• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

imkansıza düştüm?

Yaptığınız yanlış ve yanlışı 2. hatayla örtmeye çalışıyorsunuz... Tavsiyesem asla 2. kadın, yuva yıkan kadın olmayın ama tamam olmayacağım derkende belki mutlu olurum diyerek sonu belli olmayacak işlere kalkışmayın...

ozaman ne yapayım aşka küseyim mi yani tekmi olayım kendmi böylemi tedavi edeyim?:delphin:

yaşamınızın her döneminde hayatınızda biri mi olmak zorunda?
tedavi olmak için illa ki bir ilişkiniz mi olmalı?
kendi kendinizi tedavi etmeyi deneseniz?

peki ÇOK SAĞOLUN KIZLAR TEK YAŞAYARAK TA GAYET MUTLU OLABıLıRıM ELBET ZAMAN UNUTTURACAKTIK DAHA 21 YAŞINDAYIM HAYATTA HERŞEY ÇIKABıLıR KARŞIMA ÇOK TEŞEKKÜRLER FıKıRLERıNıZı PAYLAŞTIĞINIZ ıÇıN

arkadaşını onu demesi bile yanlış evli olduğunu bile bile bu yapılmamalı.yuva bozanın yuvası olmaz derler ya.

valla buna benzer bı konu daha vardıı onu ıyıce okuu derımm ordakı tepkılerden anlarsınn sekerımm (yorumsuz)

hayatını mahvedersin yuva yıkan kadın durumuna düşmek istemezsin heralde ve o kadın onunda ahını almak istemezsin heralde ..hem sen evli birine deil seni hakedecek gerçekten sevebilecek kişilere layıksın kendini o kdr aşşalama dünyada erkek kalmamış gibi evlilere bakmakta nesiii yaşın kaç hem daha kimler çıkar karşına...onu ailesiyle başbaşa bırak mutlularsada mutsuzlarsada o senin yüzünden olmasın..

FesubhanALLAH birde yanlismi yapiyorum diyorrrrrrrrrrr Allahim yarabbim siz iyimisiniz adamin evli oldugunu bile,bile boyle sacmalikmi olur yaaaaa nekadar cirkinnnnnnnnnn..

YUVA YIKANIN ASLA YUVASI OLMAZ UNUTMAYIN......

ey bile bile evli adama ilgi duyan dişiler!
sizinde kocanıza ilgi duyan çok kadın olur inşallah !... diyemeyeceğim.. dilerim Allah kalplerinize iyilik ve dürüstlük verir de bu fazla geniş düşünceleriniz kurur beyinlerinizde..
aile bütünlüğü sarsmayın yıkıcı olmayın!!..yapıcı olun ki ilerde sizin de yuvanız güçlü olsun..

Son düzenleme:
yuva yıkanın yuvası olmaz derler bilmem anlatabildim mi içimden geçenleri
eğer o kişi karısını sevmiyorsa ayrılır
sizinle evlenir
eğer ayrılmaya niyeti yoksa sizinle ilgili niyeti farklıdır..
eğer ikiside değilse ilk dediğim sizin için geçerlidir
ki yazdıklarınızda bir istikrar göremedim.. yorumlarımıza göre cevap veriyosunuz
yine sahte senaryo kızlar

aman ne değerliymiş bizim bu evli herifler ya
bugün kaçtane başlık okudum seviorum ama evli diye

arkadaşlar siz hiç caddeye, ortaköye taksime yada yaşadığınız yer neresiyse çıkıp bakmıyorsunuz sanırım dışarda oluk oluk bekar genç ve yakışıklı erkek kaynıyor..

hiç mi düşmüyor canım bir taneside sizin payınıza

rahat bırakın evli barklı, çoluk çocuklu adamları

İsteseydiniz düşmeye bilirdiniz, veya düştünüz diyelim
yeniden kalkabilirdiniz.. (Bu hiç de zor değil!) ama siz?! :1no2:
düştükten sonra orada kalmayı tercih etmişsiniz ve halen de
bu hataya devam ediyorsunuz! Öyle ama, hiç darılmaca-gücenmece
olmasın lütfen!.. Ne diyeyim; Allah doğru yolu göstersin size ve evli
adamlara bakan hemcinslerimizi de ıslah eylesin inşAllah!:Saruboceq:

