AZ Önce aradı konuştuk ben dedi güvenemem 2 haftada tanıdığıma dedi..birde ben iyi niyetliyim arkadaş sanıp dert anlatırım çok sırtımdan vuruldum yani(((((((o da onun korkusu varmış bu kızları uzun süre tanı ben tanıyayım o zaman git arkadaş ol diyor benim tekrar kandırılmamı istemiyor
ahhh canım adam seni düşünüyo dayak paranoya hep o yüzden, sen düşünemezsin o senden daha iyisini düşünür bilir yapar sen onun dediklerini yap yeter
neyse ben kıskanç olmayan beni sevmeyen eşimle sinema keyfi yapıcam aklı başında kızçelerimin gıdılarından mıncırdım
şu yazdığından sonra sana yorum yapmaya gerek yok zaten eşim beni nekadar kıskanıyor seviyor diye konu açmışsın sanki
sadece bilgi yardım ve derdimi dökmek istedim.acaba dedikleri gibi herkes mi bu kadar kıskanç bunun cevabını arıyorum
kızlar ben 2 haftadır bilgisayar kursuna gidiyorum.burada samimi olarak 2 arkadaş edindim.(evliyim çocuk yok daha eşim çok sıkar beni kıskançtır tek ve sadece kız arkadaşlarımla beni bir yere göndermez)
dün yeni 2 tane tişört aldım ve çok ucuz ve rahat,kaliteli...dedim hem ucuz hem iyi hoşuma gitti kocamdan gizli 2 dk içinde arkadaşlarla 12 de kurs çıkışı alışveriş yapıp bu tişörtden alacaktım eşimde bugün 13.00 da sınavı vardı ve 12.00 de olkula gitcekti sınavına yani herşey yolunda ...biz indik çarşıya(yakın çarşı 15 dk da çarşıya inilir kursdan)benimkinin nereden içine dogdu bilmem beni tam magazanın orada aradı(aslında sınava gidecekti)nerdesin tabi patlat yalanı kursdayım cnm.çık dışarı ben kursun önündeyim tabi birde yalan fazla söyleyemem hm mım derken ben ...magazasına şuna gittim dedim bizimki hemen geldi oraya aldı götürdü beni eve tartıştık sonra sınavına gitti...az önce aradı evi pırıl pırıl yap, akşam gelince bakacam diyor bakalım daha ne ceza uygulacak..haklı ama bende bunaldım hiç arkadaşım yok.hiç gençlerle gezmeme izin vermiyor hep annesiyle gitmemi istiyor.ama bende kız kıza gezmek konuşmak detleşmek istiyorum.neymiş evlilerle takılacakmışım sanki çevremde benim yaşlarımda evli arkadaş yada biri varda ben muhattab mı olmadım ama yok..yalan iyi birşey degil pişmanımda ama o da sıkmasın bu kadar..neymiş çarşıda bizi kız kıza gören erkekler yan gözle bakar laf atarmış...aslında olabilir gençiz o da haklı kendince sevdiğinden kıskanıyor ama bu da aşırı bunalıyorum şimdi de artık kursa gitmek de yok demeye başladı sinir küpü oldum
aslında evin temizliğe zaten ihtiyacı vardı bu beni üzmedi bir yönden uyuşukluğum gitti..ama bilgisayar kursuna gidemezsin dedi ya o an bogasım geldi onu...akşam gelsin konuşacam düzgünce gidecem kursa diyecem 2 hafta sabahları uykumu bölüp gittim..
aslında hiç emretmez hep ricacıdır fakat bugün haddimi aşınca kızdı ve aşırı kavga olmasın diye bu çareyi buldu..benim kabullenmem de bu durumu aramızda anlaştık eger kim kimi küstürürse haklı olan ceza verecek kavga yok diye..ama akşam diyecem bu kadar sıktığın için yalan söyledim diyecem..herşeyden önce güveni önemli onun
bende 23 yaşındayım iki çocuk annesiyim canım benim ev hanımıyız hep evdeyiz ev tabikide herzaman derli toplu tertemiz olucak bunu ceza olarak görme artı hiçbir zman yalan söyleme genç arkadşlarım benimde var ben onlara ayak uyduramıorum gezioruz onlar evine gittiklerinde anneleri yemeklerini yapmış ev temiz ama ben gidip gez toz eve gel işyap yemek yap yeri gelio ben çıkamıorum gezme demiorum gez tabiki en doğal hakkımız ama eşinin dediğinden de çıkma bnim kendi fikrim eşine ben hak verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?