Ben bi ara yumurtlama zamanımda hem kahverengi akıntım oluyordu hemde regl ağrısı gibi ağrı anlam veremedim doktora gittiğimde bu normal bir durum hatta yumurtlama gerçekleştiği için iyi bir durum demişti. 2-3 ay sürdü bu durum sonra düzelmişti zaten.Merhaba kızlarDPO 8. Gündeyim. Dün gece başlayan ve bugün devam eden kasık ağrım var. Gün içinde sökülme tarzı gelip geçiyor. Deneyimli annelerimize danışmak istedim. İmplantasyon dönemindeki ağrılarınız ile regl öncesi ağrılarınız arasında belirgin bir fark var mıydı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederim yorumunuz içinBen bi ara yumurtlama zamanımda hem kahverengi akıntım oluyordu hemde regl ağrısı gibi ağrı anlam veremedim doktora gittiğimde bu normal bir durum hatta yumurtlama gerçekleştiği için iyi bir durum demişti. 2-3 ay sürdü bu durum sonra düzelmişti zaten.
Benim de dpo 11-12. Yaklaşık 4 5 gündür kasık ağrım mevcut. Özellikle tek taraflı. Gelip geçiyor ara sıra oluyor. Bat a 2 gün var görünüyor ama test yapmadım beklemedeyimMerhaba kızlarDPO 8. Gündeyim. Dün gece başlayan ve bugün devam eden kasık ağrım var. Gün içinde sökülme tarzı gelip geçiyor. Deneyimli annelerimize danışmak istedim. İmplantasyon dönemindeki ağrılarınız ile regl öncesi ağrılarınız arasında belirgin bir fark var mıydı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
İnşallah gönlümüze göre olurBenim de dpo 11-12. Yaklaşık 4 5 gündür kasık ağrım mevcut. Özellikle tek taraflı. Gelip geçiyor ara sıra oluyor. Bat a 2 gün var görünüyor ama test yapmadım beklemedeyim
Henüz öyle bişey yok. Akıntım mevcut. Bu sabah test yaptım bat a 2 gün gösterdiği için ama negatif çıktı:/ başka bi uygulama 22 si adet tarihi olarak gösteriyor o yüzden ümidimi de kesmiyorumİnşallah gönlümüze göre olurlekelenmeniz oldu mu peki? Bazısında oluyor bazısında olmuyormuş merakla bekliyorum
Benimde böyle hala devam ediyor ama test negatif :/tam tutunma günlerinden bir gün karnıma sanki bıçak saplanmış gibi bir ağrı girdi. 5-10 saniye nefesimi kesmişti. adet sancısının 2 katının bir anda girdiği bir andı hiç unutamam. o an anlamıştım tutunduğunu. yumurtlama gününden itibaren de hep sağlı sollu kasık batmalarım olmuştu. iğne batar gibi. hatta bir kere uykumdan uyanmıştım bu hisle. bir de her gün mutlaka 1-2 kere adet sancısı yoklardı. hepsi yumurtlama gününden itibaren devam eden şeyler. kesintisiz o günden itibaren devam etti
adetiniz geçti miBenimde böyle hala devam ediyor ama test negatif :/
Benim de yumurtlamadan itibaren tarif ettiğiniz gibi kasık batmalarım oldu özellikle sağ tarafta hissettim iğneleme gibi. 5-6 da sakinler gibi oldu hassasiyet hissediyordum sadece. 7de tekrar başladı aralıklı olacak şekilde. Bugün uykumdan uyandırdı hatta regl oldum sandım koştum kontrol etmeye gelen giden yoktam tutunma günlerinden bir gün karnıma sanki bıçak saplanmış gibi bir ağrı girdi. 5-10 saniye nefesimi kesmişti. adet sancısının 2 katının bir anda girdiği bir andı hiç unutamam. o an anlamıştım tutunduğunu. yumurtlama gününden itibaren de hep sağlı sollu kasık batmalarım olmuştu. iğne batar gibi. hatta bir kere uykumdan uyanmıştım bu hisle. bir de her gün mutlaka 1-2 kere adet sancısı yoklardı. hepsi yumurtlama gününden itibaren devam eden şeyler. kesintisiz o günden itibaren devam etti
Of bir de günler geçmek bilmiyorHenüz öyle bişey yok. Akıntım mevcut. Bu sabah test yaptım bat a 2 gün gösterdiği için ama negatif çıktı:/ başka bi uygulama 22 si adet tarihi olarak gösteriyor o yüzden ümidimi de kesmiyorumdeğişken günlerim oluyor malesef
Ben 21 inde yumurtlama yaşadım cok agrılı geçti adet sancısı gibi sol dizime vurmuştu cok akıntım oldu dpo 9 da test yaptım pozitif çıktı dpo10 da kan verdim 26.21 di değerim belirti olarak dpo 5 den itibaren kasık agrısı rahimde agrı doygunluk hissi yürürken özellikle kuyruk sokumumda agrı oldu birde asırı gögüs hassasiyeti ve uçlarda agrı acı benim 3. Gebeliğim oğlum 5 yaşında 8 9 ay önce sütten kesmiştim daha yeniMerhaba kızlarDPO 8. Gündeyim. Dün gece başlayan ve bugün devam eden kasık ağrım var. Gün içinde sökülme tarzı gelip geçiyor. Deneyimli annelerimize danışmak istedim. İmplantasyon dönemindeki ağrılarınız ile regl öncesi ağrılarınız arasında belirgin bir fark var mıydı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
ateşimi ölçmedim ama ben aksine üşüyordum. hatta geceleri titreyerek uyanıyordum üşümekten sanki üzerime kar yağıyordu. sıcak basması için yorum yapamayacağım o yüzden ben onu yaşamadımBenim de yumurtlamadan itibaren tarif ettiğiniz gibi kasık batmalarım oldu özellikle sağ tarafta hissettim iğneleme gibi. 5-6 da sakinler gibi oldu hassasiyet hissediyordum sadece. 7de tekrar başladı aralıklı olacak şekilde. Bugün uykumdan uyandırdı hatta regl oldum sandım koştum kontrol etmeye gelen giden yokYani normal döngümde de bu kadar erken regl sancısı girmezdi, bu ay farklı bir şey var gibi hissediyorum ama umutlanmak da istemiyorum. Bir de ateşiniz nasıldı acaba? Her sabah düzenli ölçüyorum henüz düşme yaşamadım sürekli 37.3-38.0 civarında seyrediyor
Hayır geçmedi dahaadetiniz geçti mi
Yaa maşallah Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBen 21 inde yumurtlama yaşadım cok agrılı geçti adet sancısı gibi sol dizime vurmuştu cok akıntım oldu dpo 9 da test yaptım pozitif çıktı dpo10 da kan verdim 26.21 di değerim belirti olarak dpo 5 den itibaren kasık agrısı rahimde agrı doygunluk hissi yürürken özellikle kuyruk sokumumda agrı oldu birde asırı gögüs hassasiyeti ve uçlarda agrı acı benim 3. Gebeliğim oğlum 5 yaşında 8 9 ay önce sütten kesmiştim daha yenitekrar kontrol ettiğimde süt geliyor sıkıncı erkenden dolmaya başladı cok agrıyorlar sızlıyor lar şuan 5+4 gebeyim 5+1 de keseyi gördük cok şükür
Amin Allah ragzı olsun isteyen herkeze inşallahYaa maşallah Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinçok da erken öğrenmişsiniz ya ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?