ayyyyyy resmen içim şişti, eşinin ysptıkları değilde senin bu mıç mıç tavrın daha bi eğreti etti beni, sen bu tavırları seviyosun hoşuna gidiyo seviyoda yapıyo diyosun eee dert nerde?
Sevdiği için mi kıskandığını düşünüyorsunuz hem de mantık çerçevesinin tamamen dışında!!!
Şikayetiniz yoksa;
şikayetiniz nedir pardon,burada ne duymak istiyorsunuz?
Ve eski konunuza baktım eşinizden şiddet de görüyormuşsunuz,dövdüğünden yakınmışsınız
eh seviyor adamcağız napsın,seviyor ki kıskanıyor,kıskanıyor ki dövüyor..
Normal evet..
Lütfen yapmayın bunu kendinize,izin vermeyin,taviz vermeyin
çevrene değilde bir de dış dünyana bak hiç öyle değil
değil kız arkadaşımla işyerimde ki erkek arkadaşımla bile öğlen arası yemeğe giderim
hele ki pazara gittim diye surat yapacak sana köle gibi davranıp o ev tertemiz olacak diye ceza verecek oldu
çocuk musun sen yoksa köle yada robot mu
çok sevdiği için böyleymişte sende buna inandın mı
istersen bi kaç gün istediklerini yapma bak bakalım o sevgiden eser kalıyor mu
birde canım yaa demişsin gerçekten anlamak çok zor
istersen bir de temizlik sonrası mum ışığında yemek hazırla ödüllendir
hayata bi kere geliyorsunuz neden köle gibi yaşamak cazip geliyor anlamıyorum
ayyyyyy resmen içim şişti, eşinin ysptıkları değilde senin bu mıç mıç tavrın daha bi eğreti etti beni, sen bu tavırları seviyosun hoşuna gidiyo seviyoda yapıyo diyosun eee dert nerde?
AZ Önce aradı konuştuk ben dedi güvenemem 2 haftada tanıdığıma dedi..birde ben iyi niyetliyim arkadaş sanıp dert anlatırım çok sırtımdan vuruldum yani(((((((o da onun korkusu varmış bu kızları uzun süre tanı ben tanıyayım o zaman git arkadaş ol diyor benim tekrar kandırılmamı istemiyor
20 yaşındayım eşim 26 yeni....ya inanın çok garip aslında çevremdeki yeni evlilere bakıyorum %90 böyle..k.validemi bile nerdesin ne yapıyorsun diye arar ablası evli ona bile karışır şimdi onları bıraktı sıra bende.
şu yönden şikayetim yok sevdiği için kıskanıyor biliyorum kendisi diyor ilerde çocuk olunca kendi başına gez karışmam diyor.biraz da çevreden kaynaklanıyor bi ara yüzüğümü takmadan çıkmışım pazara k.validem de tanıdığı biri vardı onun yanına dinlenmek için oturdu gelen giden k.validemin arkadaşları kim bu kız diyor o da kızım diyo demek senin böyle kızın vardı neden söylemedin göstemedin kaç yaşında vs diyorlar oglumuza alalım dediler belki 10 kişi eşime de anlattık gülelim die ama sonu komik bitti bizimki delirdi kim onlar gelsinler istesinler sıkıysa diye...:)canım ya:))))))))))))) ama bazen çok sıkıyor ve bu beni bunaltıp ilk defa yalana sürüklediaslında kötü niyetle demedim ama işte ((((((
çok merak ediyorum analarını bu kadar dinliyorlar mıydı
AZ Önce aradı konuştuk ben dedi güvenemem 2 haftada tanıdığıma dedi..birde ben iyi niyetliyim arkadaş sanıp dert anlatırım çok sırtımdan vuruldum yani(((((((o da onun korkusu varmış bu kızları uzun süre tanı ben tanıyayım o zaman git arkadaş ol diyor benim tekrar kandırılmamı istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?