Miya357
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 24 Ocak 2020
- 565
- 633
- 23
Merhabalar bayanlar oncelikle 1 hafta önce hamile oldugumu ögrendim esim varikoseldi cocugumuz olmayacak diye bizde kabullenmistik 2 yildir korunmuyordum supriz bi sekilde ogrendik hastaneye gittik beta 13 cikti 3 gun sonra 133 cikti sonradan psikolik olarak ona yetemecegimi düsundum yasim geregi 36 yasindayim esim cok istiyordu ben istemedim 1 haftadir dusundum zor bi karar verdim vermistim evimiz 1 haftadir cenaze evi gibiydi yani bugün doktora gittik kese cunku 4 gun once yoktu doktor bugunden icin gel olduysa kese alak dedi ve keseyi gorduk minnacik doktor alalimmi dedi tabi esimde gordu esim cok kötuydu sinirli biri bisey dese o anda döverdi sonra ameliyata cikin yatisiniz olsun ben titriyorum zangir zangir titriyorum esimde kizimda orda bekliyor hemsire imza atacagim yeri gosterdi elimden kalem düsuyor tekrar aliyorum 5 dakkika sürmustur yapamayacagim dedim ciktim esimin yanina orda esim bana sarilip havalara ucurdu allahim sana sukur olsun yarabbim cocugumu bagisladin aglamaya basladi tum hastane bize bakiyordu yarim once coktan bitmisti simdi evimize geldik esim hale agliyor allahim ne kadar buyuksun en dogru karari verdin allahimiz hediyeesini kiymadin cinayetti resmen kurtaj olacak olanlar bidaha düsun ben cok kararliydim oraya kadar ameliyatahaneye girince titredim korktum rabbimden dedim bu cinayet 4 haftalikta olsa dedim kizim disarda dua ediyormus allahim kardesime bisey olmasin diye simdi evdeyim geldim