İmza Alanında Hamile üyelerimiz için hamilelik günlüğü

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi sayfasında, hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details sayfasına girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 28-09-2017

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/tahmini-dogum-tarihi-gebelik-hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.

Saygılarımla
Yapmanız gereken bölümünde li linke tıklayınca profilimdeki durum mesajına götürüyor beni direk anlamadım. Yardımcı olacak var mi acaba

Arkadaşlar Merhaba,
Nasılsınız ?

Uzun bir zaman giremedim. Hem şifremi unuttum hem hamilelik hem iş yoğunluğu baya yorucu günlerdi. ama sonuna yaklaştık.

Sizler nasılsınız? Umarım hepiniz hayallerinize kavuşmussunuzdur.

Arkadaşlar Merhaba,
Nasılsınız ?

Uzun bir zaman giremedim. Hem şifremi unuttum hem hamilelik hem iş yoğunluğu baya yorucu günlerdi. ama sonuna yaklaştık.

Sizler nasılsınız? Umarım hepiniz hayallerinize kavuşmussunuzdur.
Tebrik ederim inşallah sağlıkla bebeğinizi kucagınıza alırsınız. 3bb embrıyo araştırken gördö sizi. Sizin tutan embrıyonz 3bb mitdi

Tebrik ederim inşallah sağlıkla bebeğinizi kucagınıza alırsınız. 3bb embrıyo araştırken gördö sizi. Sizin tutan embrıyonz 3bb mitdi[/QUOT

Merhaba, teşekkeür ederiz. evet 3bb diydi, ve dondurmak için sağlam hiç kalmadı. İlk seferde tuttu çok şükür.

Back
X