- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
bi markanın müşteri temsilcisi gibi davranabiirsiniz bu numaraya kayıtlı borç gibisinden kozmetik ürünü hatta inanması açısından görüşmelerimiz kayt altına alınıyor bulunduğunuz yerin satış temsilcisiyim falan
tel de konuştuğu kız şu oyuncakçı dükkanında duran kanser tedavisi gördüğünü söylediği bi kız vardı ya hani o mu yoksa
bu dediklerini anca diksiyonu düzgün ve şaşırmadan konuşacak birinin yapması lazım şuan konu sahibesinin eli ayağına dolanmış durumda..
Hem telefondaki bir erkekse neden ''seni üzmek istemiyorum '' desin ki ? Fısır fısır hemde.
bi markanın müşteri temsilcisi gibi davranabiirsiniz bu numaraya kayıtlı borç gibisinden kozmetik ürünü hatta inanması açısından görüşmelerimiz kayt altına alınıyor bulunduğunuz yerin satış temsilcisiyim falan
kızlar arasam tekrar ben ayşeyi aramıstım kusura bakmayın kımınle görusuyorum desem en azından adını öğrenmıs olurum söylerse...
olmazmı ..annemın telını aldımm arayımmı şimdii bi akıl verın saglşıklı dusunemıyorum yaa hata yapmak ıstemıyorum aramak mantıklımı sadece adını öğrencem ...
yada adını öğrenebılmek ıcın daha süper bır fıkrı olan varmı yanı karsı taraf mecburen adını ve soyadını söylesın
bence birşey yapma.
Ayın 22 sinin dökümünü alana kadar bekle.
çok zor biliyorum ama öbür türlü,birşey yoksa eline yüzüne bulaştırırsın.
Gerçekten eski patronun karısıysa,eşin rezil olur,seni kesin döver.
Ben de eşim banyoda iken veya uyuyorsa bazen telini açıyorum.
Tabii tanıdığım ve acil olabileceğini düşündüğüm aramaları açıyorum ama herkes aynı olmayabilir.
şimdi kanıtsız patlarsan,daha tedbirli davranır.
O zaman döküm filan alamazsın sanırım.
Bunu kım yapabilirkii keşke öyle bırı olsa kılzar yapan olurmu aranızda özelden noyu vereyım nolur kımmış necımıs bır adını soyadını bna özelden gerı yazsa
ayrıca gRıbım ses tonum hıc ıyı degıl ve gercekten konusamam
bilmiyorummmm;
canım ne diyeceğimi şaşırmış durumdayım sadece aklıma şu olay geldi. Kızın çalıştığı dükkana git ve çaktırmadan kendi telefonunla elinde ki numarayı ara. En azından o kızmı başkasımı belli olur. Denemekte fayda var.
tmm hadı dun eşi açtı telı dıyelımm
ya bugun sabah yınemı eşi açtı bu telıı
buna ıhtımal vermıyorum bugun iş bası ve erkenden işe gıder eşii ..eşimden biliyorum ..eve bıraktı belkıde eşinee verdı o hattı kendıde yenı hat aldı ama eşimin telde eskı hat kayıtlı degıl bu patronun yenı hat kayıtlıı bu eskı hat neden sılındı ve sonradan piyasaya neden cıktıı ve neden tele kayıt yapılmadı ve neden karsı taraf arıyor ....dökumana cıkmasın dıyemıı bu kadarmı uyanık benım eşim dedıgım adamm..
ben yaparim canim gercekten bak ver bana özelden numarayi
canım bısye sorcam pekı esın eskı patronunun karısıyla gorusmus olabılırmı ay kımsenınde gunahını almak ıstemıyorum ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?