İmmmmdattttt Lütfen Yardım

-MinikAnnecik-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Mart 2016
276
13.333
188
30
12 gunluk anneyimmmm bir kizim oldu dunya güzeliii ama bni mahfetti naptysam ne denedysem olmuyor gogus uçlarim felaket yara oldu emzrirkn agliyorum bir gogsumun ucunu kopardi sanki çok fena durum başındn geçen mutlka olmustr lütfen yardım

EVzaneden göğüs kremi al aksi takdirde sütünü boşaltamazlar göğüsler süt dolar rahatsız olursun yarın sabah ilk işin ya eczane ya sağlık ocağı olsun.. yalancı meme ucu alabilirsin silikon eczaneden o rahatlatabilir benim oğlum prematüre diye öyle başlamıştım 20. Günde normal emzirmeye geçebildim zor bi süreç ama alışana kadar sonra rahatlayacaksın.. Allah kolaylık versin.. kremi sürdükten sonra mutlaka emzirmeden önce göğsünü suyla yıka bebeğine krem kalıntısı gitmesin Cnm.. Allah acil şifa versin..

Lansinoh krem en iyisi. Pahalı ama değer. 1-2 dk durduğunda bile acıyı agriyi mucizevi şekilde azaltıyor. Lütfen al ve sur. Bebeğini emzirmeye devam et. Bu bi dönem gececek, az daha sabret.

Çok geçmiş olsun, emzirmeye devam edin bence de, sütünüzün birikmesi veya bebeğin anne sütünü bırakmadı daha kötü olur sizin için, göğüs kremi sürüp, silikon başlık ile iyileşene kadar emzirmeye devam edin. Bende Belle B diye Bi markanın kremini kullanmıştım hiç yara olmadı, ayrıca kendi sütünüzü de sürmeniz faydalı olur.

oncelikle bebgini saglikla buyut hayirli olsun.... benmde 15 gunluk bebegim var goguslerime zeytinyagi suruyom bnmde cok acio zeytinyagi hafifletiyor...

Lansinoh krem bende kısa vadede işe yaramadı yinede sürdüm. Kuyruk yağını tavada pişir önlü arkalı ılıkken göğsüne koy. bebeği emirmeden pamukla sil. Karbonatlı su ile sil. Bunlar genelde işe yarıyor. Amq ben en çok göğüs kalkanından fayda gördüm. Bazende göğüslerini aç biras hava alsın. Bı arada her emzirmeden önce sütünü sık üstüne sür.

Lansinoh krem en iyisi. Pahalı ama değer. 1-2 dk durduğunda bile acıyı agriyi mucizevi şekilde azaltıyor. Lütfen al ve sur. Bebeğini emzirmeye devam et. Bu bi dönem gececek, az daha sabret.
bu kremi sürdükten snra emzirmeye geçmeden önce göğsü yıkamak gerekir mi ya da pamukla silmek yeterli olur mu ki

Arkadaslas lansinohu dogumdan once surmeye baslarsaniz ise yariyor. Yoksa dogumdan sonra kullanipta isine yarayani gormedim. Ben dogumdan once baslamistim mesela hic catlagim olmadi.

oncelikle bebgini saglikla buyut hayirli olsun.... benmde 15 gunluk bebegim var goguslerime zeytinyagi suruyom bnmde cok acio zeytinyagi hafifletiyor...
Bnde ilç kullanmadım en doğal yollrı ardım zeytinyağı çok iyi geliyor yara olmsını da önlüyor

Kesinlikle mantikli deil bebek biberona alisir aynen devam emzirin
1.5 ay emmedi makine ile sağdım verdim. Biberon özel bir biberondu çekmedikçe vermeyen anne göğsü gibi. Medela marka. Şu an 21 aylık hala emiyor nasıl bıraktırırım derdindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…