İmplant yaptıran var mı?

Bedbaht23

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
27
17
32
Merhaba iyi akşamlar bütün dişlerimi implant yaptırmak istiyorum.Devlet hastanesinde ne kadardır ücreti ve kaç ay sürer bilen var mı ?
Aramızda diş hekimi ya da bilgisi olan biri varsa yazabilir mi?

Pinkflambe

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
8.314
38.921
Bütün dişlerinizi İmplant yaptırabilmeniz için ağzınızda hiç diş olmaması lazım. Her diş için bir implantsa bahsettiğiniz mümkün değil öyle bir şey. İmplant süresi sizin ağız yapınıza, oluşan kemik duvarına bağlıdır o yüzden görmeden hiçbir hekim tam süre veremez.

karpuzseverbiri

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2022
348
313
28
Merhabalar,
Ben yaptırdım. Çekim+implant+başlık takımı 6 ay kadar sürdü. Kemiğin durumuna göre bekleme süreleri değişebiliyor. Eşimin arkadaşı indirimli olarak yaptı.

İmplant asla kendi dişiniz gibi olmuyor:KK43: benim yüzüm çok şişti. Süreçte çok zorlandım. Ayrıca sinüslerinde yakın olan diş yapıldı, sinizütüm de var.. Sinizüt olduğumda beni hâlâ çok zorluuyor.. Dr um bu detayı bana sormayı unutmuştu..

Siz bütün dişlerinizi yaptırmak istediğinizi yazmışsınız. Yaşınız kaç bilmiyorum ama mecbur değilseniz yaptırmasanız daha iyi olur.. eğer yaptıracaksanız deneyimli bir hekim bulun derim.

Şimdiden çok geçmiş olsun 💐

Purpplee

Süper women
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
12.196
13.878
Merhaba iyi akşamlar bütün dişlerimi implant yaptırmak istiyorum.Devlet hastanesinde ne kadardır ücreti ve kaç ay sürer bilen var mı ?
Aramızda diş hekimi ya da bilgisi olan biri varsa yazabilir mi?
Benim 30 una implant randevum var,fiyatı 9200 TL,Dr da yorumları çok iyi bir dr bakalım tecrübe edince göreceğiz

Camgulu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
1.478
2.850
Ben geçen dişimi çektirdim. İmplant yapılacak. Doktor biz şu an da implant yapamıyoruz. Özele gitmeniz lazım dedi. Çekimden üç dört ay sonra başlanır implant yapmaya dedi.

Neden tüm dişlerinizi çekip implant yaptırmak istiyorsunuz? Çok can yakmaz mi

mavi guldunya

"Hayat sıkıcı değil, sadece sayımız az."
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2022
2.256
11.395
24 Kasım'da 8 tane implant yaptırdım, halen bekleme sürecindeyim. 3 ay 3 hafta kadar bekleyeceğiz dedi doktor.
Tedavi için ilk olarak üniversite hastanesine gitmiştim ama süreç hem çok yavaş ilerliyor, hem de işlemlerin çoğunu öğrenciler yapıyor. Ayrıca orada da ücretliydi. Sonra özelde birçok diş hastanesi gezdim ve bir yerde karar kıldım.
Bütün ağzınıza isteseniz de implant yapılmaz. Kurtarılacak diş varsa, asla çekmez onu hekim.
Ben sadece azı dişleri için istemiştim ama diş eti çekilmesi ve estetik görünüm nedeniyle alt dişlerimi de çektiler. İki aydır doğru düzgün yemek yiyemiyorum.
Bu süreçte iyi beslenmeniz lazım ayrıca. Damak yapınızın implanta uygun olması lazım. Diş hastaneleri bu muayene ve bilgilendirmeleri ücretsiz yapıyor. Her konuda bilgi verirler.
Aklınıza takılan her şeyi onlara sorabilirsiniz. Sonrasında fiyat ve iyi bir diş hastanesi bulmanız lazım.
Şimdiden acil şifalar diliyorum.

