- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Arkadaşlar bana müsade
sahur hazırlayacagımm ....
Hepınıze tek tek tesekkur ederım yarın bır daha arıcam sonuçları yazarım buraya...
Herkese hayırlı sahurlar hayırlı iftarlarr..allaha emnaet olun
peki ama bu patronunun numarası ise de daha önce aranmış olması gerekmezmi...dökümanlara göre hiç aranmamış bir numara bu.patronunu hiç aramazmı normalde
bilmiyorum canim senin esinin sana hic saygisi yok, senin odaya girdigini görüyor hadi süphelenme diye devam konusdu diyelim misal hiim evet filan diyerek devam edebilirdi. ama senin duyacagini bile bile o lafi ediyorsa, seni yavas yavas hazirliyor duy bil istiyor, dedi ya kuma getiricem diye
dedigin gibi defolsun annesinin yanina, oturdugun ev babanin , sende orda cocuklarinla oturursun iste
allah yardimcin olsun
ya mübarek üç aylarda rahat durun bari, şeytanın bile bu aylarda eli kolu bağlı derler, siz kime uyarsınız anlamam
(null)
Ya ben bişeye takıldım,şimdi tel kayıtlarına netten baktı mı (bilmiyorum),baktıysa diyorya eski patronun numarası yok dökümanlarda,eşinin gizlice telefonda konuştuğu saatleri tahminen biliyordur..O saatte kiminle konuşulmuş buna baktı mı ,anlamadım ben..Yani o saatte konuşulan numara yokmu netten bakılan dökümanda :44:
belki karşı taraf aramıştır ondan gözükmüyordur bence bi de arayan numaralara baksın
Hmm,yokmuş yani numara öyle mi?O zaman evet öyle olabilir dediğin gibi,eşi de kendini akıllı sanıyor ..Sonuçta eski patronun numarası çevrilmiş,ama dökümanda yokÇook ilginç ...Vayy be,acayipler valla..Ama ben olsam da yemezdim,onlardan daha akıllıyız,mutlaka gerçeği (iyi veya kötü) öğrenirdim...
bence öyle zaten arkadaş yakalamış konuşurken bi de şüphelendiğini belli etmiş adam durdurur mı numarayı. Dökümanda gmzükmeme sebebi eğer o saatte görüşme yoksa arayan karşı taraftır
kızlar ne ıstedıyse yaptımm her seyıne katlandımm evlatlarım için sustum..
yüzüme bakılmayacak kadar çirkin de degılım
düşünüyorum ben ne veremedım onaa neyım eksiktii
yemegınımı yapmadımm..çocuklarınamı bakmadım kendıylemı ilgilenmedimm
bu evde hergun 100 parçaya bölünüyorumm
gerçekten böyel bırsey varsakı artık şüphlerimde kalmadıı hersey ortada
babamıda tınlamıcam başkasınıda affetemem ben öle kolay kolayy
ALLAHIMA buyuk konusmayayım ama bıterr
.herşeyin kanıtı lazım bana sakın olmaılıyımm öencelıklee ınkar edemeyecek konuma getırmlıyım eşimii ağzını dahı acamasınn
eşimin aileinindee konuşma hakkı olmasınn yüzlerine çarpayımm gerçeklerii
ALLAHIM YARDIM ET NOLURSUNN SENDEN BAŞKA KIMSEM YOKK EVLATLARIMIN YUZUNE BAK AYAGIMA SER OLAN BITENII...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?