutmuyor
dağ başımı orası zorla konuşmak istiyor sizden almıştır bir ışık
bahsettiğiniz gibiyse o adam karaktersizin teki
ilk yazınızda aşık oldum diyordunuz şimdi nefret ediyorsunuz
bir günde ne oldu anlayamadım
bu gel gitleri adamada yapıyorsanız tabi peşinizi bırakmaz daha çok ooynar sizinle
siz oyuncakmısınız:uhm:

hayır yani sizlerin yazdıkalrında sonra kararım korkmak yerine kendimi göstermek çünkü sizler onun adam gibi adam olamdığı söylüyorsunuz ben ne yapayım ki hala onu seviyorum diyemem ilk baş evliliğini bilmedğimden tabii ışık verdimama öğrenir öğrenmez bunalr geldi başıma geri durduğum halde adam takıntılı birisenağlama

güçlü olursan sana bir adım bile yaklaşamaz, mutlu ya da değil, sonuçta adam evli!!! bunun günahını kaldıramazsın, empati yap biraz, eğer sana değer veriyosa hayatını düzene koyar çıkar karşına!!!

bencede amaç burda kendini ve yaptığını haklı göstermek,yalan bile olsa evet canım sen haklısın doğru yapıyorsun desek daha rahat olucaksınız. ama malesef biz vicdanlarda yumoş etkisi yaratmıyoruz...:delphin:

karar verdim sizlerde zaten söylediniz düşüncelerinizi bende düşündüm güçlü olacağım biri var kendi yaşalrımda benden hoşlandığını söylemişti bende önemsememiştimbelki onun mutlu olabilirim evlilik falan sonra da bu onalrları unutup hayatıma yön verebilirim değil mi?

karar verdim sizlerde zaten söylediniz düşüncelerinizi bende düşündüm güçlü olacağım biri var kendi yaşalrımda benden hoşlandığını söylemişti bende önemsememiştimbelki onun mutlu olabilirim evlilik falan sonra da bu onalrları unutup hayatıma yön verebilirim değil mi?

biri olmadı diğeri olsun mantığınıda bırakın bence. birini unutmak için sadece sizden hoşlandığını bildiğiniz birine salmayın kendinizi.
illa biri olmak zorunda değil hayatınızda...

işte ikinci yanlışta bu.
çivi çiviyi söker olayı. hem o adamı hemde kendini mutsuz etmekten öteye gitmez bu..:delphin:

yine hata yapıyosun.. yine kaçmayı seçiyosun..

ozaman ne yapayım aşka küseyim mi yani tekmi olayım kendmi böylemi tedavi edeyim?:delphin:

ozaman ne yapayım aşka küseyim mi yani tekmi olayım kendmi böylemi tedavi edeyim?:delphin:

evet. şu ara kafanı dinle. tek ol. kendini toparlayana kadar ,bekle. zaten aşk bir gün çıkar karşına. illaki ,onu unutmak için birini bulmak zorunda değilsinki....

hayatında aşk olmadanda biri olmadı öbürü olsun demedende yaşayan ve hatta çok daha sağlıklı ve mutlu yaşıyan insanlar var.
sizden hoşlanan biriyle olmak aşk değil ki ! aşk birini hayatının her zerresinde istemektir..
sizinle aşk anlayışımız farklı ...sengözlerimebaksanab

hayatında aşk olmadanda biri olmadı öbürü olsun demedende yaşayan ve hatta çok daha sağlıklı ve mutlu yaşıyan insanlar var.
sizden hoşlanan biriyle olmak aşk değil ki ! aşk birini hayatının her zerresinde istemektir..
sizinle aşk anlayışımız farklı ...sengözlerimebaksanab

modaya uyayım ben de.
imza oky..

Back
X