inanamıyorum.....hala şoktayım :(

Sizim yerinizde olsam o telefonu kapatmaz çıkan kişiyle eşimin gözünün içine baka baka açık açık konuşurdum, ki eşiniz sorduğunuzda sanmıyorum doğru cevaplar versin.
Yıkıcı bir durum ama şüphelerinizde haklısınız ve aldatmayı fiziksellik ile ilişkilendirmeyin siz eşisiniz bir başkasına canım demesi ''can alma sebebidir!'' (Siz canı değilsiniz demek çekilin kalsın ortada!
Rabbim yardımcınız olsun, ailenizle konuşup desteklerini alıp sağlıklı kararlar vermenizi dilerim.
Unutmayın kimsesiz yada sahipsiz değilsiniz

Baska bir hat kullaniyo olabilir mi?? yoksa mesajlari ve aranan numaralari silse bile telefonunu rahatca ortada birakamazdi..

Daha önceki konularınızdan yola çıkarak eşinizin sizi aldattığını düşünüyorum.

O bayanla hala görüşmesi,telefonda kısık sesle konuşması,son yakaladığınız o cümle,zamanında kız orada çalışıyorken kızın çalışmadığı saatlerde sizi alışverişe götürmek istemesi,siz eşinizden habersiz o alışveriş merkezine gittiğinizde ve bunu eşinize söylediğinizde eşinizin suratının renginin atması ve neden tek başına gidiyorsun demesi...

Bunların hepsini yapbozun birer parçaları gibi bir araya getirdiğinizde aldatma olayının kuvvetle muhtemel olduğu ortaya çıkıyor.

Yine de suç üstü yapmadan yargılamanız,bir şeyi ispat edememeniz işlerinizi zorlaştırır,sabırlı olun ve takip etmeye devam edin.Bulduğunuz delilleri de saklayın

Son düzenleme:
gün geçmiyor ki forumda bi aldatma konusu daha açılmasın. hepimiz için hakkımızda hayırlısı diyorum artık psikolojim bozulmaya başladı sanırım bu konuları üst üste göre göre.

bilmiyorum arkadaşım Allah yardımcın olsun, hakkında hayırlısı sakin olmaya çalış bebeğin de varmış güçlü olmalısın hem kendin hem bebeğin için. hakkında hayırlısı umarım bir an önce atlatırsın bu zor dönemi. dua edicem senin için.

sen ıyı dayanıyorsun o koca bende olacak gece gündüz demem ağzını gözünü kırarım
sana bırşey söylıyeyım mı
eğer böyle bırşey varsa bıle
eşın bır ıkı ağlar ınkar eder çıkar bu ışın ıçınden

şimdi izlediğim filmde adam diyordu ki "herkesin yolu başkadır"

öyle grçekten herkes farklı seyler yasar herkesin yolu başka. kimseyi değil sadece kendi kalbini dinle

ne diyorsa öyle davran.

az önce misafir olarak okudum üşenmedim tüm konularınızı okudum.babanızın emekli olduktan sonra kendi ailesine düşkünlüğünün artıp size hayatı zehir ettiğini,eşinizin 16 yaşında bir kızla ilişkisi olabileceğini sonr a yok canım beni seviyor gibi bir savunma yapmanızı,kuzeninizin annenizin yanında size ilanı aşk edip daha sonra telefonlarda taciz etmesini,eşinizin ailesinin köyde oturup size zor anlar yaşatttığını falan yazmışsınız.okuyunca açıkçası konularınızda sizede inanmadım.başta olabilirmi dedim ama tek tek sayfa sayfa okuyunca inancımı yitirdim.tepki verebilir kızabilirsiniz.hatta bu konuyu okuyan tüm arkadaşlar kızabilir.aldatılan bir kadın ki bu çok bariz ortada konuya göre bu kadar alttan alamaz asla,birşeyler ispatlandıkça hala herşeye rağmen yok canım gibi şeyler söyleyip kapatmaya çalışamaz.üstelik helallik istiyor abartmış yada salaklığımdandır demek bile konunun gerçeklikle alakası olmadığının bir delili bence...kusuruma bakmayın ama düşüncem bu yönde.eğer başlıklarınız ve bu konuda doğruysa sığınma evleri var iş imkanıda sunuyorlar kuzen baba koca böyleyken ben asla durmaz yavrularımıda alıp giderdim.ne diyeyim.umarım doğrudur insanların duygu merhamet gibi işlevselliği büyük duygularıyla eğelenmiyorsunuzdur allah yardımcınız olsun ne diyeyim ama size inanamdım ben.....

düşüncelerinize saygı duyarım ama yaşadıklarımda ve buraya paylaşımd abulunduklarımda hıçbir yalan,riya sahtekarlık yokk...

