İmmmmdattttt Lütfen Yardım

kantoron yağı kantoron bitkisinin zeytinyağında bekletilmesiyle oluyor kırmızı bi yağ... bende 15 gün o şekilde yaşadım artık 15.günden sonra dayanılmayacak boyuttaydı ağrım ki süt ağrısı çok kötü bişey yatmak kol kaldırmak mümkün değil doktorum garmastan yazmıştı bana 30 lraydı ama faydasız en son o akan kanları ve ayrılmış meme başını görünce koptu dedim annem hemen yağı sürdü zaten 3-4 gün sonra toplandı meme başım kantron yağı genelde ameliyat izlerine yaralara falan çok iyi geliyor bulabilirsen hakikisini bulamazsanda iyi bi aktardan alarak halledebilirsin sıkma canını zamnla iyileşecek ama iyileşme sonrası zeytinyağını her emzirmeden önce sür göğsüne bebeğe zararı yok emzirme bittikten sonrada sür ki kurumasın tekrar

zamanla alışır emzirmeye benim 3. ayın sonunda tam anlamıyla emzirmem sorun olmaktan çıkmıştı benim bildiklerim bu kadar güle güle sağlıkla büyüt bebişini

Kesinlikle mantikli deil bebek biberona alisir aynen devam emzirin
Cok dogru biberon ucuna alisan cocuk emmeyi unutur vazgecmeyin musait oldugunuzda gögsünüzün ucunu bol bol havalandirin gögüs ucu kremi yokmu hic onlari cocuklar emsede bi zarari yok ben lyle bi krem kullanmisdim papatyali ama emzirmekden vazgecme canim mama son caren olsun Allah yardim etsib

Bir süre yara olması normal.. Ben de ayaklarımı yere vura vura emzirdim, acılar içinde.. Göğüs ucu için kremler var ondan sür ve göğüs kalkanı kullan. Göğüs ucun temas etmeyecek çamaşırına kalkan sayesinde ve hava alacak.. Bu şekilde çok çabuk geçiyor.. Allah sabır versin. Onlar emmek için ağlıyor biz acı çekip ağlıyoruz zor ama olsun napalım :)

Benimde öyleydi canım ayaklarımi yere vuran vuran emziriyordum. 2 ayda anca rahatça emzirmeye başladım. Lansinoh kullan canım gogus uçlarına

Aynen uyanacak emecek diye aklim.çıkıyor cok canm yaniyo. Cook esim.beni gördükçe kahraloyo

M
Mutlaka denicem.cnmm.cok sagol

Benim bebiste2 haftalik.:) emzirmeden once sutunuzle gogus ucunu silin.emzirdikten sonra goguslerinizi yikayin, acik birakarak kurutun her seferinde.ama sizinki biraz ilerlemis.kremide mutlaka kullanin emzirip temizledikten sonra

2 ay naptn cnm nasil dayandn neler kullandin
Lansinoh surdum ara ara. Felaketti benim. İki gogsumun ucu da yarikti öyle yaraydi. Ama yine de kendiliğinden geçiyor diyebilirim. Göğüs pedi kullan bide. Pedde biriken Anne sütü de iyi geliyor diye duymuştum

Yazını görünce yazmak istedim. Benim de bebeğim 68günlük emziriyorum.senin dediğin gibi göğüs ucunu koparttı sandım kanlar aktıkça vazgeçtim ama haline üzülüp devam ettim.neyse hiç eczaneye para kaptırma.ben Dr Dr gezdim en son fito ve fucidin kremde buldum çareyi. Dönüşümlü kullandım fitoyu yıkamak gerekmiyor ama diğerinde yıkıyorum.kesinlikle kullan ben bana söyleyene duacıyım şimdi hiç acı çekmeden emziriyorum. Allah kolaylık versin inşallah bebeğini size bağışlasın sağlıkla bir

canm bende iki aylık anneyim ucları yara olmustu hep böyle mi olacak dedim. işkence gibiydi. doktorum yara olmaması için lansinoh veya zeytinyagı sür dedi. ama yara oldu sonra üç krem verdi bitanesi . biri bepantol biri agrı kesici krem biri antibiyotik krem . her emzirmeden sonra sür dedi . her emzirmeden öncede yıka dedi . iki güne gecti

Yvrun hayrli olsun cnm

Fito bendede var emzrdkten sonra kullaniyorum

Lansinoh surdum ara ara. Felaketti benim. İki gogsumun ucu da yarikti öyle yaraydi. Ama yine de kendiliğinden geçiyor diyebilirim. Göğüs pedi kullan bide. Pedde biriken Anne sütü de iyi geliyor diye duymuştum
Gogus pedine yapisio yaralar cok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…