Imtihan mi ? Yoksa ben mi beceriksizim ?

basakburcubiri16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2025
80
39
3
32
Merhaba kizlar,
Hayatimin su an ki evresinde hicbirseyin yolunda gitmedigini dusunuyorum. 2 ay sonra 33 yasina girecegim. Kendimi cok basarisiz hissediyorum. Issizim, 1.5 senedir is ariyorum.(daha once bi yere girdim ciktim, yapamadim) o kadar cok is basvurusu yaptim ki artik yildim. Girdigim islerde de mobing , baski, sahtecilikten biktim tutanamadim. Normalde araba kullanirim, ingilizcem var, calisma gecmisim de var ama.. benim yasimdakiler bi is kolunda uzman veya uzman yardimcisi olurken ben yerimde sayiyorum, bekarim , ailemle yasiyorum. Evlenmek icin de umudum kalmadi acikcasi. Halbuki ne cok is istiyorum. Sevgililerim oluyor ama asla ileriye gitmiyo. Iki kez evlenme teklifi aldim , yine olmadi. Biri yabanciydi digeri evlenmis bosanmis bi adamdi. Ciddi niyetli bi iki kisi oldu ama onlarda da ya kumar var diye ya uyusturucu kullanmis zamaninda diye istemedim. Guvenemedim. Dusunuyorum da hayatimda bana uymayan yanlis insanlar olmus. Farkili yillarda Gorucu bile geldi 2 kez , ikisi de cirkin ama isi gucu yerinde iyi insanlar , aile cocuklaridir diye kabul edip evet demistim ,herseye olumlu deyip bi anda geri cektiler kendilerini,olmaz dediler. ikisininde sebebi ayni : ben sana yetemem korkusu. ( ya o zaman neden hersey iyi gibi olumlu davrandilar durust degiller anlamadim). Artik cok uzgun hissediyorum. Yuzum gulmuyor. Oyle oldugu icin gergin gorunuyorum ve insanlar birsey mi oldu diyo. Oyunlar, imalar, rollenmelerden hic anlamam. Acik ve net bi insanim ama karsima ne istedigim gibi bi is cikti ne de es. Instagrami bile kullanmiyorum artik eskisi gibi. Hayatlari akisinda ilerleyen kisileri gordukce icim aciyor. Kisakniyorum onlari. Ama kotu olarak dusunmuyorum aaa onlarda var ben de neden yok onlarda da olmasin diye asla dusunmuyorum, Allahim onlarda var masallah ama bana da nasip edersen mutlu olurum diye.
Cok sukur sagligim yerinde. Daha agir dertlerim olmadigi icin sukrediyorum tabi ki. Benim gibi olanlar ne yapiyor merak ediyorum acikcasi..

Herkes farklı şeylerden imtihan olur bu hayatta. Kimisi evlenir eşinden, kimisi çocuğundan, kimisi ailesinden, kimisi iş bulamamaktan. Bazıları da hepsinden. Ama bu hep böyle devam etmez kalbinizi yeniliklere hep açık tutun elbet vardır sizin de nasibiniz bir yerlerde. İş aramaktan vazgeçmeyin bende aynı şeyleri yaşadım biraz daha sabır inşallah her şey düzene girer Rabbim yardımcınız olsun

Tesekkur ederim amin insallah

Evet orasi oyle ama tatmin olmuyorum artik.
Bosverecek kadar da rahat bi insan olamadim hic. Hayirli bakalim. Tesekkurler

Yani ben de instagramda orada burada görünüşü çok iyi olmayıp çok güzel ilişkiler yaşayan, üstelik partneri de yakışıklı olan çok kadına denk geliyorum.en alt seviyede gördüğüm insan bile evli, partneri var.eskiden ben de kendime yediremiyordum ama şu son günlerde bir anda kabullendim gitti nedense.bazı insanların da imtihanı daha ağır oluyor bu da bir gerçek.şahsen tavsiyem falan yok.bir güç tarafından dünyaya yollanmiş kuklalar olduğumuzu düşünüyorum. Bu kadar mantıksız olayın başka açıklaması yok çünkü.kimler kimler paraya para demiyor, ünlü oluyor.kimler kimler bacak kadar boyuyla kimlerle birlikte okuyor.haa sitem ediyorum gibi anlaşılmasın.kuklayız diyorum yani.kimse birşeyleri elde etmiyor onlara veriliyor kısmetinde varsa.kendini hesaba çekmenin hiçbir anlamı yok bana kalırsa ama üzülmemek de elde değil işte.

Isyan etme derece gelebiliyorum bazen..

Isyan etme derece gelebiliyorum bazen..
Ne diyebilirim ki? Belli bir yaştan sonra cinsellik yaşamamak da çok moral bozukluğu yapıyor.gönül isterdi ki hiçbir ihtiyacımizda erkeklere muhtaç kalmasak ama durum bu.allah bir yaratmış demiş ne halt edersen et ihtiyaçların bunlar.

Olaya o şekilde bakmiyorum artik. Unuttum gitti bile cinsellik falan.. ama bi nevi haklısıniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…