İmmmmdattttt Lütfen Yardım

Allah saglikli guzel gunlerde buyutmenizi nasip etsin inşallah.

Eczanelerde gogus uclari icin silikon koruyucu satiliyor mutlaka alip kullanin. Benim tek ise yarayan cozumum bu olmustu.

http://www.hepsiburada.com/philips-...nelk.abo.pla&gclid=CJ7Sp_--1M8CFaUy0wodpXsI3Q

Bebegin hayirli olsun canim....
Siddetle sari kantaron yagini tansiye ederim...
Gogus uclarina yagi sur hemen kopurtuyor....
Birkac dakka sonrasinda ise lansinoh gogus ucu kremini sur...
Her emzirme sonrasi yap bunu sonraki emzirmeden once temizle ...
Birkac gune kalmaz hemen iyilestiriyor inan ki...
En azindan bende ve birkac kiside hemen etki etti...
Ins. Sende de etkisi olur...
Cok gecmis olsun ♡

Memeleri açıkta bırak. Devamlı hava alsın. Sütünden sür ve bekle canım. Goğus pedi kullanma sakın. Çok akıyorsa tulbent koy. Hayırlı olsun bebeğin.

Hemen hemen herkesin başına gelir :) benim gözümden yaşlar akardı bağırırdom ama anne yüreği iştr emzirmeden duramazdım. Göğüs ucu kremi al hemen geçmez ama olsun hızkı iyikeşmesini sağlar

Aynı sorunu bende yaşadım. Lanolin diye göğüs ucu kremi kullandim. Kötü kokuyor ama faydasını gördüm.
Bi tanıdığım tereyağı sür demişti. Sürmedim ben ama O bayagi iyi geldiğini söylemişti

lansinoh bir işe yaramaz garmastan pomat al ikinci gün iyileşmişti yaralarım

bu durumlar maalesef oluyor çünkü meme başı kuruluğu oluyo havalarda şuan bi tuhaf hemen çatlatıyor benimde aynı durum başımdan geçmişti hatta bi göğsümün ucu kopmuş sadece deri tutuyodu ben hemen elektrikli sağma makinesi aldım ve kantoron yağı kullnadım gerçekten çok işe yarıyo hemen iyileştirdi yaramı tabi bu sürede bebeği sağdığım sütle kaşıkla besledim biberon kullanma taraftarı değilim alışır rahatlığına memeyi bırakır diye.. daha snra yara iyileşmeye başladı sağmayı bıraktım zeytin yağı sürdüm her emzirme işi bittikten sonra.. zeytinyağı hem bebeğe zarar vermior hemde meme başını yumuşatıyor dene derim ağlaya sızlaya hatta göğsümden kan gele gele emzirmiştim ah ne acı şimdi düşündükçe bile o acıyı hissediyorum

Kontron yagi nedir ayni sorunları yaşıyoruz gogusm.yok sanki yara komple kaniyo aglaya aglaya Emziriyorum benm kizim. Daha kucuk ama yaptklari buyuk canmi okuudu 2 gunde lansnoh pompa aldm onun biberonuyla veriyorum sagip bir memem oyle digeride oyle ama pek degil onuda unuttrmamamk icin veriyorum cok canm yanıyor

Kizlar lansnoh aldm bn kremni evet biraz tuzlu ama ise yaramadi bende sadece agriyi kesti surdukce yaramda fark yok agriyi da bebek emerken gene başlıyor napcm bn nzmn bitck bu kabusum

Gogus silikonlu aldm oyle emzrmeye çalıştım ama tiskindi almadi beni hatta o memeyo bıraktı zor alistrdm

Ayvanın cekirdeğini cıkarın. 4 ad cekirdeği akşamdan bir cay tabagının icine üzerini gececek kadar su ekleyerek bırakın. Sabah jel kıvamı alır. Her emzirmeden sonra bunu sürün.

Ben bepanthene plus ile beraber bunu kullanır, emzirmeden sonra sürer, emzirmeden önce yıkardım ve cok faydasını gördüm.

Bun

Kuyruk yağı. .. ilk bebeğimde ertesi gün geçirdi. . Gerçi bu sefer o kadar işe yaramadı, anlık rahatlattı.

En büyük sorunlardan birisi bu tecrübesiz anneciliktir. Öncelikle, doğum sonrası annenin göğsü süt ile dolar ve sertleşir. Bu nedenle henüz minnacık olan bebeğimiz göğsün yalnızca uç kısmını tutabilmekte ve kısımda kaymasın diye ısırmaya başlamaktadır. Bunun önüne geçmek için krem, silikon göğüs ucu gibi çözümler olsa da tam çözümü şudur. Öncelikle göğüsteki fazla süt miktarı sağılmalı, göğüs ucu ve yakın çevresinin yumuşak olmasını sağlamalıyız. Bu şekilde bebek göğsün ucuyla birlikte çevresini de ağzına alabilmektedir. Ama annelerin genelinde "sütüm yetmez", "sütüm az" şeklinde dürtü vardır. Bu nedenle daha elinin yumruğu bile baş parmağımız kadar olan bebeğimizin, midesi bile küçücüktür. Her türlü doyacaktır ve sık sık emecektir. Sağdığınız sütü de buzdolabında 6 ay saklayabilirsiniz. Aksi halde sütten dolan ve taş gibi sertleşen göğüslerde bebek tutmakta zorluk çektikçe ısıracak, göğüs uçlarında bazen derin yaralar dahi açılacak, anne çocuğunu emzirmek istemeyeceği gibi ağlayıp bağıracaktır. Siz sütünüzü göğüs uç etrafı yumuşayana kadar sağın.

Yaralı uç için direk güneş ışığı çok iyimiş, arkadaşıma doktor tavsiye etmiş ve çok iyi gelmiş.

Evinizde müsait bir alan varsa deneyin.

bana da oldu. eminim çoğu kadına da oldu. 12 gün ne ki sizi korkutmayayım ama ben 2 ay sırtımın üstüne yatamadım. atlet giyerken ağlardım. bol bol lansinoh krem, belki zeytinyağı (ben çok faydasını göremedim ama) bir de ayva çekirdeğini suda bekletince ağdalı bir kıvamı oluyor ya. o da iyi geldi bana diye hatırlıyorum. gözümden yaşlar akardı acıdan emzirirken ama emzirin, sakın bırakmayın emzirmeyi. bu bir süreç, sonra siz de alışacaksınız o da alışacak. haaa bir de bebişiniz ağzını yanlış açarsa o da çok acıtır. sadece meme ucunuzu değil, meme ucu ve etrafındaki o kahverengiliği de ağzına alması lazım.

Gogsum vercek gibi degil. Yara bere icinde sagip biberonla veriyorum o gogsumu iyilesince vercm inşallah cok agri ve aci çekiyorum bu nzmn son bulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…