inanamadım ya resmen:(:)

glsm4

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
75
0
16
Konya
kızlar ben 2 haftadır bilgisayar kursuna gidiyorum.burada samimi olarak 2 arkadaş edindim.(evliyim çocuk yok daha eşim çok sıkar beni kıskançtır tek ve sadece kız arkadaşlarımla beni bir yere göndermez)
dün yeni 2 tane tişört aldım ve çok ucuz ve rahat,kaliteli...dedim hem ucuz hem iyi hoşuma gitti kocamdan gizli 2 dk içinde arkadaşlarla 12 de kurs çıkışı alışveriş yapıp bu tişörtden alacaktım eşimde bugün 13.00 da sınavı vardı ve 12.00 de olkula gitcekti sınavına yani herşey yolunda ...biz indik çarşıya(yakın çarşı 15 dk da çarşıya inilir kursdan)benimkinin nereden içine dogdu bilmem beni tam magazanın orada aradı(aslında sınava gidecekti)nerdesin tabi patlat yalanı kursdayım cnm.çık dışarı ben kursun önündeyim tabi birde yalan fazla söyleyemem hm mım derken ben ...magazasına şuna gittim dedim bizimki hemen geldi oraya aldı götürdü beni eve tartıştık sonra sınavına gitti...az önce aradı evi pırıl pırıl yap,akşam gelince bakacam diyor bakalım daha ne ceza uygulacak..haklı ama bende bunaldım hiç arkadaşım yok.hiç gençlerle gezmeme izin vermiyor hep annesiyle gitmemi istiyor.ama bende kız kıza gezmek konuşmak detleşmek istiyorum.neymiş evlilerle takılacakmışım sanki çevremde benim yaşlarımda evli arkadaş yada biri varda ben muhattab mı olmadım ama yok..yalan iyi birşey degil pişmanımda ama o da sıkmasın bu kadar..neymiş çarşıda bizi kız kıza gören erkekler yan gözle bakar laf atarmış...aslında olabilir gençiz o da haklı kendince sevdiğinden kıskanıyor ama bu da aşırı bunalıyorum şimdi de artık kursa gitmek de yok demeye başladı sinir küpü oldum

Bunun sonu hiç iyi değil
Bu kadar kıskançlık, annemle gez, bir yere gitme , artık kurs ta yok, akşama evi pırıl pırıl yap bakacam
Bir dahaki ceza ne olacak acaba.
Yakında çocukta ister, parka bile götüremezsin.
Yol yakınken alıştırmaya çalış.
Ve ne olursa olsun asla yalan söyleme.
Zaten kıskanç olan bir insanın aklına acaba yalan mı söylüyor şüphesini sokma.

Ben bu tarz kısıtlamaları nedense anlayamıyorum. Ne demek alışverişe bile yalnız gidememek ! Eşinin tavrını çok abartılı buldum açıkçası. Yalan konusunda herhangi bir şey söyleyemeyeceğim zorunda kalarak söylemişsin ama yakalanman iyi olmamış Bu arada kaç yaşındasın ki, çevremde benim yaşımda evli yok dedin?

evi tam tersi dağıtın buyur sen temizle diyin bunedir yaa ceza veriyomuş işin zor ama pekde şikayetçi değilsin belli

Koza örüp içine girseydiniz bir de

Ben sizin yalan söylemenizi garipsemedim çünkü hem cinslerinizle sosyalleşmek en büyük hakkınız ve ihtiyacınız..
Size yalan söyletene bakmalı..
Gerekçelerinin hiçbiri mantıklı değil,kıskançlık da bir yere kadar..
Kaldı ki küçük çocuğa ceza verir gibi,evi süpür bakacağım falan çok garip geldi bana..
Tahminim ikiniz de evlilik için fazla gençsiniz ve sanırım eşiniz evliliği,karısının boynuna yular geçirmek olduğunu sanıyor.
Ömrünüz boyunca her anınızda yanınızda olamaz,her soka çıkışınızda..
Laf atarlarsa da atmış olacaklar,kadın olmak böyle malesef ülkemizde ama her an sizi koruyamaz..
Üzüldüm açıkcası sizin adınıza..
Eşinizi ikna etmelisiniz,bu sizin ihtiyacınız ve bunu anlatmalısınız.
Ve verdiği cezalara da fazla kulak asmayın,ilişki nasıl başlarsa öyle gider çünkü..
Zamanla düzelir umarım..