Ben allahtan korkarım bunların hesabını vermekten de korkarım bunca ınsnanı kandırmaktanda korkarımm

inanıp inanmamakta özgürsünüz ama yazdıklarımın hepsı gercek..bılıyorum kıse dayanamaz ama ben dayanabıldıgım yere kadar dayanıyorum evlatlarımıcın...

sonucta adam ısveren yanı patron oldugu ıcın zaten boyle seylerın olması gayet dogal bence
belki tamaman yaniliyorum ama bu adam sanayi gibi bir yerde calisiyor kadinlarla pek isi yok...
bide ne gerek var boyle oyunlara bir sekilde kizin adini ogrensin arayip kizi istesin,ben evli bir insanim ne olursa olsun kimsenin esimi oyunlarina dahil etmesini istemem herkes kiminle sorunu varsa kozlarini onunla paylassin esi orda misil misil uyurken kimsenin uykularini kacirmaya hakki yok
ama sunuda soyleyeyim evlilige saygim sonsuz ama esim beni aldatsa o kizi bulur oyle sacini basini yolmam yemin ederim direk donunu indiririm yolun ortasinda yuva yikana coluk cocugun huzurunu kacirana tahammulum yok....

Belkide eski patronu sanayiyi esinin acmasini istemis elemani yoksa
israr etmistir zor durumda kaldiysa
esinde saygisindan dolayi "uzmek istemiyorum" demistir

telefondaki kadina gelince belki esi o an musait degildi uyuyordu felan
kadinda esinin telini acti telefon israrla calinca kadinda suphelenmistir
"kim bu ozel numaradan bu saate" diye

olamazmi

iyi niyetimi kaybetmiyorum hala

dükkanın anahtarı eşimde degılkı sabah gıdıpte neyle acacak kapıyı...

ısrarla tel caldı evett baya acmadıı en son ben kapatıyordumkı bayan sesı cıktı iştee...

bilmiyorum canim senin esinin sana hic saygisi yok, senin odaya girdigini görüyor hadi süphelenme diye devam konusdu diyelim misal hiim evet filan diyerek devam edebilirdi. ama senin duyacagini bile bile o lafi ediyorsa, seni yavas yavas hazirliyor duy bil istiyor, dedi ya kuma getiricem diye

dedigin gibi defolsun annesinin yanina, oturdugun ev babanin , sende orda cocuklarinla oturursun iste

allah yardimcin olsun

Arkadaşlar bana müsade
sahur hazırlayacagımm ....

Hepınıze tek tek tesekkur ederım yarın bır daha arıcam sonuçları yazarım buraya...

Herkese hayırlı sahurlar hayırlı iftarlarr..allaha emnaet olun

bence o numara olmayabilir eşinin görüştüğü. sen sormuşsun kiminle görüştün diye bi de, bunun üzerine eğer suçluysa, telefonu o arama dururken bırakmaz sana siler eder bişey yapar...

peki ama bu patronunun numarası ise de daha önce aranmış olması gerekmezmi...dökümanlara göre hiç aranmamış bir numara bu.patronunu hiç aramazmı normalde

ah canım keşke dediğin gibi olsa...çok iyi niyetlisin

dükkanın anahtarı eşimde degılkı sabah gıdıpte neyle acacak kapıyı...

ısrarla tel caldı evett baya acmadıı en son ben kapatıyordumkı bayan sesı cıktı iştee...

canimcim sen o buldugun yani esinin eski patronunun numarasina takili kalma, son aradigi numarayi silmistir , zaten senin duydugunuda gördü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…