inanamıyorum.....hala şoktayım :(

peki eşinizin telefonundan aldığınız numara telefon da eski patronun ismiyle mi kayıtlıydı yoksa sadece no mu vardı eski patronu ise neden tel rehberde kayıtlı değil bende buna takıldım

cnmm biri bana neolur yanlış desin diye düşünerek konu açmışsın belli fakat maalesef doğru anlamışsın ve bence sen yeni farkettin !!!!

Nedendir bilmem şurada eşinin anlattığın profilinden seni aldattıgını biliyordum hissediyordum en azından ve de yanılmadığımı gördüm.

Bazı arkadaşlar ''Belki yanlış anlamışsındır '' dese de ben buna katılamayacağım neden mi?

KADIN HİSSEDER. !

Evet hisseder kadın eşinde olan karakter değişikliğini ve ilgisiz alakasızlığının altında birşeyler yattığını hissetmemesi imkansızdır..

Erkekler gibi değiliz biz hislerimizle varız duygusalız ve anne bilinciyle donatıldık..

Eşim bana mırın kırın etse ben işle alakalı bir sıkıntısının olduğunu hemen anlarım çünkü karakterini iliğini biliyorum adamın !

Daha sonra kendisi zaten gelip anlatıyor ve tahminlerimde birkere daha yanılmadığımı görüyorum..

peki eşinizin telefonundan aldığınız numara telefon da eski patronun ismiyle mi kayıtlıydı yoksa sadece no mu vardı eski patronu ise neden tel rehberde kayıtlı değil bende buna takıldım

canım bende onu anlamadım ..vallahi öyle bir noktaya degındınkı ben dun afalladım bunu yazamadım ..evet tel no kayıtlı degıl...ayrıca bunun eski patronunun adı ve numarası kayıtlıı o... adında ve avea hattı..

bu noyuda sagolsun nıhal adlı uye arkadasım 118 den arastırdı ve bu hat sahıbıde o.. yanı eşimin eski patronuu......
ama telde kayıt yokk....

birde arkadaslar eşim aramamış gelen aramalarda çıktı bu noo o saate ait ve 2 dakıka görusulmuss....
bırde netten dökumana baktım eskıden eşimin hattına gırıs yaptım ve şifreyı kendım duzenledım yanı eşim giremez...
ama karsıdan arandıgı ıcın sanırım gözukmuyor..bırde dun 22 yemmuzduu..
fatura bılgısı en son 06.07 diye gösterıyor yanı bu ayın dökumanı yokk...yinede baktım eskıdende gorusmummu dıye ama yok bulmadım

zaten yenı bır sey oldugunu dusunuyorum ben...
......
birde diyorum eşimin bu eski patronunun 2 hattı mı var yada eşim neden ıkısınde kaydetmedıı tele... yada eskı patron neden eşimin telde kayıtlı olan no ile aramadıda bu hatla aradı ..şüphlerim bu yöndee...üstelik arayıncada bayan cıkıyor... şimdi tekrar arıyorum bakalım kım cıkacak

kızlar aradım şu dakıka ıtıbarıyle ve kadın çıktı yinee...
eşimin işi erkenden başlar yanı bu satte eşimin eski patronudaa çalışıyordurr büyük ihtimallee ee ıkı hattı var saydım bu adamın pekı neden açmadıı...

yada eşine verdı dıyelım bu hattıı
benım eşimin bu kadınla ne işi olabılırr...

ALLAHIM SIYIRACAM SIMDII ...

Kızlarr eşimi yaklamak istiyorumm bana bır yol gösterın üzerine ses kaydı falan yerlestırebılırmıyım kıı yakalanırmıyımmm...çıldırıcam harbıden yaa nefret edıyroum ondann bana ve cocuklarına layık bır adam olmadıı...

Eve ıkı ekmek ,çocuklarını 3-5 oyuncak aldı dıye baba dıye geçınıyor evde..
Ne bır sevgı varr ne bır saygı varr
çocuguma sureklı kavgayı öğretıyor
bır yaklasıptaa cana sinesi öpmüyorr..
Her hareketı yapmacıkk

uafk cocugumuza bı 5 dakıka bıle bakmıyorr..

Sıkılıyor bızden ve cocuklarından emınımm ...

Ses kaydı falan yalan. Bırak bunları bilmiyorum. Sen köşenden izle, öfkenin kurbanı olma. Allaha hep dua et, ayaklarına dolansın ve yaptıkları karşına çıksın diye ki çıkıyor işte.

Önemli olan bundan sonrası, büyük ihtimalle aldatıyor, sen ne yapacaksın

dualarımı her zaman yapıyorrum dünde sahuru yaptıktan sonra sabaha namazımı kıldım açtım ellerimi semaya yalvardım allahım eger altadıyorsa önüme dök herseyi dedimm...rabbım duyar sesımı ınsallah şu mübarek gündee yalvarıyorum allahım nolursun yaa daha fazla enayı yerıne koymadan bneı cıkrt herseyı ortaya rabbımm m

ne yapacagımı bılmıyorum yemın ederım beynim dondu

gunaydin
cok uzuldum (
dunde soylemistim patronla o dukkandaki kiz tanisiyorlardiya bece kimse anlamasin diye hatti o aldi kendince esinle kiza aracilik yapti(bunun diger adini soylemek istemiyorum) kizin adini biliyorsan ara ve .........gorusebilirmiyim de

ne diyim canım biraz daha sabredip mesajını falan bulabilirsin ama bişiler olsa emin ol telefonuna şifre koyar yada evde kapalı tutardı açmak istesen pin dedeğişmiş olurdu ulu orta yere bırakıyorsa şüphelenme belki bi yanlış anlaşılmadır

gunaydin
cok uzuldum (
dunde soylemistim patronla o dukkandaki kiz tanisiyorlardiya bece kimse anlamasin diye hatti o aldi kendince esinle kiza aracilik yapti(bunun diger adini soylemek istemiyorum) kizin adini biliyorsan ara ve .........gorusebilirmiyim de

Bence son konustugu numarayi silmistir; tabii son aramalari tek tek silebiliyorsa. Benim telefonumda mesela ancak tum aramalari birden silebiliyorsun.

Konustugu numara patronun uzerineyse isyerindeki calisanlardan biridir; sirket hatti olabilir.

kızlar arasam tekrar ben ayşeyi aramıstım kusura bakmayın kımınle görusuyorum desem en azından adını öğrenmıs olurum söylerse...
olmazmı ..annemın telını aldımm arayımmı şimdii bi akıl verın saglşıklı dusunemıyorum yaa hata yapmak ıstemıyorum aramak mantıklımı sadece adını öğrencem ...

yada adını öğrenebılmek ıcın daha süper bır fıkrı olan varmı yanı karsı taraf mecburen adını ve soyadını söylesın

canım adını bu şekilde öğrenemezsin. beni arayıp deseler, "öyle biri yok der" kapatırım. niye kendi adımı vereyim ki?

bi markanın müşteri temsilcisi gibi davranabiirsiniz bu numaraya kayıtlı borç gibisinden kozmetik ürünü hatta inanması açısından görüşmelerimiz kayt altına alınıyor bulunduğunuz yerin satış temsilcisiyim falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…