inanamadım ya resmen:(:)

ayyyyyy resmen içim şişti, eşinin ysptıkları değilde senin bu mıç mıç tavrın daha bi eğreti etti beni, sen bu tavırları seviyosun hoşuna gidiyo seviyoda yapıyo diyosun eee dert nerde?

bende mum ışığı filan dedim ama korkarım ciddiye alacak

ilk evlendiğimiz aylardan beri daha az kıskanır oldu...herkes düzelir bizimde öyleydi diyor(annem,k.validem,ablam)
inanın şiddet işini çözüm aşamasında.tedavi olmayı kabul etti çok şükür.artık oturup hiç sebeb yokken agladım niye böyle yapıyon vs die.kk yazdığım konu ve sizden gelen msj okuttum bak beni bu halr soktun die şuan psikiyatra gidiyor ALLAH A ŞÜKÜR

hadi 20 ysşında evlendin başında kavak yelleri esiyo,şu an sadece eşim olsun biz deli divane aşığız kimse bizim kadar sevemez modundasın ama hayat öyle değil bi kız arkadaşınla iki lafın belini kırmak bi kafeye falan gidip sohbet etmek paha biçilemez, annene falanda yalnız gidemiyosundur sen şimdi, çalışmayı falan hiç sormuyorum zaten çalışacak olsan 20 yaşında evlenmezdin

Şiddet işin rengini değiştirir.
Hala şikayetçi değilim mi diyorsun gerçekten.
Akşamları kavga etmeyelim hatalı olana ceza verelim derken ceza falaka falan olmuyordur herhalde.
Yav hep diyorum eski konuya bakmadan yorum yapmıycam , yine unuttum , hep unutuyorum arkadaş.
Kendime ceza verdim işte

Son düzenleme:

çok merak ediyorum analarını bu kadar dinliyorlar mıydı

AZ Önce aradı konuştuk ben dedi güvenemem 2 haftada tanıdığıma dedi..birde ben iyi niyetliyim arkadaş sanıp dert anlatırım çok sırtımdan vuruldum yani(((((((o da onun korkusu varmış bu kızları uzun süre tanı ben tanıyayım o zaman git arkadaş ol diyor benim tekrar kandırılmamı istemiyor

ayyyyyy resmen içim şişti, eşinin ysptıkları değilde senin bu mıç mıç tavrın daha bi eğreti etti beni, sen bu tavırları seviyosun hoşuna gidiyo seviyoda yapıyo diyosun eee dert nerde?

aynen. bu ne suçluluk duygusu eşin seni cezalandırdı diye bu bile hoşuna gidiyor. bu nasıl bir efendi-köle ilişkisi. sado-mazo ilişkiler gibi.

gerçi yaşınız da çok genç niye bu kadar erken yaşta evlendiniz ki

Sevgi ?
Sevdiğinden kıskanıyor, sevdiğinden dövüyor, sevdiğinden eve kapatıyor vs.
Sevgi değil hastalık bu bence
Eşinizi yardım alması için ikna edin yada başka bir çözüm bulun.

ahhh canım adam seni düşünüyo dayak paranoya hep o yüzden, sen düşünemezsin o senden daha iyisini düşünür bilir yapar sen onun dediklerini yap yeter
neyse ben kıskanç olmayan beni sevmeyen eşimle sinema keyfi yapıcam aklı başında kızçelerimin gıdılarından mıncırdım

olduuuuuuu
bakalım o kızların anaları babaları sevgilileri kocaları senin kocanı tanımalarına izin verecek mi
bu işler hep böledir zaten
kimse benimkine bakmasın ben herkeşlere bakayım

Sevgi ?
Sevdiğinden kıskanıyor, sevdiğinden dövüyor, sevdiğinden eve kapatıyor vs.
Sevgi değil hastalık bu bence
Eşinizi yardım alması için ikna edin yada başka bir çözüm bulun.
.
şuan tedavi oluyor

Bir yerden sonra bu tip ilişkiler karşı tarafın baskınlığıyla çerçevelenip devam ediyor.
Eşte bunu eee beni seviyor da kıskanıyor diye kendine, iç dünyasını rahatlatacak bir açıklama bulma yoluna gidiyor.
Sana güveniyor ama etrafındakilere güvenmiyor.
Kendine eş yapacak kadar, evlilik sorumluluğunun altına girecek kadar güvenmiş ama değil mi.
Nereden baksan çelişki.

