- Konu Sahibi Littleprettyy
-
Tesekkur ederim :)Bende size çok imreniyorum ama
Çok cesur ,cesaretli kararli ve özgüvenli kadinsiniz maşallah.
Nasil yalniz başiniza hep geze biliyorsunuz ?
Keşke bende yapabilsem.
Şuan sadece temiz bir eve özeniyorum.
2 hasta ama tazmanya çocuk, 1 hasta kocayla başım belada.
Çocuklar zaten 1 haftadır ateşle yanıyor gecem gündüzüm yok, koca desen oraya buraya kusuyor, ahlaması inlemesi, parmağını oynatmaması bir kenara bir de iyileşmek adına bir halt yapmayıp sürekli söylenip küsmesi cinnet eşiğine getiriyor beni, dünyanın şeyini yapıyorum yiyen yok.
Anca ardında kalan pislikleri, onca saat uğraşlarımı düşünüyorum.
Bana hep temizlemek, arkalarını toplamak, onları iyi etmek için adeta can vermek kalıyor.
Dün gece de bu değişmedi, yarın da değişmeyecek.
Yine boşa uğraşlar, peşinde koşmalarla ömrümü tüketip bir köşede bayılacağım anı bekliyorum o kadar.
Ha bayılırsam, ayılınca kaldığım yerden devam, yok öyle ‘ay biraz oturayım’lar.
Offff temiz evi olanlar, çok şanslısınız be...
Çok tatlisinTesekkur ederim :)
Aslinda zaman beni böyle yapti. Yillarca tatil planlari yaptim yaptim ekildim. En basta ailem. Mesela annem bir gun haberlerde izler heves ederdi birseye. Mesela rafting. Ya da guzel bir yer. "Bu yaz gidelim!" Diye. Hayatinda sehrinden ve köyünden baska yer gormemis bir cocuk olarak hemen heyecanlanir hevesle beklerdim. Ama yaz gelince annem çoktaaaaan unutmuş olurdu. Hic de gitmedik oralara.
Üniversite zamanında bir tur olurdu. Herkes hevesle "hadi gidelim" derdi. Sonra ben gaza gelir tura para öderdim,bir bakardim arkadasim "param yok,babam izin vermedi,sevgilim kizdi" vs diye beni son saniye satardi,yalniz giderdim.
Unide bir sevgilimle harika bir plan yapmistik. 23 nisan tatilinde nevsehir- mayis ayinda karadeniz turu falan diye. Sonra ondan ayrildik. Dusundum ki "ondan ayrildim diye neden bu guzel planı yapmayayim?" Ve ben tek gittim.
Mezun oldum, yillik izin zamani sevdigim güvendiğim bir kizla ortak plan yaptik. Ben iznimi aldim,cadir aldim falan. Kizi aradim iki gun once "yaaa haber veremedim kusura bakma babam anjiyo oldu" dedi(o saniye mi oldu,neden bana haber verilmedi ayri konu) Ben de ne yapayim? Kendim çıktım.
Boyle boyle...
Bu tatilim icin de....gecen ay filistinli,coooook tatli biriyle tanismistim. Cok da iyi anlastik. Harika yerlere goturdum onu,istanbula bayildi ve kendini o kadar iyi hissetti ki bana her cumlesinin basinda "israile gelmelisin" dedi. Arazi arabalari varmis,beni seve seve urdune de gotururmus falan. Atlari bile varmis :) Ben de heves ettim haliyle. "Havaalani sehrini-kudus'u falan kendim gezerim sonra onun sehrine gecerim. Hem guvenle filistini gezerim hem ürdun'ü" diye düşündüm.
Hatta o kadar heves ettim ki israil bolgesini anlatan tarihi icerikli bir roman falan aldim okudum.
Dun pegasus indirimini gorunce ona yazdim"su tarih uygun mu?" ,
"o tarihte (bana daha onceden bahsettiği) onemli sinavim var".
"Öncesinde geleyim mi?"
"Oncesinde calismam lazim"
"Sinavin bitince martta geleyim mi?"
"Sinavim bitince İtalya'ya gidecegiz arkadaslarla"
"ne zaman dönersiniz?"
"Bilmiyorum ki"
Şimdi ben ne diyim boylesine??
Aldim yine icinde kimseyi tanimadigim bir x ulkesine :) eminim ki harika zaman gecirecegim.
Insanlara guvenseydim ya da yanima birini arasaydim bugune kadar gezdigim sehirlerin ulkelerin 5te birini bile gezemezdim. Çünkü plan yaparken guzel ama aksiyona gecince üşeniyor bizim insanlar.
Ayrica yalniz gezmek coook guzel birsey. Kendimle basbasa olmayi seviyorum. Bana yalnizmisim gibi gelmiyor. Zaten her seferinde birileriyle tanisiyorum. Kamp yaptiysam mutlaka yan cadirdaki aileyle arkadaslik kuruyorum. Beni kahvaltiya cagiriyorlar,mangal raki falan ikram ediyorlar :) yurtdisindaysam zaten bir uygulamadan insanlarin evinde kaliyorum (para odemeden) onlarla arkadas oluyorum. Sehirde ya yolda birileriyle tanisiyorum (herkes haritalı turistleri sever),ya da yine ayni uygulamadan benim filistinli bebeyi gezdirdigim gibi beni gezdirecek insanlar buluyorum. Yine yalnız kalmiyorum..
Ve her tatilden sonra mutlaka "iyi ki yalniz cikmisim" diyorum :)
Bence siz de bir adim atin. Hem kendiyle basbasa olunca insan kendiyle konusacak zaman buluyor. Daha iyi taniyip seviyor kendisini.
Bu konuyla ilgili gaz almak isterseniz de bana yazin :) daha once KK'dan birkac arkadas yazmisti ve sonra tek baslarina bilinmez bir ülkeye bilet alıp enn iyi tatilleri oldugunu soylemislerdi.
Konu dışı ama bebişe çok sevindimSağlık sorunları yaşarken sağlıklı insanlara,
Özlem çekerken, sevdikleri ile yakında yaşayan insanlara,
İş hayatımda zorluklarla boğuşurken, çalışmadan rahat yaşayan insanlara,
Evliliğimde sıkıntı yaşarken de mutlu evliliklere imreniyorum.
Hayatımda imrenme duygusunu yaşamadığım bir zaman dilimi ise hiç olmadı.
Hep bir yerden tırmaladım hatta bazen beş yerden aynı anda
Bugünümüze çok şükür.
İyi seneler..
Hem bir arastirmaya gore insanlar en cok en mutsuz olduklari zamanda sosyal medyada vakit geciriyorlarmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?