Burdaki yargılayıcı tavırlar beni çok rahatsız ediyor, ama herkes saldırgan nerdeyse linç edecek! :1shok: Yaptığın tabi ki yanlış.. Söylediklerini doğru kabul ederek yazıyorum. Diyelim ki bilmeyerek bu adamın çekimine kapıldın, sonra da yanlış olduğunu anladın, o zaman yapacağın tek şey güçsüz durmayıp kesin sınırlarını çizmen. Bir de kendi kendine ama karısı da onu aldatıyor ben de adamla beraber olurum rahatlığını verme. Ne olursa olsun herkes kendi yanlışını yapar, kendi hatalarınız da sizin hayatınızı mahveder. 21 yaşındayken daha hayatınızda ne fırsatlar çıkacaktır. Ne gereği var geceleri başkasının koynunda uyuyan bir adamı seçmeye dimi? Kadınlar güçlü oldukça erkekler rahatsz edemez. Sınırını kesin çiz. Son sözüm tekrar budur

Ben anlamıyorum zamanımız gençlerinin bit pazarına rağbet etme olayını..
Evlenip bu herifleri adam ediyoruz milletin gözünde değerli mi yapıyoruz nedir?
Neymiş arkadaşı seni seviyor demiş , neymiş efendim karısını sevmiyormuş ayrılcam diyomuş , mış muş lara kaldıysa mutluluğunuz yanmışsınız siz..

bu duyguyu yaşamış biri olarak ben, hiç kimse vazgeçilmez değildir derim. ayrıca beddua almak bu hayatta insanın almak isticeği son şeylerdendir. devam edersen sen yanmanla kalırsın. o karısından boşansada seninle evlensede ortca çocuk var, hiçbir zaman mutlu olamazsın. yıpranır ve pişman olursun. OLMAZ OLAMAZ.önce buna kendini inandır ve onunla olan iletişim kanallarını sonsuza dek kapat.

aldatan hiç bir evli erkek ben karımla mutluyum demezmiş.. ve sonu ayrılıkta olsa mutlaka eşine geri döner, pişman olurmuş..
evlilik uzmanı bir bayan açıkladı tv'de. ınci Yeşilyurt..
Kıtaplarını tavsiye ederim tüm evlilere..

hastalikli iste bak sana deger veriyorum yapisiyorum kovsanda gitmiyorum birakmiyorum pesini imajini cizen istedigini elde edene kadar oynayan erkekler yok degil zaten karaktersizligi esini orada burada kotulemesinden belli ayrilirsin olur biter ama yok sevmiyor ama illa beraber olacak cocukta yapacak bir yandan da kendine heyecan katacak kizlarin pesinden kosacak..olmaz oyle sey...kararli davran..sevsende olsende belli etme duygularini en kucuk aciginda birakmaz pesini..:1closedeyes:

Bir kere eşinin aldatması olayı küllüyen yalan gibi, hiç bir erkek aldatılmayı sineye çekmez isterse 10 çocuğu olsun, diyelim ki böyle bir şey var hali hazırda sana da aşık olmuş ya, eşinin ihanetini öne sürerek boşanabilir, bana biraz saçma geldi adamın yaptıkları, söyledikleri

aralarında büyük anlasmazlıklar olsa bile,yuvanın dagılmasında herkes seni sebep gösterecektir..hem bebekleride varmıs.sen o kadının ve o bebegin yerine kendini koydugunda ne hissediyorsan ona göre davran..bence cok yanlıs yoldasın..zamanla sende yıpranırsın..yazık etme kendine

Arkadaşım sana bir tavsiyede bulunayım....

O kadını düşünmeyi bırak. Kendi hayatına bak.
Adam, karısından boşansın; seninle evlensin...
Bir de çocuğunuz olsun...

Her evlilikte, zaman zaman huzursuz dönemler olacağı için; bir süre sonra senden bıkınca, üçüncüyü düşünmeye başlar nasıl olsa...
Alışmış ya bir kere, evli olduğu halde, mutluluğu başka yerlerde aramaya...

Başka veli de, kocana gönül koysun; aynı zamanda senin için üzülsün... :1shok:

Gelsin, burda konu açsın; ona da aynı yorumları yapalım... :delphin:

Back
X