- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Littleprettyy
-
Ben de yeni yıla yurtdışındaki ünlü şehirlerden birinde girdim. Çok kısa süre önce babamı kaybettim. Ben de instagram storylerine bakarken anne-babasıyla yeni yıl geçirenlere özendim. İçinde olmadığımız daha güzel sanıyoruz ama kıymetini bilin.Instagram da gezerken bir kadına rastladım.Populer bir kadın,takipçisi çok.Bunlar değil de önemli olan.Cogu zaman deriz ki ya işte öyle göründüğü gibi değil orası aslında o insanlar mutsuz falan.Malum yılbaşı akşamı story falan atmış öyle gezerken karşıma çıktı.Su anda yurtdisin da orada mı yaşıyor onu tam bilmiyorum ama.Cok güzel,alımlı,fizikli birisi kendisi.Kendi gibi de bir erkek arkadaşı var.Son derece mutlulardı.
Sonra kendi hayatıma baktım,üniversite bitti.Şu anda yüksek lisansa hazirlaniyorum.Butun yılbaşı akşamlarını evde ailemle geçirdim.Bundan hiç gocunmadım ama.Ya öyle işte imrendim.Kendi hayatıma baktım bir ona baktım.Hemen depresyona girmeye yatkın bir insanım zaten.Ve şu an hayattan bıkmış,bunalmış bir vaziyetteyim.Ya onlar mı çok mutlu ben mi çok mutsuzum.Yoksa bu hayatı yaşayan onlar mı,ben sadece bir seyirci miyim?
Ya o kadar zor geliyor ki bazen,ergence gelir ama yaşamak bile zor geliyor.Oyle imrendim yine işte sadece imrendim
Ohoooo benimde cok begendigim guzelligine hayran kaldigim her daim mutlu gordugum esine ölüp biten unli unstgram fenomeni kadini arkadasim 4 gunluk tatilde anlatiyor.diyoki o senim cok begendigin hanimefendi bir agzi bozuk o kocasina neler etti o sesleri otelde yankilaniyordu. O iki cocugu rezil ettiler.sonra sen diyince sayfasina bir baktim diyo agzim acikta kaldi.o laflar o kufurler kimeydi kim etti ozman diyor.eside az degildi ikiside birbirine saygisiz.bir daha ozenme imrenme dedi.hepsi boyle degildir belki ama kadin cok saglam storyler atiyordu.ben daha kimsenin mutluluguna inanmam.bir kiz daha vardi ben bilmem esim bilire ciktilar arabayi aldilar ayildilar bayildirlar ne mutlu insanlar ben sorunluyum diyordum bir fotografta gulduler attigi ikinci fotoda ayrilklarini ilan etti.birde en samimiyetsiz olay bu urazka ciftiydi.uraz kay. O zaten az cok belli ediyodu ya meliska cok mutluyuz cok pozitifiz diye diye kendi basini yedi.bir baktim bi anda bosandilar. O yuzden sen bu hayatlara cok imrenme.inan cogu yalan gostermelik
Bende size çok imreniyorum amaBen hicbir mutlu animda elime telefon alip cekme ihtiyac hissetmem. Ozel gunlerde-ani kalsin istedigimde birkac poz ceker birakirim.
Her an foto cekip story atanlarin gercekten eglendigini düşünmüyorum ayrica.
Bir gun bisikletci youtuber bir kizla karsilastik, Birlikte tur yaptik. Kiz ikide bir kamerasini ayarladi konustu durdu. Grafitili duvarlarin onunde falan hep bisikletli foto çekindi... o turda bence o da benim kadar sıkıldı ama storisini izleyen demistir ki : vay be,kiza bak. Biz metrobuste tikis tikis giderken o nese icinde bisiklete biniyor.
Ben cok inanmiyorum.
Ayrica yurtdisina gitmekten kolay ne var ki? Ben bugun pegasus indiriminden 410 liraya gidis gelis bilet aldim vizesiz bir ulkeye. Siz de boyle seyleri takip edip sudan ucuza biletler alip yurtdisina cikabilirsiniz. Kaldı ki ulkemiz cennet. Eger niyetiniz daha renkli bir hayat yasamaksa 2020 hefefiniz hic gitmediğiniz 5 sehir gezmek olabilir bence. Otel pahalli diyebilirsiniz belki ama decatlonda cadir 150 tl (ikinci eli yari fiyatina). En guvenli kampingin geceligi 50 tl ki kamping olmadan da iki agacin ve baska cadirlarin oldugu her yere bedava kurabilirsin. Isin yoksa ALES bitince sadece bir ay biryere gir,oradan aldigin 2300 lirayi da dolar yap kenara at (değeri dusmesin) tatil icin harca. Yeter de artar bile :)
Ya da "amaaan kim ugrasacak, hem insanin yanina arkadas lazim, annem endiselendi, babam izin vermedi , simdi kim gidecek" falan deyip baska insanlara ozenedebilirsiniz...
Bence istediginiz hayata baslamak icin yeniyil ideal zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?