• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmkasıza aşık oldunuz mu?

chelik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
287
3
0
İstanbul
Ben sizelere imkansız dediğinizbirine aşık olup olmadığınızı sormak istiyorum? İmkansız diye düşündüğünüz kişiyle sonrasında neler oldu?? :44:

evet...ama imkansız kılan o değil bendim.ama benimde imkanım yoktu...Neyse....

peki imaknsızın kıstası nedir karşı tarafın başkasını sevmesi veya çok ayrı insanla olmanız gibi şeyler mi

bir kere imkansıza aşık oldum,açıldım istemedi:60:
sonradan imkansız dediğim herkes daha ben adım atmadan bana aşık oldu.

Malesef diyorum! Malesefki oldum. Bir buçuk yıl sürdü. Bir ömür sürebilirdi ama ne şartlar uygundu ne de zaman. Sonuç: Ondan öncesi koca bir yalan, sonrası ise sadece hayatın akışna mecburen ayak uydurma çabası...

yıllardır tanısıyordukda ben onu farkettiğimde işte bu yaşlardadım....14-15-16 yaşındayken kimyagerimiz vardı deli gibi aşıktım benden 10 yaş kadar buyuktu aile dostllarımızdı annesi babası ablası ne zaman görsem elim ayağım titrer bişi diicek diye gözüne bakardım aileler ne zaman görüşse istemeye geldiler gibi paranoyaya bağlardım çok komıktim birde aynı muhitte otururduk hiç fark etmedi aynı sapık gibi pusuda izlerdim onu hep bi poz halindeydim banu alkan edasıyla..
bi gun sefgilisiyle geldiler el ele kızardım bozardım resmen beni aldatmış gibi tiribe girdim allam gece sanki aynı yerde yatıoyormuşuz gibi duvara dönnup yattım ona arkamı dondum guya:D ama çoook yakışıklıydı be yaaa
sora sora ben lisede derslerdi kredili sistemdi yeni sefgiliydi bunu unuttum. yıllaaar sonra 30u devirdikten sonra osıralar +40 oluyo babamın cenazesinde karşılaştık tabi o dunaydan bi haber benden de geçmiş artık platonık falan abi diyorum ötesi yok kilo almış eşi cok tatlı bi kız 2 çocuklu allam diyorum su adam için içimde dunyalar titrerdi.... ne saflık ne salaklık :D
düğününe falan gittik tabi ailece o zamanlar aynı kızla evlenmedi ama düğünde bile amaaan bu yakışıklı ebnım abim beee havasındaydım
kavak yelleri işte hep en buyuk ask sanılıyo

imkansız olarak düşündügüm birine aşkımı itiraf ettim arkadaşlarımın gazına gelerek, aslında bende istemesem olmazdı ama arkadaşların çok etkisi oldu. ilk başlarda nasıl söyleyeceğimi bilemedim sonra birden bire edebiyat yönümünde kuvvetli olmasıyla döktürdüm bişeyler =) ilk başta çok şaşırdı olamayacağını anlatmaya çalıştı falan bende ondan 1 beklentim olmadığını söyledim sadece söylemek istedim bilmesini istediğimi söyledm o kadar.. 2 ay kadar bekletti gibi birşey.. tam doğum günümden 7 gün önce hala beni seviyor musun beni istiyor musun tarzında cümleler söyledi bende şaşkınlıkla birazda utana sıkıla evet dedim.. aahh ahh canımın bu zamana kadar yanacağını bilsem kesinlikle hayır derdim... neyse 3 ay kadar çıktık ve ayrıldık üstünden 1 buçuk sene geçti onu çok özlüyorum ama asla tekrar birlikte olmak istemiyorum. zaten şuan başka bir imkansız aşkın içindeyim =) çocuk izmir'de ben kıbrıs'ta :/ yine eski sevgilime benziyor, ikisi de yengeç burcu =) bu sefer aşık olduğumu falan söylemeyeceğim, ilkinde söyledim sadece sonunda tecrübe kazandım ikinci de ise söylemek istemiyorum çünkü çocuk şubatta askere gidecek üstelik oda uzaktan bir ilişki istemiyor, daha önceden çok acı çekmiş falan..=) zor işler yani bunlar, yakınında da olsa uzağında da olsa aşk imkansızsa imkansızdır.. aslında benim durumum pekte imkansız sayılmıyor gidip gelme imkanım olsa da aileme söyleyebileceğim bahanem yok =) bir erkek içinde bir ton yalan söylemek istemiyorum, arkadaş olarak kalmak daha iyi.. belki sonradan daha iyi birilieri çıkar =)

aşık olduğumda imkansızdı biliyorum ama kalp imkansızı dinlemio malesef, sora seneler sora yine çıktı karşıma hala aşık olduğumu gördüm ama yine imkansızdı, çok zor bi durum...

oldummu, olduğumu mu sandım anlayamadım... her yönlü imkansızdı... olmayack duaya amin demekti... zaten hiç de dilemedim onunla olmayı... çünkü adı üstünde imkansızdı... imkan olsaydı bile da onunla yürüyemezdi...

Back
X