- 23 Mart 2016
- 276
- 13.333
- 188
- 30
- Konu Sahibi -MinikAnnecik-
-
Himm ben nu yonden dusunmemistim kusura bakmayin :)Kesinlikle mantikli deil bebek biberona alisir aynen devam emzirin
Di mi ? Di mi?Tanıdık geldin bana nedense
bu kremi sürdükten snra emzirmeye geçmeden önce göğsü yıkamak gerekir mi ya da pamukla silmek yeterli olur mu kiLansinoh krem en iyisi. Pahalı ama değer. 1-2 dk durduğunda bile acıyı agriyi mucizevi şekilde azaltıyor. Lütfen al ve sur. Bebeğini emzirmeye devam et. Bu bi dönem gececek, az daha sabret.
Yara için mi çatlak için miArkadaslas lansinohu dogumdan once surmeye baslarsaniz ise yariyor. Yoksa dogumdan sonra kullanipta isine yarayani gormedim. Ben dogumdan once baslamistim mesela hic catlagim olmadi.
Bnde ilç kullanmadım en doğal yollrı ardım zeytinyağı çok iyi geliyor yara olmsını da önlüyoroncelikle bebgini saglikla buyut hayirli olsun.... benmde 15 gunluk bebegim var goguslerime zeytinyagi suruyom bnmde cok acio zeytinyagi hafifletiyor...
1.5 ay emmedi makine ile sağdım verdim. Biberon özel bir biberondu çekmedikçe vermeyen anne göğsü gibi. Medela marka. Şu an 21 aylık hala emiyor nasıl bıraktırırım derdindeyim.Kesinlikle mantikli deil bebek biberona alisir aynen devam emzirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?