Son düzenleme:
Hoof böyle konular yüzünden hep büyük konuşuyorum :44:
Nasıl izin veriyorsunuz bunun baskısını kurmasına ? Biraz düdüğünüzü öttürün ya .
Yaşınız kaç merak ettim ? Ve de eşinizin yaşı ?
Pırıl pırıl yapmış. Ben olsam bu lafının üstüne tüm her yeri un,yumurta vs yapardım. Yastıkları yerlere atar.Yatağımı dağıtır elbiseleri oraya buraya atardım. Hadi bakalım bas parayı da bir temizlikçi çağır derdim sonrada.

Ben boyle hapis hayati evlilikleri anlamiyor ve onaylamiyorum. Bence esin normal degil, asiri kiskanc, hastalik derecesinde olanlarindan.
Carsiya bile arkadasinla gidemiyorsan... Tabii sen hakli buluyorsan haklidir esin ne diyim. Herkes kedi sectigi hayati yasar, sen bunu benimsemissin, coktan sinmissin galiba. O dayatmalara bile cezam olarak bakip boyun egiyorsun. Bu ilerde seni hepten eve kapatacak, zaten kapatmis kapatacagi kadar da, bu kiskancligin sonu gelmez.
Eger bundan memnun degilsen bu kadar taviz verme. Biraz agirligini, karakterini koy. Yavas yavas alistir.

Eşine yaşam söyleme

Ve ona ondan başkasında gözün olmadığına inandır bence böyle insanlar kendine güvensiz insanlar

seni cezalandırmasına asla izin verme ona demek ya evi tertemiz et felan...

Seni yönetmesine izin verme beraber ortaklaşa kararlar alarak yaşamaya çalışın....

Adam kendine eş almamış anlaşılan bu ne böyle köle isauradan az hallice...

20 yaşındayım eşim 26 yeni....ya inanın çok garip aslında çevremdeki yeni evlilere bakıyorum %90 böyle..k.validemi bile nerdesin ne yapıyorsun diye arar ablası evli ona bile karışır şimdi onları bıraktı sıra bende.
şu yönden şikayetim yok sevdiği için kıskanıyor biliyorum kendisi diyor ilerde çocuk olunca kendi başına gez karışmam diyor.biraz da çevreden kaynaklanıyor bi ara yüzüğümü takmadan çıkmışım pazara k.validem de tanıdığı biri vardı onun yanına dinlenmek için oturdu gelen giden k.validemin arkadaşları kim bu kız diyor o da kızım diyo demek senin böyle kızın vardı neden söylemedin göstemedin kaç yaşında vs diyorlar oglumuza alalım dediler belki 10 kişi eşime de anlattık gülelim die ama sonu komik bitti bizimki delirdi kim onlar gelsinler istesinler sıkıysa diye...:)canım ya:))))))))))))) ama bazen çok sıkıyor ve bu beni bunaltıp ilk defa yalana sürüklediaslında kötü niyetle demedim ama işte((((((

Aşırı kıskançlık sevgiden değil, hastalıklı ruh halindendir.
Eğer şimdi frenlemezsen, ileride önünü alamazsın canım.

yurt disindami yasiyorsun ???

benimkide seninle ayni durumda,tek basima bi markete gidebiliyorum baska yerlere gidemem,
kuaföre bile benle gelir alistim artik bende...

nedenine gelince bana güvenmediginden degil cevreye güvenmedigi icin böyle,
yurt disindayim cok dil bilmiyorum vs...

