- 13 Nisan 2023
- 705
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.318
- 43
- 27
Motoru almadan test sürüşü vb istemediniz mi, veya expere de sokabilirdiniz almadan keşke teklif etseydinizGüvenilir bir yer motoru teslim ederler ondan eminim ama nasıl teslim ederler bu konuda emin olamıyorum. Belgeyi vereceklerini sanmam belki fotosunu çekebilirim.
Acele ettimMotoru almadan test sürüşü vb istemediniz mi, veya expere de sokabilirdiniz almadan keşke teklif etseydiniz
ikinci elci falan değilse sağlam verirler neden bozuk ürün versinler?Acele ettim
Acele işe şeytan karışır diye boşuna soylememisler. Ben motoru sağlam bir şekilde almak istiyorum sadece.
Paranızı geri öderler. Kaça aldinizMaddi olarak zorlayacak çok da lazım degildi.
Cayma hakkı her zaman vardır 7 günlük süre oluyor genelde hemen gidin.
Sözleşme imzalanmadı.Hatta 14 gün oluyor ve zorunlu birşey satıcının belirtmesi gerekir sözleşme de. Eğer cayma hakkı süresi dolarsa para vermek zorunda bırakılıyorsunuz iptal edince uff imza atarken herşeyi okuyun çok ağızları laf yapıyor kafanız karışıyor ve okumuyor insan.
Sözleşme imzalanmadı.
Motoru teslim alırken imzalamam gerekiyordu teslim belgesini. Bu yüzden sinirlendim. Kendime kızıyorum sadece. Motor uygun fiyatlı sürekli zam geliyor iptal ettirirsem bir daha almam zor olur ne yapmam lazım bilemiyorum.
Aldınız mı motoru
Aldım motorumotor ne oldu ? kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?