şu yazdığından sonra sana yorum yapmaya gerek yok zaten eşim beni nekadar kıskanıyor seviyor diye konu açmışsın sanki

inanın söylediklerinizde haksız değilsiniz fakat ben düzelme görüyorum eşimde ayrıca sadece bu durumda kıskanç aslında anlayışlıdır.

çok merak ediyorum analarını bu kadar dinliyorlar mıydı

yok sanmıyorun dinlese bu yaşta evlilik olmazdı :26:

maşallah ne kadar da düşünceliymiş nazar değmesin
bizim kocalarımızda bizi hiç düşünmüyor sevmiyor zaten boşamak lazım adamları
niye 20 yaşında evlenmeyi düşünüp taşınıp karar vermişsin arkadaş seçimini mi yapamayacaksın çok tuhaf gerçekten

Son düzenleme:
iyi de sen çocuk değilsin ki. hoş bana kalsa çocuksun çocuk yaştasın yani. ama eşine göre çocuk olmaman lazım sonuçta seninle evlenmiş gerdeğe girmiş bu adam seni çocuk gibi görmemesi gerekir. ama bu senin hoşuna gittiğinden hissediyordur o da bu kadir inanır tavırlarından hoşlandığını o da nabzına göre şerbet veriyor işte. hoş ikiniz de memnunsanız bu hayattan bize laf söylemek düşmez ama sanırım sen burada '' canım hoş gör o senin kocan seni sahipleniyor ayy ne güzel sen de biraz hareketlerine dikkat et yahu '' gibi mesajlar mı okumak istedin anlamadım :S

şu yazdığından sonra sana yorum yapmaya gerek yok zaten eşim beni nekadar kıskanıyor seviyor diye konu açmışsın sanki
sadece bilgi yardım ve derdimi dökmek istedim.acaba dedikleri gibi herkes mi bu kadar kıskanç bunun cevabını arıyorum

Bu yalanın üstüne dayak atmadıysa şaşarım:26:
Şiddet olayı varmış o yüzden yani
Kimseyle görüşmeni istememek ne demek ya ben boğulurdum
evde beni cansız bulurdu heralde saraya kapatsalar 1 hafta duramam

Ayrıca eşle, sevgiliyle gezmeden alınan tat başkadır.
Kız muhabbeti bambaşka tatlıdır yaa.
Seviyorsun madem anlaşma yapın en azından haftada bir günün olsun dilediğin arkadaşınla çık,
kafa dağıt. Biz demek adım adım birbirine gelmek demektir.
İkinizin de gönlü olsun..
Bu ne böyle inan ki hasta olursun

faat
Bu yalanın üstüne dayak atmadıysa şaşarım
Şiddet olayı varmış o yüzden yani
Kimseyle görüşmeni istememek ne demek ya ben boğulurdum
evde beni cansız bulurdu heralde saraya kapatsalar 1 hafta duramam

Ayrıca eşle, sevgiliyle gezmeden alınan tat başkadır.
Kız muhabbeti bambaşka tatlıdır yaa.
Seviyorsun madem anlaşma yapın en azından haftada bir günün olsun dilediğin arkadaşınla çık,
kafa dağıt. Biz demek adım adım birbirine gelmek demektir.
İkinizin de gönlü olsun..
Bu ne böyle inan ki hasta olursun

tedavi görüyor canım artık şiddetli günler bitti:)çok şükür....benim arkadaşım olsa burada güvendiği arkadaşımla görüşmemi isreyecek ama hiç arkadaşım yok o da güvenemiyor..akşam gelince çözüm yolu bulmaya çalışcaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…