Son düzenleme:
aslında evin temizliğe zaten ihtiyacı vardı bu beni üzmedi bir yönden uyuşukluğum gitti..ama bilgisayar kursuna gidemezsin dedi ya o an bogasım geldi onu...akşam gelsin konuşacam düzgünce gidecem kursa diyecem 2 hafta sabahları uykumu bölüp gittim..
aslında hiç emretmez hep ricacıdır fakat bugün haddimi aşınca kızdı ve aşırı kavga olmasın diye bu çareyi buldu..benim kabullenmem de bu durumu aramızda anlaştık eger kim kimi küstürürse haklı olan ceza verecek kavga yok diye..ama akşam diyecem bu kadar sıktığın için yalan söyledim diyecem..herşeyden önce güveni önemli onun

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

konyalıyım:eger yurt dışında olsak ne olurdu bilemem.))))))))))))))))))))))))))))))

Sevdiği için mi kıskandığını düşünüyorsunuz hem de mantık çerçevesinin tamamen dışında!!!
Şikayetiniz yoksa;
şikayetiniz nedir pardon,burada ne duymak istiyorsunuz?

Ve eski konunuza baktım eşinizden şiddet de görüyormuşsunuz,dövdüğünden yakınmışsınız
eh seviyor adamcağız napsın,seviyor ki kıskanıyor,kıskanıyor ki dövüyor..
Normal evet..

Lütfen yapmayın bunu kendinize,izin vermeyin,taviz vermeyin

Son düzenleme:
güzelim tamam seven kıskanır da seninkinin yaptığı hastalık resmen öyle şey mi olur sadece annesiyle gidecekmişsnin falan filan..oldu canım başka ricası varmıymış...
insan zaman zaman eşinden bile sıkılıyor arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyor...her dakka dip dibe bıdı bıdı o ne yaa...
seven kıskanır ama seven sevdiğine güvenir....
yalan söylemen iyi olmamış ama seni bu yalana eşin elleriyle itmiş resmen...bukadar sıkmaya kim dayanır..şükür öyle bi kıskançlık krizlerimiz yok herşey dozunda bizde..ama eğer olsaydı da sessiz kalıp onu haklı çıkarmazdım..birde emirler yağdırmış evi temzile gelince bakacam falan??
bu ne böyle nazi kampındamısın sen..
evlilik onun istediği doğrultudasürüp gidemez kusura bakmasın..
gezeceksin de arkadaşlarınla da takılacaksın..evlisi de olacak bekarı da...
sen köle değil insansın

eğer insanlığını unutup seni cariye kılığına sokmak istiyorsa sende ona hünkar vasıflarında davranma...zamanla yavaş yavaş çözebilirsin....

çevrene değilde bir de dış dünyana bak hiç öyle değil
değil kız arkadaşımla işyerimde ki erkek arkadaşımla bile öğlen arası yemeğe giderim

hele ki pazara gittim diye surat yapacak sana köle gibi davranıp o ev tertemiz olacak diye ceza verecek oldu
çocuk musun sen yoksa köle yada robot mu

çok sevdiği için böyleymişte sende buna inandın mı
istersen bi kaç gün istediklerini yapma bak bakalım o sevgiden eser kalıyor mu

birde canım yaa demişsin gerçekten anlamak çok zor
istersen bir de temizlik sonrası mum ışığında yemek hazırla ödüllendir

hayata bi kere geliyorsunuz neden köle gibi yaşamak cazip geliyor anlamıyorum

Hani "yalana sevk etmek" diye bir şey var ya, aynen. Sizde o olmuş resmen.
Eşinizin istekleri o kadar saçma ki, siz de haliyle 15 dk nolacak şeklinde, yalana başvurdunuz. Baskısı yüzünden yani.
Siz istediğiniz ve gayet normal olan bir şeyi yaptınız, ama siz bile bunu "haddini aşmak" olarak değerlendiriyorsanız, bizim size diyebileceğimiz verebileceğimiz bir tavsiye yok maalesef.

ayyyyyy resmen içim şişti, eşinin ysptıkları değilde senin bu mıç mıç tavrın daha bi eğreti etti beni, sen bu tavırları seviyosun hoşuna gidiyo seviyoda yapıyo diyosun eee dert nerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…