aynı kilodan başlamışız ben 86 oldum 3 haftadır diyetteyim.. ikimizin de yolu uzun başarılar dilerim....
ben de burdayım artık :))))
selam günlük,
bugün 26 ağustos. kurban bayramına tam iki ay var. ben kurban bayramına kadar 10 kilo vermek istiyorum. kilom hala 88.3 kg. bir avuç leblebi yedim ve leslie yapacağım şimdi. ilk denemem olacak, bakalım becerebilecek miyim. sonra da duş alır kahvaltıya giderim eşimle. merak etme kesinlikle börek, tatlı falan yemek yok. yiyeceğim en kalorili şey simit ve belki bir tatlı kaşığı bal olacak. belki bugün yazamam. ama yarın sabah kesin gelicem sana :)
aaa kendi günlüğünü boşlamak yok bakbenimde sayfam var önce kendi sayfama yazarımmm
dıyet nasıl gıdıyor ?
iyi gidiyor canım. dünden itibaren nihayte geçiş yapabildim tam anlamıyla kaçamaksız yeme düzenime. ayrıca dün ve bugün 3 mil leslie yaptım. sporu da katıyorum yani hayatıma. ama bu sabah 100 gr fazla çıktım. sanırım ödem gibi bir şey var. kısacası kendimden emin ilerliyorum. senin nasıl gidiyor canım?
iyi gidiyor canım. dünden itibaren nihayte geçiş yapabildim tam anlamıyla kaçamaksız yeme düzenime. ayrıca dün ve bugün 3 mil leslie yaptım. sporu da katıyorum yani hayatıma. ama bu sabah 100 gr fazla çıktım. sanırım ödem gibi bir şey var. kısacası kendimden emin ilerliyorum. senin nasıl gidiyor canım?
odem ıcın yesıl cayın ıcıne ıkı uc dal kıraz sapı atıp ıc. kesınlıkle faydası oluyormus ben de yapıyorum. kıraz sapını kurutup ıkıncı kez yıne kullanabılırsın
yeşil çay içiyorum zaten. ben en iyisi kiraz edineyim markete gidip. kiraz sapının ödeme iyi geldiğini ben de duymuştum. sağol canım, denicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?