inanamıyorum.....hala şoktayım :(

eğer çocukları biyere bırakabiliyosan bırak telefonu al kızın çalıştığı dükkana git ve telefonu çaldır eğer kız açarsa buldun demektir. kız açmazsa biraz daha kurcalaman gerekecek

o kadar muhteşem konuşma yapabılecegımı sanmıyorum ..dilim dilime dolanır

Bu dediklerini anca diksiyonu düzgün ve şaşırmadan konuşacak birinin yapması lazım şuan konu sahibesinin eli ayağına dolanmış durumda..

Hem telefondaki bir erkekse neden ''Seni üzmek istemiyorum '' desin ki ? fısır fısır hemde.

Arkadaşım öncelikle sakin ol, ne git adamın yakasına yapış ( belkide yaptın bile araları okumadım) Evet çok ama çok onur kırıcı ama bir yerlerde gidecek ve bakacak kimsem yok demişsin.

Sen öncelikle annesin, anne olarak görevin çocuklarının esenliği. eğer sırtını dayabilecek kimsen yoksa, yapacak birşeyinde yok. Evde kavga çıkararak, dayak yiyerek birşeyi çözemezsin.

Kızla bir sorunun yok, o olmazsa başka biri. Sana bağlılık yemini eden o kız değil, kocan. Bugün kızı buldun rezil ettin, yarın başkasını, öbür gün başkasını. Enerjini kızı bulmaya harcama derim. O sadece biri hem rezil edipte ne olacak. Eşin adam olsa, değil o kız milyon kız kanına giremez.

Acı ama senin sineye çekmekten başka yapacak birşeyin yok gibi duruyor. Ya bu deveyi güdücen ya bu diyardan gideceksin. Allah sabır versin.

Son düzenleme:
tel de konuştuğu kız şu oyuncakçı dükkanında duran kanser tedavisi gördüğünü söylediği bi kız vardı ya hani o mu yoksa

bak bu olabilir. ama ne diyeceklerini bir kağıda yaz. öyle ara. heyecanlanabilirsin. ya hatta keşke buradan biri arasa. sen sesini kontrol edemeyebilirsin

Bunu kım yapabilirkii keşke öyle bırı olsa kılzar yapan olurmu aranızda özelden noyu vereyım nolur kımmış necımıs bır adını soyadını bna özelden gerı yazsa

ayrıca gRıbım ses tonum hıc ıyı degıl ve gercekten konusamam

Son düzenleme:
Bence birşey yapma.
Ayın 22 sinin dökümünü alana kadar bekle.

Çok zor biliyorum ama öbür türlü,birşey yoksa eline yüzüne bulaştırırsın.
Gerçekten eski patronun karısıysa,eşin rezil olur,seni kesin döver.

Ben de eşim banyoda iken veya uyuyorsa bazen telini açıyorum.
Tabii tanıdığım ve acil olabileceğini düşündüğüm aramaları açıyorum ama herkes aynı olmayabilir.

Şimdi kanıtsız patlarsan,daha tedbirli davranır.
O zaman döküm filan alamazsın sanırım.

Kadinin adini ve hatta soyadini ogrendin diyelim.

Ne anlami var bunun? En fazla kendini onunla kiyaslama sansin olacak.

Bu, kocanin sana yaptiklarini degistirecek mi? Ne yazik ki adama muhtacsin su anda. Diger konularindan bildigim kadariyla bosanmayi dusunmuyorsun.

Zaten evliligin de su an kagit uzerinde gibi. Gel sen yarin bosanacakmis gibi kendini maddi olarak bu adama bagimli olmaltan kutrar. Hic kimseye bosan demedim bugune kadar. Sana da diyemem ama sen her ihtimale karsi hazirlikli ol .

Senin bu dengesiz kocan yakinda kuma teklifiyle gelirse sasirma, cerebrum demisti dersin.

Bilmiyorummmm;

Canım ne diyeceğimi şaşırmış durumdayım sadece aklıma şu olay geldi. Kızın çalıştığı dükkana git ve çaktırmadan kendi telefonunla elinde ki numarayı ara. En azından o kızmı başkasımı belli olur. Denemekte fayda var.

tmm hadı dun eşi açtı telı dıyelımm
ya bugun sabah yınemı eşi açtı bu telıı

buna ıhtımal vermıyorum bugun iş bası ve erkenden işe gıder eşii ..eşimden biliyorum ..eve bıraktı belkıde eşinee verdı o hattı kendıde yenı hat aldı ama eşimin telde eskı hat kayıtlı degıl bu patronun yenı hat kayıtlıı bu eskı hat neden sılındı ve sonradan piyasaya neden cıktıı ve neden tele kayıt yapılmadı ve neden karsı taraf arıyor ....dökumana cıkmasın dıyemıı bu kadarmı uyanık benım eşim dedıgım adamm..

Yaa kımseye ıftıra atmak ıstemıyorum ama hersey beklıyorum şu saatten sonraa

tmm ama nerde çalıştıgını tam olarak bılmıyorum kıı
eskı ıs yerınden ıkı dukkan ötedeymıs ama ben dukkan dukkan gırıp te kızımı arıyım ..hemen dıkkat cekerım burası ufak bır ilçee ..herkes bır bırnı tanırr..

Hayırdır bırseyemı baktınız dıye sorarlarsaa orda kalırım ölece...

Hıc beceremıyorum böle işlerı yaa yoksa benımde aklıma geldı

bırde kız işte oldugu ıcın belkıde patronu telefon la konusmasına musade vermıyordurr
kız hadı sessıze aldıysa telefonuu..hadı bakmazsa müsterıyle ılgılenıyorum dıyee...

O oldugunu nasıl anlıcam

denemekte fayda var evett..ama bu sıcakta oruçlu oruçlu nasıl gıdecem onuda bılmıyorum cocukjlarımda durmazlar kımsede..helekı ufakk cingar cıkarır valla ..onrarıda götursem yazık guneste perısan olurlarr..

.........
Uzatmak ıstemıyorum ama herseyı bende dusunuyorum ....uygulayamıyorum ..

Eski hat yeni hat mevzusunu takip edemedim.Ama kimin kimi aradığından henüz emin değiliz sanırım.

Ancak Ramazan ayındayız ve adam patron olduğuna göre,oruçlu olduğu için geç kalkabilir.

canım bısye sorcam pekı esın eskı patronunun karısıyla gorusmus olabılırmı ay kımsenınde gunahını almak ıstemıyorum ama..

bak canım biri musallat olmuştur mesela o hasta kız hasta olduğundanda eşin terslemeden seni üzmek istemiyorum olmaz diyodur bence bir iki dakika için kötü şeyler düşünme aralarında bişi olsa dakikalar ca konuşur

Son düzenleme:
canım bısye sorcam pekı esın eskı patronunun karısıyla gorusmus olabılırmı ay kımsenınde gunahını almak ıstemıyorum ama..

Dükkandaki kız değilse,böyle bir ihtimal var.

Küçük bir ilçeymiş,herkes birbirini tanıyormuş.
Önceki konuda yazmıştı,ortalıkta dükkan bile yokmuş.Demek cafe,bar gibi yerler de yok.
Kimi nereden bulacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…