Eski ve büyük bir yer ama mağazayla ilgili çok şikayet yorumu okudumTeslim etmeden niye öyle kendilerini garantiye alacak bişey imzalattılar kibilemedim şüpheye düştüm
Sizinkiyle benzer durumlar mı şikayetler? Önceden imzalayıp sıkıntı yaşayan olmuş muEski ve büyük bir yer ama mağazayla ilgili çok şikayet yorumu okudum
Dava acamayacagina dair imza atman sorun olmaz zira daha dogmamis bir haktan feragat edemezsin. Kaldi ki motorda bulunan gizli ayiptan sorumludur firma rahat olMotor almak için şubeye gittim. Motoru henüz teslim almadan "motoru teslim aldığıma dair ve bir sorun çıkarsa dava açamayacağıma dair belge imzaladım. Plaka için kimlik bilgilerimi de verdim tabii ki. Çok pişmanım boş bulundum. Fiyatlar sürekli artıyor diye acele ettim. Şimdi ne yapabilirim?
Ödemeyi banka yoluyla yaptım. Yarın gidip imzaladığım belgeyi ve paranın hesabıma yatmasını istesem kabul ederler mi?
Zaten çok takıntılı biriyim kendi ellerimle kendimi yaktım. Çektiğim krediyi iptal ettirmeyi düşünüyordum bir de... Çok pahalı bir şey değil ama maddi durumum pek müsait değil. Hasarlı bir ürün verirlerse sıkıntı olur.
Motorlarla ilgili sıkıntılar pek ilgilenmiyorlarmis.Sizinkiyle benzer durumlar mı şikayetler? Önceden imzalayıp sıkıntı yaşayan olmuş mu
Marka m.....x mu ?Motorlarla ilgili sıkıntılar pek ilgilenmiyorlarmis.
O tarz bir marka ama o değil.Marka m.....x mu ?
Kendimi salak gibi hissediyorum. Şuan uyuyamıyorum zaten. Biriyle gitseydim keşke kendi başıma iş yaptım. Kurnazlar ödemeyi aldıktan sonra imzalattiriyolar. Yorumlarda okumuştum biri imza atmayı reddetmiş satisi iptal etmişler. Aldığımda pismanim maddi olarak zorlayacak. Gidip belgeleri istesem satış iptali yaparlar mi acaba? Çok rahatsız edici. Yine bir yorumda gördüğüme göre buna imza atmadan motoru teslim etmiyorlarmis. İmzalayan çok demek ki.Teslim almadığınız bir şeye teslim aldığınıza dair imza atmak da ne bileyim kusura bakmayın yani bide üzerine olmayan ürünün parasını vermişsiniz. Hipnoz mu ettiler sizi acaba o an ?
Bunu en iyisi bir avukata danışın.İmza atmanın caymasi oluyor mu ? Diye.Motor almak için şubeye gittim. Motoru henüz teslim almadan "motoru teslim aldığıma dair ve bir sorun çıkarsa dava açamayacağıma dair belge imzaladım. Plaka için kimlik bilgilerimi de verdim tabii ki. Çok pişmanım boş bulundum. Fiyatlar sürekli artıyor diye acele ettim. Şimdi ne yapabilirim?
Ödemeyi banka yoluyla yaptım. Yarın gidip imzaladığım belgeyi ve paranın hesabıma yatmasını istesem kabul ederler mi?
Zaten çok takıntılı biriyim kendi ellerimle kendimi yaktım. Çektiğim krediyi iptal ettirmeyi düşünüyordum bir de... Çok pahalı bir şey değil ama maddi durumum pek müsait değil. Hasarlı bir ürün verirlerse sıkıntı olur.
Bence bugün git ve motoru ne zaman teslim alacağını sor ve o imza attığın kağıdın teslim alana kadar sende kalması gerektiğini söyle En azından kağıdı oradan al ve motoru teslim alınca kağıdı da vereceğini söyleMotor almak için şubeye gittim. Motoru henüz teslim almadan "motoru teslim aldığıma dair ve bir sorun çıkarsa dava açamayacağıma dair belge imzaladım. Plaka için kimlik bilgilerimi de verdim tabii ki. Çok pişmanım boş bulundum. Fiyatlar sürekli artıyor diye acele ettim. Şimdi ne yapabilirim?
Bi de dava açmayacaginiza dair imzayı neden kabul ettiniz ki gercekten çok aşırı olmusAnksiyetem tuttu uyuyamıyorum. Kendi aptallığıma çok kızıyorum. Ülke şartları fiyatlar sürekli artıyor zarara ugramayim diye aceleci davrandım. Kendi başına iş yaparsan böyle olur
Güvenilir bir yer motoru teslim ederler ondan eminim ama nasıl teslim ederler bu konuda emin olamıyorum. Belgeyi vereceklerini sanmam belki fotosunu çekebilirim.Bence bugün git ve motoru ne zaman teslim alacağını sor ve o imza attığın kağıdın teslim alana kadar sende kalması gerektiğini söyle En azından kağıdı oradan al ve motoru teslim alınca kağıdı da vereceğini söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?