inanamadım ya resmen:(:)

Tam da konunun üstüne mi aradı seni,hem de tlf.da hemen hallettiniz..
İletişim budur işte..
Adamcağız haklı,sen mi bileceksin arkadaş seçmeyi o bilecek tabi...
Off içim şişti..
Valla güzelim inan ben sana çok üzüldüm,sen kendine üzülmüyorsun ama..
ve eşini haklı çıkarmak için burada yüzlerce msj. atsan da olmayacak..
Çok daraldım..

Ve şunu eklemek isterim ki;
tam tıpatıp karşılığı olmasa da senin durumun bana şunu hatırlattı..

--Stockholm Sendromu--

Al benden de o kadar

Son düzenleme:

kim diyor bilmiyorum ama bizim buralarda yok öyle insanlar bu durum normal değil Anormal kusura bakma

Eski zaman evlilikleri gibi olmuş....Sanki sen ona güven vermiyormuşsun gibi..Belki yaşın küçük olduğu için hata yapacağından korkuyor..Ne hatası yapacaksan artık,aldatacak halin yok değil mi?Bunu anlat..Güven vermeye çalış ona davranışlarınla..Tek başına yaşayan yalnız kadınlar napsın..Onlar kötü mü;onların koruyanları yok diye?
Aslında ben de kıskanılmak,sakınılmak isterim ama bukadadarı fazla ve komikçe...Beraber olduğum iki insanın da beni sakındığını hiç hissetmezdim,bu durumdan hoşlanmazdım..Belki de bana fazla güvendikleri için.
Kendi başına da birşeyler yapabilirsin,arkadaşlarınla da görüşebilirsin..Evlendi diye çok içine kapanan; arkadaşlarıyla 'kocam izin vermiyo''diye dışarda görüşmeyen buldumcuk arkadaşlarıma çok sinir olurdum..Ablamın hayatı da böyleydi..Kendi başına çarşıya gitmeyi bilmezdi..Çocukları kocaman olduktan sonra kendi başına çarşıyı öğrendi..
Yine de nasıl mutlu olursan öyle yap..

kim diyor bilmiyorum ama bizim buralarda yok öyle insanlar bu durum normal değil Anormal kusura bakma .
anladım canım.şaşırdım hep çevrem böyle benim ilk evlenenlerdeki kıskançlık.siz öyle diyince kk üyeleri o yüzden anlayamadım.sagolun herkesi böyle görünce benimki normal geliyordu taki sizin msjları görünce

msjların altında alıntı ile cavapla var ona tıklarsan daha iyi olur

zaten yaşımdan büyük ihtimal ve yaşadıklarımdan.....güvenemiyor birz da benden kaynaklanıyor da olabilir ben fazla önemsemem kimmiş neyin nesi diye o yüzden başıma bir iş gelir korkusu var.bence de aşırı ama çözüm bulmaya çalışıyorum inanın hemen koşup boşanacak degilim ya bende çözüm önerisi bekliyorum o yüzden konu açtım hem de derdimi anlatıp rahatlanak için

şüphecilik hastalığı var gibi eşinde
alıştırmış senide bu duruma. normal görüyorsun, kendini suçlar durumdasın.

'aldı götürdü beni' benzeri laflarada gıcık oluyorum,
eve gittik değilde, beni eve götürdü ne demek. gitmek istemeyen ve sürüklenerek götürülen kadın geliyor gözümün önüne

Tabi boşanacak değilsin..Ona güven vermeye çalış..Nasıl düzgün bir bayan olduğunu,dışarda da olsa ona sadık kalacağını göster..Veya anlat..Yani biraz olgun davran ki anlasın..

leonela nın dediği gibi evi dağıtma:)ters gitmek hiç bir işe yaramaz :)Dediğim gibi olgun olduğunu,düzgün bir bayan olduğunu göster..

sagolun kızlar küçügüm daha biliyorum ama evlendim artık ve kk den yönlendirmelerle nasıl davranmam gerektiğini öğrenmeye çalışıyorum..k.bakmayın kırıp ,incittiysem sizi hakkınızı helal edin.eşim büyük ihtimal güven istiyor ergenlik içinde sayıldıgım için ve türkiye de ve dünya da bu yaşlarda evli bile olsan artık insanlar kandırabiliyor ya o yüzden tedirgin sürekli öğütler beni ortam bozuk kendine dikkat et herkese inanıp güvenme vs gibi

bende 23 yaşındayım iki çocuk annesiyim canım benim ev hanımıyız hep evdeyiz ev tabikide herzaman derli toplu tertemiz olucak bunu ceza olarak görme artı hiçbir zman yalan söyleme genç arkadşlarım benimde var ben onlara ayak uyduramıorum gezioruz onlar evine gittiklerinde anneleri yemeklerini yapmış ev temiz ama ben gidip gez toz eve gel işyap yemek yap yeri gelio ben çıkamıorum gezme demiorum gez tabiki en doğal hakkımız ama eşinin dediğinden de çıkma bnim kendi fikrim eşine ben hak verdim

Kıskanç adam la evlenmişsin katlanacaksın. Yapcak birşey yok !hem flört döneminde buadam aynı davranışlar sergilemiyordu?ki şimdi şok oluyorsun!

hak verdiniz ha neyse daha fazla yzıp banlanmıyayım

Kocan hakli degil. Yalan soylemen de iyi degil. Bu sekil davranirsan senin yalanlarinin, onunda cezalarinin sonu gelmez.

herkes bir yere takılmış ... bende ''kız kıza dolaşırsanız erkekler size bakar ''lafına takıldım... genelde bu tip genelllemeleri yapan erkekler,, tam da kendileri öyle yaptığı için başka her türlü erkeğinde aynı şeyleri yapacağını düşünürler....

Sen bastan her seyi kabullenmissin yaptıgı her arızaya da kılıf uyduruyorsun.
Allah yardım etsin sana. Ne sen değişirsin ne de kocan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…