Ruhum Buruk

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
4.078
10.524
34
Ben zirkonyum yaptırıp böyle sıkıntı çektiysem sizi düşünemiyorum... Lütfen çok gerekli değilse bir daha düşünün.

lotuscicegii

Tüp mide 9.8.22 103 kg ☀️gncl 77 ☀️ Hdf: 60
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
455
807
89
Benimde geçen hafta iki tane takıldı yüzüm pek şişmedi ama doğru düzgün çiğneyemiyorum acıyor bütün dişleri yaptırmayı hayal bile edemedim şuan. Fiyat olarak iki diş 1600 tl 3 ay civarı iyileştikten sonra dişi takıyorlar

hekimkiz

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
31
16
24
Merhabalar,
Ben yaptırdım. Çekim+implant+başlık takımı 6 ay kadar sürdü. Kemiğin durumuna göre bekleme süreleri değişebiliyor. Eşimin arkadaşı indirimli olarak yaptı.

İmplant asla kendi dişiniz gibi olmuyor:KK43: benim yüzüm çok şişti. Süreçte çok zorlandım. Ayrıca sinüslerinde yakın olan diş yapıldı, sinizütüm de var.. Sinizüt olduğumda beni hâlâ çok zorluuyor.. Dr um bu detayı bana sormayı unutmuştu..

Siz bütün dişlerinizi yaptırmak istediğinizi yazmışsınız. Yaşınız kaç bilmiyorum ama mecbur değilseniz yaptırmasanız daha iyi olur.. eğer yaptıracaksanız deneyimli bir hekim bulun derim.

Şimdiden çok geçmiş olsun 💐
Merhaba. O süreçte dişsiz mi gezdiniz geçiçi protez kullandınız mı?

hekimkiz

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
31
16
24
24 Kasım'da 8 tane implant yaptırdım, halen bekleme sürecindeyim. 3 ay 3 hafta kadar bekleyeceğiz dedi doktor.
Tedavi için ilk olarak üniversite hastanesine gitmiştim ama süreç hem çok yavaş ilerliyor, hem de işlemlerin çoğunu öğrenciler yapıyor. Ayrıca orada da ücretliydi. Sonra özelde birçok diş hastanesi gezdim ve bir yerde karar kıldım.
Bütün ağzınıza isteseniz de implant yapılmaz. Kurtarılacak diş varsa, asla çekmez onu hekim.
Ben sadece azı dişleri için istemiştim ama diş eti çekilmesi ve estetik görünüm nedeniyle alt dişlerimi de çektiler. İki aydır doğru düzgün yemek yiyemiyorum.
Bu süreçte iyi beslenmeniz lazım ayrıca. Damak yapınızın implanta uygun olması lazım. Diş hastaneleri bu muayene ve bilgilendirmeleri ücretsiz yapıyor. Her konuda bilgi verirler.
Aklınıza takılan her şeyi onlara sorabilirsiniz. Sonrasında fiyat ve iyi bir diş hastanesi bulmanız lazım.
Şimdiden acil şifalar diliyorum.
Merhaba. Ön dişleriniz için geçici protez takıldı mı yoksa dişsiz mi gezdiniz?

hekimkiz

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
31
16
24
Benimde geçen hafta iki tane takıldı yüzüm pek şişmedi ama doğru düzgün çiğneyemiyorum acıyor bütün dişleri yaptırmayı hayal bile edemedim şuan. Fiyat olarak iki diş 1600 tl 3 ay civarı iyileştikten sonra dişi takıyorlar
Merhaba. 3 ay dişsiz mi gezdiniz? Hangi dişlere yaptırdınız?

mavi guldunya

"Hayat sıkıcı değil, sadece sayımız az."
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2022
2.256
11.395
Merhaba. Ön dişleriniz için geçici protez takıldı mı yoksa dişsiz mi gezdiniz?
Geçici protez yapıldı ama bir saat bile takamadım, damaklarımı acıttı ve çıkardım. Bir daha da hiç takmadım. Alt dişler olduğu için görünmüyor zaten o nedenle hâlâ dişsiz geziyorum. Haftaya implantların iyileştirme başlıkları diye bir şey takılacakmış, bitse de kurtulsam neredeyse dört ay oldu.

X