- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi Littleprettyy
-
Vallah öyle ha Bilmeyen insanlar da onardı bişi zannediyordur şimdiiiSosyal medyayi bosverin ya.Yeni yil safsatasini da.Ahan girdik noldu.Farkli ne oldu ? Gercek hayatta kocasiyla buyuk sorunlar yasadigini yakindan bildigim,aldatilan arkadaslarimin,sosyal medyadaki hallerini bir gorseniz sok olursunuz...Ben imrenmek bir yana bu "kisilik bozuklugu" icin onlara cok uzuluyorum.Bizlere zorla dayatilan aslinda illa öyle olmasi gerekmeyen seyler icin uzmeyin kendinizi.Derin bi nefes alin ve sukredin...
Aslında en güzelini yapıyorsunuz. Bazen bende herşeyi kapatıp tuşlu telefon almak istiyorumSosyal medyada mutluluk pozu verenler aslında mutsuz savunmasına da anlam veremiyorum
(Sosyal medya kullanmıyorum)
Kullanmadığın için bilmiyorsundur insana yapmacık geliyor samimi gelmiyorlar yanii.. bi klip video Çekiyolar onun provası binbeşyüz kere olmuşdur sırf instagrama güzel koymak için .. yada kendi hayatını hep güzel göstermek için kocasını kafaya alıp tatil yerine götüren kadın bilirim her özel anında adamı zorla restorana götüren kadını bilişim sırf resim çekip koymak için.. ve bi kadın bilirim kendi kendine güller sipariş veren sonra eşim süpriz yapdı diyenSosyal medyada mutluluk pozu verenler aslında mutsuz savunmasına da anlam veremiyorum
(Sosyal medya kullanmıyorum)
İnan ben birkere kapattım merakdan çatladım Hele bu millet ne halde ne alemde diye geri açdımAslında en güzelini yapıyorsunuz. Bazen bende herşeyi kapatıp tuşlu telefon almak istiyorum
Vardır mutlaka dediğin gibi ama sosyal medyada her mutlu çift gördüğümüzde “onlar aslında mutsuzz” dememizin bi yararı yok kiKullanmadığın için bilmiyorsundur insana yapmacık geliyor samimi gelmiyorlar yanii.. bi klip video Çekiyolar onun provası binbeşyüz kere olmuşdur sırf instagrama güzel koymak için .. yada kendi hayatını hep güzel göstermek için kocasını kafaya alıp tatil yerine götüren kadın bilirim her özel anında adamı zorla restorana götüren kadını bilişim sırf resim çekip koymak için.. ve bi kadın bilirim kendi kendine güller sipariş veren sonra eşim süpriz yapdı diyen
bızde cocugu erken uyutup netfılıx dızı partısı yaptık sabah 4 e kadarNormalde renkli bir hayatim var ama yılbaşında hep evde olmayı tercih ederim
Disarida çok sapitan oluyor.
Aileniz tutucu bir aile degilse bence aileyle olmak en guzeli.
60 liraya agac aldik.
Cerez pasta icecekler 100 lira alisveris yaptik
Aksam yemegine gore 2 3 cesit fazla sey koyduk. Evi kagittan süslerle süsledik.
Cok da guzel eglendik
Yurtdisina gitmeye falan o kadar ozenmeyin. Bunlari gozunuzde buyutmeyin.
Gidis donus 500e pasaportsuz vizesiz ukrayna bileti alin gezin gelin.
Trabzondan 50 liraya alin bilet gürcistana gidin.
440a vizesiz balkan ulkelerinden birine gidis donus bilet aldim pegasustan.
Bi ara kampanya vardi 59a hatay, izmir, diyarbakir, Antep hepsine gittik geldik gunubirlik.
Belediyenin ucretsiz kurslari var gidin fitnessa pilatese sizin de vucut toparlansin tas gibi olmasa da iyi gelir :)
Haziranda mezun oldunuz diye dusunuyorum. Asgari ucretle bir yere girseniz bile guzel para ederdi.
Uzaktan bakip imrenmek veya bu hayatin icine dalip yasamak biraz sizin tercihiniz.
2020 sizin yiliniz olsun :) insallah 2021e girerken hissettikleriniz bunun tam tersi olur.
valla ben de çok insan kıskanıyorum :)) ne olacak böyleInstagram da gezerken bir kadına rastladım.Populer bir kadın,takipçisi çok.Bunlar değil de önemli olan.Cogu zaman deriz ki ya işte öyle göründüğü gibi değil orası aslında o insanlar mutsuz falan.Malum yılbaşı akşamı story falan atmış öyle gezerken karşıma çıktı.Su anda yurtdisin da orada mı yaşıyor onu tam bilmiyorum ama.Cok güzel,alımlı,fizikli birisi kendisi.Kendi gibi de bir erkek arkadaşı var.Son derece mutlulardı.
Sonra kendi hayatıma baktım,üniversite bitti.Şu anda yüksek lisansa hazirlaniyorum.Butun yılbaşı akşamlarını evde ailemle geçirdim.Bundan hiç gocunmadım ama.Ya öyle işte imrendim.Kendi hayatıma baktım bir ona baktım.Hemen depresyona girmeye yatkın bir insanım zaten.Ve şu an hayattan bıkmış,bunalmış bir vaziyetteyim.Ya onlar mı çok mutlu ben mi çok mutsuzum.Yoksa bu hayatı yaşayan onlar mı,ben sadece bir seyirci miyim?
Ya o kadar zor geliyor ki bazen,ergence gelir ama yaşamak bile zor geliyor.Oyle imrendim yine işte sadece imrendim
Para var omlarda canım para . Para olan herkes herşeyi yapar kıskandırır çatlatır eğlenirvalla ben de çok insan kıskanıyorum :)) ne olacak böyle
mesela Allah muhafaza mutlulukları bozulmasın da Larissa ve Burak çifti herhalde benim asla ulaşamayacağım bir mutluluk modunda yaşıyorlar hayatı işte anca videolarını izleyip keyifleniyorum ne diyeyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?