İmza Alanında Hamile üyelerimiz için hamilelik günlüğü

ben gerekeni yptim ama sadece hamilelik takvimi yaziyor benimki neden cikmadi acaba??

Merhabalar ben profil bilgilerimden bebegimin dogum tarihini 06-09-2014 olarak giriyorum ama hamileliginizin 2. haftasindasiniz diyor ama ben 6. haftanin icindeyim acaba bir yanlislikmi yapiyorum neden böyle çıkıyor???

Merhabalar ben profil bilgilerimden bebegimin dogum tarihini 06-09-2014 olarak giriyorum ama hamileliginizin 2. haftasindasiniz diyor ama ben 6. haftanin icindeyim acaba bir yanlislikmi yapiyorum neden böyle çıkıyor???

Sanırım şimdi oldu ay kısmında bir yanlislik yapmisim

merhaba ben de profilimnde tahmini doğum tarihimi 19-07-2014 şeklinde giriyorum fakat güncelleme yapmıyor.Hamilelik takvimini eklemek istiyorum ama yapamadım

bende yaptım fakat görüldüğü üzere sadece ''hamilelik takvimi'' yazıyor.. yoksam ben mi yanlış yaptım ki :44:

Kulağa komik gelecek ama ilk kez forum kullanıyorum. Yıllardır bi sıkıntım olduğunda direkt buraya bakardım. Ve en sonunda üye oldum ama sayfaya bön bön bakıyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…