- Konu Sahibi aydanntugutt
merhaba arkadaşlar öncelikle . bugünlerde çok tuhaf psikoloji içerisindeyim aslında bugünlerde degil son 1.5 aydır . ya öyle bir derdim var ki buraya ince ayrıntısıyla yazmayacam üstünden geçicem . ya arkadaşlar insan geleceğinden mesleğinden kendi sorumlu değil midir çoğunuz istediği mesleği geleceğinizi seçiyorsunuz ama benim öyle olmuyor malesef benim geleceğimden mesleğimden yaşamak istediğime ailem karar veriyor tamam tabiki onlar benim ailem sonuçta karışacaklar ama çevreye bakıp davranıyorlar yok çevre bunu dışlar yanlış anlar . ya onlar öyle düşünüyor ben ise dünyaya bir kere geliyoruz niye istediğimiz hayatı yaşamayalım diye düşünüyorum .
mesela ben manken o olmazsa ( çünkü benden çok güzeller var şansım az gibi ) eğer oyuncu olmak istiyorum ama ailem o meslekler olmaz falan sen yapamazsın seni oyuncu manken yapmazlar diyorlar kuzenlerimde aynı şekilde peki oyuncular mankenler hepsi bizim gibi değiller miydi ? doğduklarında mı öyleydiler anlamıyorum ki . son olarak ailem bilindik meslekleri olmamı istiyor ( doktor öğretmen falan ) mutlu olmayacağım bir hayatı niye yaşayayım diye düşünüyorum.. ömür boyu ailemin dediği hayatı yaşayıp pişman olacağıma kendi isteğimle pişman olmak isterim . ilk defa bu düşüncelerimi birileri öğrenecek . sizce ne yapmalıyım lütfen düşüncelerinizi yorumlayın .
mesela ben manken o olmazsa ( çünkü benden çok güzeller var şansım az gibi ) eğer oyuncu olmak istiyorum ama ailem o meslekler olmaz falan sen yapamazsın seni oyuncu manken yapmazlar diyorlar kuzenlerimde aynı şekilde peki oyuncular mankenler hepsi bizim gibi değiller miydi ? doğduklarında mı öyleydiler anlamıyorum ki . son olarak ailem bilindik meslekleri olmamı istiyor ( doktor öğretmen falan ) mutlu olmayacağım bir hayatı niye yaşayayım diye düşünüyorum.. ömür boyu ailemin dediği hayatı yaşayıp pişman olacağıma kendi isteğimle pişman olmak isterim . ilk defa bu düşüncelerimi birileri öğrenecek . sizce ne yapmalıyım lütfen düşüncelerinizi yorumlayın .