inanamıyorum.....hala şoktayım :(

Bende böyle düşünüyorum.

ya varya bu erkekleri anlamak çok zor. Akılları başka yerde ya da heyecan arıyorlar, biz yapsak Allah korusun namus bekçisi olıurlar. Allahım evlerden ırak

Gece gece yine tepeme çıktı sinirlerim !
İyice korkmaya ve soğumaya başladım ben bu erkeklerden ...
ALLAH sabır versin canım. Konunu takip ediyor olacağım.

su an okudum ve cok sinirlendm.. sen ne iyi niyetli bi kadınsınki hala yanlısmı anlıyorum die düşünüyorsun.. aldatılmayı kabullenmek o kdrda kolay değil tbiki ama bunun baska bi acıklaması varsa bende insanları tanımamısım derm kendme.. adam evden seni gönderecek hatunla rahatca takılacak derdi bu.. ve sanrm o hatunla ilişkisi sdce cinsellik için deil öle olsaydı sana karsı davranışları bu kadar ilgisiz olmazdı.duygusal bi paylasımlarıda olmalı.. vay ya su erkeklere bak.. bunları gördükçe evlenmek o kdr sacma geliyorki kmseye güvenmeyeceksn en yakının erkeğim dediğin adama bile.. sen ondan çocuk yap onla uğras gece gündüz yemeğini yap ütüsünü temizliğini yap..ona sıcak bi yuva yarat..o kme baksın? senden daha genc bakımlı muhtemelen bekar.. çocuk doğurmadğı ve bakmadğı için daha diri vücutlu bi hatuna... bu mudur ya hayat... biz kadınlarmı bu kadar basımıza cıkartıyoruz erkekleri.. hiç korkusuzca yakalanma derdi olmadan yan odamzda sevgilileriyle konusacak cesareti nereden alıyorlar?bizim onlaara bu kadarmı muhtac oldğmuzu düşünüyorlar?yoksa bizmi düşündürüyoruz?

ilk sayfaları okudum içim acıdı. tüm sayfaları okumadan aklıma bi şey geldi paylaşmak istedim. seni sürekli bi yere göndermek istiyo ya gitsen yani seni gitti bilse takip etme imkanın falan yokmu elinde somut deliller olsa nafaka da alırsın çatır çatır.

Ya ben bişeye takıldım,şimdi tel kayıtlarına netten baktı mı (bilmiyorum),baktıysa diyorya eski patronun numarası yok dökümanlarda,eşinin gizlice telefonda konuştuğu saatleri tahminen biliyordur..O saatte kiminle konuşulmuş buna baktı mı ,anlamadım ben..Yani o saatte konuşulan numara yokmu netten bakılan dökümanda :44:

Son düzenleme:

Onceki konularinizi okumustum ancak ilk defa yorum yapacagim..
Benim fikrim eger ki bu adam sevgilisiyle gorustuyse ve daha onceden supheleri uzerine cektiginden oturu eminim ki son gorusmeyo silmistir, salak mi siz onu odada yakalayin oda numarayi silmesin bence aradiginiz noda eski patroninun esi cikti tlfa ancak gorustugu o degildi..
Saatten eminseniz yapacak tek sey arayip patronu tele istemek ve esinizin gorusme detayindan takip etmek kimlerle ne sıklikta gorusuyor..
Zor bi iliskiniz var esinizle dilerim hersey gonlunuzce olur

Millet sakız çiğner gibi gayet normal bişeymişcesine aldatmaya başladı ya.. ne kadar sıklaştı aldatmalar.. ne kadar acı bi durum

belki karşı taraf aramıştır ondan gözükmüyordur bence bi de arayan numaralara baksın

belki karşı taraf aramıştır ondan gözükmüyordur bence bi de arayan numaralara baksın

Hmm,yokmuş yani numara öyle mi?O zaman evet öyle olabilir dediğin gibi,eşi de kendini akıllı sanıyor ..Sonuçta eski patronun numarası çevrilmiş,ama dökümanda yok Çook ilginç ...Vayy be,acayipler valla..Ama ben olsam da yemezdim,onlardan daha akıllıyız,mutlaka gerçeği (iyi veya kötü) öğrenirdim...

bence öyle zaten arkadaş yakalamış konuşurken bi de şüphelendiğini belli etmiş adam durdurur mı numarayı. Dökümanda gmzükmeme sebebi eğer o saatte görüşme yoksa arayan karşı taraftır

kızlar zaten dökümanlarda belli tarihlerde yapılan görüşmeler çıkıyopr yani ayın 1 ile 23 ü arası mesela...23 ü ve 1 arasını diğer ay alıyorsun...o yüzdençıkmamış olabilir.ama faturasız hatlarda sanırım 2 gün öncesine kadar falan veriyolar...faturasız hat nasıldı tam hatırlayamadımaman canım zaten hadi numara patronun karısı diyelim kapalı kapılar ardında fısır fısır ben seni üzermiyim tarzı konuşmalar kim yapar allahaşkına.adam zaten sabıkalı...kadın daha öncede problem yaşadı ve uyardı bu kütüğüevet bakarsın adamda bi düzelme varsa sende ona göre davranırsın. e bu düzelmeyi bırak tam yol ileri yani müdanesi de yok...daha 1 ay kadar önce o 16 lık o.... nun kapısından gelmiyodu bu adam...bu kadın o kadar üzüldü.sonuç gene bildiğini okuyowalla bu konunun açık seçik ortaya dökülmesi ve birazda o adamın üzülmesi lazım.karımı kaybediyorum korkusunu yaşamalı bence.hem kozları paylaşmak daha bi güzel oluyo tavsiye ederimoturup tekbaşına düşünceğine bırak o üzülsün yada erkek gibi çıkıp anlatsın açıklasın durumu

bence öyle zaten arkadaş yakalamış konuşurken bi de şüphelendiğini belli etmiş adam durdurur mı numarayı. Dökümanda gmzükmeme sebebi eğer o saatte görüşme yoksa arayan karşı taraftır

Karşı tarafın araması dökümanda çıkıyor muydu?İnşallah çıkıyordur...Bu arada konu sahibine gerçek değil filan diyen olmuş,bilmiyorumm'un fotoğraflarına kadar gördük biz..Dünya tatlısı çocuklarını da gördük..Gerçek olmaması mümkün değil...Allah yardımcısı olsun,kendine güvensin inşallah..

seni evden göndermek istiyordu ya. bir haftalığına bir yere git. eve de biir ses kayıt cihazı koy. bir hafta diye gittikten sonra ansızın haber vermeden 3 gün sonra dön. mümkünse çocukların olmadan gel. baskın yap yani. ses kayıtı da önemli. seni yok sanıp rahat rahat konuşur. sende yakalamış olursun basit bir mp3 cihazıyla bile kayıt edersin sesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…