İmza attım pişmanım ne yapabilirim?

Sis_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
376
244
53
Motor almak için şubeye gittim. Motoru henüz teslim almadan "motoru teslim aldığıma dair ve bir sorun çıkarsa dava açamayacağıma dair belge imzaladım. Plaka için kimlik bilgilerimi de verdim tabii ki. Çok pişmanım boş bulundum. Fiyatlar sürekli artıyor diye acele ettim. Şimdi ne yapabilirim?

Ödemeyi banka yoluyla yaptım. Yarın gidip imzaladığım belgeyi ve paranın hesabıma yatmasını istesem kabul ederler mi?

Zaten çok takıntılı biriyim kendi ellerimle kendimi yaktım. Çektiğim krediyi iptal ettirmeyi düşünüyordum bir de... Çok pahalı bir şey değil ama maddi durumum pek müsait değil. Hasarlı bir ürün verirlerse sıkıntı olur.

Anksiyetem tuttu uyuyamıyorum. Kendi aptallığıma çok kızıyorum. Ülke şartları fiyatlar sürekli artıyor zarara ugramayim diye aceleci davrandım. Kendi başına iş yaparsan böyle olur

Avukatlar daha iyi bilir ama k*çından uydurup yazdığın maddelerin hukuksal bir degeri yok diye biliyorum. Mesela kiracina saçma bir şey imzalatsan ama uymasa dava acamazsin. Ya da evlilik sözleşmesi yaptın aldatırsan tüm ev benim diye ama aldatıldın, o imzanın bir hükmü yok.

*Diye biliyorum,avukat değilim

Dava acamayacagina dair imza atman sorun olmaz zira daha dogmamis bir haktan feragat edemezsin. Kaldi ki motorda bulunan gizli ayiptan sorumludur firma rahat ol

Teslim almadığınız bir şeye teslim aldığınıza dair imza atmak da ne bileyim kusura bakmayın yani bide üzerine olmayan ürünün parasını vermişsiniz. Hipnoz mu ettiler sizi acaba o an ?
Kendimi salak gibi hissediyorum. Şuan uyuyamıyorum zaten. Biriyle gitseydim keşke kendi başıma iş yaptım. Kurnazlar ödemeyi aldıktan sonra imzalattiriyolar. Yorumlarda okumuştum biri imza atmayı reddetmiş satisi iptal etmişler. Aldığımda pismanim maddi olarak zorlayacak. Gidip belgeleri istesem satış iptali yaparlar mi acaba? Çok rahatsız edici. Yine bir yorumda gördüğüme göre buna imza atmadan motoru teslim etmiyorlarmis. İmzalayan çok demek ki.

Durumdan çok rahatsızım yangından mal kaçırır gibi benden ödeme alındı.(mağazanın kapanış zamanına denk geldim maalesef) fatura sonra vereceklermiş, garanti belgesi falan verirler mi onu da bilmiyorum. Sabah bu durumu yazsam, öğleden sonra da görüşmeye gitsem olur mu?

Bende de hata var kabul ediyorum tam çıkacakken oradaki çocuk sadece ödemeyi alacaksak olur bugün motoru teslim edemeyiz dedi. Ben de tamam dedim çok konuşamadım.

Zaman bulamıyorum hemen olsun bitsin istedim acele işin bedelini böyle ağır ödüyorum.

Bunu en iyisi bir avukata danışın.İmza atmanın caymasi oluyor mu ? Diye.

Bence bugün git ve motoru ne zaman teslim alacağını sor ve o imza attığın kağıdın teslim alana kadar sende kalması gerektiğini söyle En azından kağıdı oradan al ve motoru teslim alınca kağıdı da vereceğini söyle

Anksiyetem tuttu uyuyamıyorum. Kendi aptallığıma çok kızıyorum. Ülke şartları fiyatlar sürekli artıyor zarara ugramayim diye aceleci davrandım. Kendi başına iş yaparsan böyle olur
Bi de dava açmayacaginiza dair imzayı neden kabul ettiniz ki gercekten çok aşırı olmus

Güvenilir bir yer motoru teslim ederler ondan eminim ama nasıl teslim ederler bu konuda emin olamıyorum. Belgeyi vereceklerini sanmam belki fotosunu çekebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…