İmza Alanında Hamile üyelerimiz için hamilelik günlüğü

biz bebek özlemi çekenlerin gerçekten çokkkkk gözüne batıyor

çokk zor biz hasret çekenlerin imrenerek , içlenerek görmesi

merhabalar mesajinizi okuyunca yazma geregi duydum ilk önce sunu cok yürekten size yaziyorum kurban oldugum büyük mevlam birgün sizede anne olma duygusunu tattirsin insallah.en kisa zamanda kucaginiza almayi nasip etsin meleklerin en güzelini allahim size göndersin kurban oldugum allahim tüm anne olmak isteyenlere insallahhh aminnn..hic üzülmeyin allah okadar büyük ki insallah sizede tatdirir herseyde vardir bir hayir ümidinizi hic yitirmemeniz dileklerimle kendinize cok iyi bakin allahim size en kisa zamanda anne olmayi nasip eder insallah dualarim sizinle ve tüm anne olmak istiyen anne adaylarimiza....sevgilerle..

merhaba canım o güzel dualarınıza amin diyorum vee Rabbime sonsuz şükürler olsun ben Hamileyim dilerim sağlıklı-hayırlı evladımı kucağıma almak nasip olsun , yüce Rabbim tüm isteyen , bekleyen , özleyen herkese çok bekletmeden nasip etsin selametle , Rabbime emanetsiniz

canimm inan senin adina cok ama cok sevindim.sagolasin.dilerim allahimdan saglikli sihatli alirsin en kisa zamanda melegini kucagina insallah aminn...tüm hamislerimiz.insallah herkez ama her kez bu duyguyu yasar insallah sizde allaha emanet olun.nazar degmezin

evet canım benim yaa daha çok yeni öğrendik cumartesi kısmetse kesemizi göreceğiz (2. tüp bebek tedavimde nasip oldu müjdem ) Rabbim inşallah herkese tattırsın bu güzel duyguyu amin diyorum canım ne kadar güzel bir kalbin var çok memnun oldum seninle tanıştığıma ALLAH razı olsun o güzel duaların için inşallah hepimizinki sıkıntısız devam etsin sağlıklı-hayırlı evlatlarımızı vaktinde kucağımıza almak nasip olsun seninde gebeliğin sıkıntısız devam etsin inşallah sağlıklıca hayırlı evladını kucağına alırsın inşallah

böyle bişe yaptığınız için çok teşekkür ederim.uzun zamandan beri istiyordum ama cesaret edermiyordum.diğer hamileliklerim kötü sonuçlandığı için.işallah 3.de herşey güzel olacak.alllahım herkese nasip eder işallah.

bakalım olacakmı imzamız.

canim benim o senin güzelligin. bende cok memnun oldum gercekten seninle tanistigima. allah herseyi gönlüne göre vrsin insallah.evet herkeze tattirsin kurban oldugum allahim insallah.sendende razi olsun canim benim dilerim yüce rabbim herseyin yolunda gider.insallah herkez saglikla kucagina alir bebeklerini allahim olmayanlarada versin tatirsin insallah.simdilik hersey yolunda lekelenmem gelmisti 7 haftalikken ama gecti 3 4 günde simdi 12 hafta oldu .sende canim benim saglikli al kucagina bebegini inan bunu tüm yüregimle söylüyorum hic ama hic sorun yasamazsin insallah allah kimseye yasatmasin seni okadar cok anliyorum ki nasil heyecan nasil heyecan simdi allah tamamini erdirsim kendine iyi bak...

Merhaba arkadaslar

bende ocak annesi olacagim ins...benide listeye dahil edermisiniz??

arkadaşlar mehaba doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum da şu mesajların altına smilee konuyo ya gülücük falan onları nasıl yapıorus ya ben yapamıormmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…