- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 358
- 42
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
zaten o yastakilerin götü kalkıyo evli adamları ayartıyolarr sinirim bozuldu gece gece
Tel dökumanına baktım ilk işim o oldu ama bu no aranmamıs hıcc hemde hiççç
dun ne has aranıyor bunuda cözmüş degilimm
ve eşim butun arkadalsrıyla benım yanımda açık beyan görusurr bu karanlık odada olması fısırdaşmasıda neyın nesıı
tmm belkıde halt yıyordur ama sakınlıgımı korumam lazım m
suan klavyeyle döğüşüyorumm her cocuklarıma bakmaya gıttıgımde odaya onunda suratını göruyorumm tiksindim iyice ebn bu adamdan
bazı evli adamlar yavşak ve kanıbozuk, onlar da aynı, bi pisliktir gidiyo. halbuki evli olan adamda olan zıkkım bekarında da var ama...
az önce misafir olarak okudum üşenmedim tüm konularınızı okudum.babanızın emekli olduktan sonra kendi ailesine düşkünlüğünün artıp size hayatı zehir ettiğini,eşinizin 16 yaşında bir kızla ilişkisi olabileceğini sonr a yok canım beni seviyor gibi bir savunma yapmanızı,kuzeninizin annenizin yanında size ilanı aşk edip daha sonra telefonlarda taciz etmesini,eşinizin ailesinin köyde oturup size zor anlar yaşatttığını falan yazmışsınız.okuyunca açıkçası konularınızda sizede inanmadım.başta olabilirmi dedim ama tek tek sayfa sayfa okuyunca inancımı yitirdim.tepki verebilir kızabilirsiniz.hatta bu konuyu okuyan tüm arkadaşlar kızabilir.aldatılan bir kadın ki bu çok bariz ortada konuya göre bu kadar alttan alamaz asla,birşeyler ispatlandıkça hala herşeye rağmen yok canım gibi şeyler söyleyip kapatmaya çalışamaz.üstelik helallik istiyor abartmış yada salaklığımdandır demek bile konunun gerçeklikle alakası olmadığının bir delili bence...kusuruma bakmayın ama düşüncem bu yönde.eğer başlıklarınız ve bu konuda doğruysa sığınma evleri var iş imkanıda sunuyorlar kuzen baba koca böyleyken ben asla durmaz yavrularımıda alıp giderdim.ne diyeyim.umarım doğrudur insanların duygu merhamet gibi işlevselliği büyük duygularıyla eğelenmiyorsunuzdur allah yardımcınız olsun ne diyeyim ama size inanamdım ben.....
belki tamaman yaniliyorum ama bu adam sanayi gibi bir yerde calisiyor kadinlarla pek isi yok...sonucta adam ısveren yanı patron oldugu ıcın zaten boyle seylerın olması gayet dogal bence
belkide eski patronu sanayiyi esinin acmasini istemis elemani yoksa
israr etmistir zor durumda kaldiysa
esinde saygisindan dolayi "uzmek istemiyorum" demistir
telefondaki kadina gelince belki esi o an musait degildi uyuyordu felan
kadinda esinin telini acti telefon israrla calinca kadinda suphelenmistir
"kim bu ozel numaradan bu saate" diye
olamazmi
iyi niyetimi kaybetmiyorum hala
Belkide eski patronu sanayiyi esinin acmasini istemis elemani yoksa
israr etmistir zor durumda kaldiysa
esinde saygisindan dolayi "uzmek istemiyorum" demistir
telefondaki kadina gelince belki esi o an musait degildi uyuyordu felan
kadinda esinin telini acti telefon israrla calinca kadinda suphelenmistir
"kim bu ozel numaradan bu saate" diye
olamazmi
iyi niyetimi kaybetmiyorum hala
dükkanın anahtarı eşimde degılkı sabah gıdıpte neyle acacak kapıyı...
ısrarla tel caldı evett baya acmadıı en son ben kapatıyordumkı bayan sesı cıktı iştee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?