- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Millet sakız çiğner gibi gayet normal bişeymişcesine aldatmaya başladı ya.. ne kadar sıklaştı aldatmalar.. ne kadar acı bi durum
peki eşinizin telefonundan aldığınız numara telefon da eski patronun ismiyle mi kayıtlıydı yoksa sadece no mu vardı eski patronu ise neden tel rehberde kayıtlı değil bende buna takıldım
Kızlarr eşimi yaklamak istiyorumm bana bır yol gösterın üzerine ses kaydı falan yerlestırebılırmıyım kıı yakalanırmıyımmm...çıldırıcam harbıden yaa nefret edıyroum ondann bana ve cocuklarına layık bır adam olmadıı...
Eve ıkı ekmek ,çocuklarını 3-5 oyuncak aldı dıye baba dıye geçınıyor evde..
Ne bır sevgı varr ne bır saygı varr
çocuguma sureklı kavgayı öğretıyor
bır yaklasıptaa cana sinesi öpmüyorr..
Her hareketı yapmacıkk
uafk cocugumuza bı 5 dakıka bıle bakmıyorr..
Sıkılıyor bızden ve cocuklarından emınımm ...
ses kaydı falan yalan. Bırak bunları bilmiyorum. Sen köşenden izle, öfkenin kurbanı olma. Allaha hep dua et, ayaklarına dolansın ve yaptıkları karşına çıksın diye ki çıkıyor işte.
önemli olan bundan sonrası, büyük ihtimalle aldatıyor, sen ne yapacaksın
Kızlarr eşimi yaklamak istiyorumm bana bır yol gösterın üzerine ses kaydı falan yerlestırebılırmıyım kıı yakalanırmıyımmm...çıldırıcam harbıden yaa nefret edıyroum ondann bana ve cocuklarına layık bır adam olmadıı...
Eve ıkı ekmek ,çocuklarını 3-5 oyuncak aldı dıye baba dıye geçınıyor evde..
Ne bır sevgı varr ne bır saygı varr
çocuguma sureklı kavgayı öğretıyor
bır yaklasıptaa cana sinesi öpmüyorr..
Her hareketı yapmacıkk
uafk cocugumuza bı 5 dakıka bıle bakmıyorr..
Sıkılıyor bızden ve cocuklarından emınımm ...
canım adını bu şekilde öğrenemezsin. beni arayıp deseler, "öyle biri yok der" kapatırım. niye kendi adımı vereyim ki?
kızlar arasam tekrar ben ayşeyi aramıstım kusura bakmayın kımınle görusuyorum desem en azından adını öğrenmıs olurum söylerse...
olmazmı ..annemın telını aldımm arayımmı şimdii bi akıl verın saglşıklı dusunemıyorum yaa hata yapmak ıstemıyorum aramak mantıklımı sadece adını öğrencem ...
yada adını öğrenebılmek ıcın daha süper bır fıkrı olan varmı yanı karsı taraf mecburen adını ve soyadını söylesın
kızlar arasam tekrar ben ayşeyi aramıstım kusura bakmayın kımınle görusuyorum desem en azından adını öğrenmıs olurum söylerse...
olmazmı ..annemın telını aldımm arayımmı şimdii bi akıl verın saglşıklı dusunemıyorum yaa hata yapmak ıstemıyorum aramak mantıklımı sadece adını öğrencem ...
yada adını öğrenebılmek ıcın daha süper bır fıkrı olan varmı yanı karsı taraf mecburen adını ve soyadını söylesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?