inanamıyorum.....hala şoktayım :(

Eski Konularını Biliyorum Canım O Zamanda Aynı Şeyleri Düşünmüştüm Şimdide Düşünüyorum
Herşey Ortada İşte
Bu Adamdan Ne Baba Nede Koca Olur
Üstelik Ailende Arkanda Değil'di Ama Artık Olmak Zorunda Bu Böyle Gitmez
Babanla Konuşmalısın Bence Bu Adamın Düzeleceği Yok
Akıp Geçen Hayatına'da Çocuklarınada Yazık
Allah Yardımcın Olsun İnşallah :26:

Kılzarr yaa şimdi olan olaya bakın
buyuk oglum telefonumu almıs haberım yokk tutmus bu kadını aramıss yesıle basmıs sureklıı

allahım telden ses gelıyorrr hemen aldımm elımee

alo kımsınızz dedımm
siz kimsiniz benı dunden berı arıyorsunuz dedıı..

Bende ölemı haberım yok kusura bakmayın ufaklık aramıs sızı dedım..

Tmm dedı kapattı suratımaa telıı..adını sölemedıı...

Tam fırsatıydı ama sölemedı adını hemen kapattı...

inanki bilmiyorum resmen yılan hikayesıne döndu yaaa...kım kımınle ne yapıyor anlamadım ..kimin eli kimin cebınde bellı degıll

bak aklıma ne geldi hani sen eşinin kullandığı gsm şirketinin sitesinden şifre almıştın ya

işte o şifreyle eşinin görüşme dökümlerinin çıktısını alsana kiminle kaç dk görüştüğü yazıyo orda

tamamda bu durumda kimse adını söylemez ki

cok tesekkur ederım canım özelden yazdım tel noyu aban yıne özelden dönersen sevınırım kımseyı burda deşifre etmek bana yakışmazz

sölermi canım sölemez tabi

hadi bakalım dedektifler siziiiakşamdan beri çatlattı bu adam bizi yaaa.inşallah hepimiz yanılmışızdır.bakalım ne çıkacak sonuç:18:

bakmışsın zaten şimdi gördüm

belki de kendi günlük kullandığı hattan aramamıştır

senden gizlediği başka bi hattı vardır onu takıp aramıştır

bu sebeple zaten görünmez

aslında kızın no sunu sorgulatmak lazım

Canim valla sabrina hayran kaldim.

Dun aksam o misil misil uyurken sen kendini yedin.

Ben olsaydim o telefonu kafasinda parcalamistim kesin.

Bu tur durumlarda olay netlesene kadar sakin kalabilmek cok onemli ki sen de oyle yapiyorsun zaten.

Insallah dusundugunden cok farkli birsey cikar.

Bu telefon o kadına ait hanımlar

Neden mi ?

Faraza benim eşimin telefonu bende olsa beni sürekli arayan numaraya ''Beni dünden beridir rahatsız ediyorsunuz '' demezdim

''Eşimin telefonunu neden arıyorsunuz '' derdim..

Belliki hattı bu kadın kullanıyor..Kimse kendinin olmayan bir numara için ''Beni rahatsız ediyorsunuz '' ibaresini kullanmaz.

evet bende oyle dusundum senı uzmek ıstemıyorum demıs acaba kadınmı bunu arıyorda boyle demıs zaten eger o kadınla arasında bı munasebet varsa kadın olayı ıdrak etmıstır ve esıne coktan haber ucmustur.bence sımdı esının tavırlarını gozlemlemelı fevrı olmakla haklı ıken haksız konuma duser cunku...

bravooo:)) çok çok katılıyorum arkadaşım süpersin. Bence de kadın neden beni dünden beri rahatsız ediyorsun demezdi. Hatta eşinin telefonu olsa sana kızardı ne diye kocamı arayıp duruyorsun diye

Aynen Ben Bu Kadar Sabırlı Olamazdım İpler Çoktan Kopmuştu Bende

Konu sahibesi birde şu var diyelim eşinin başka bir hattı yok senin alıp kurcaladığın hattı kullanıyor

Eline alıp baktığında konuşulan saatin ve tarihin telefonun arama kaydı kısmında olması lazım senin onun konuşmasına denk geldigin saat ve tarihle örtüşmesi lazım..

Bir iki saat ileri ya da geri farketmez tarih kesinlikle tutmalı saat kısmı dediğim gibi bir iki saat ileri olsada farketmez..

telefon gercekten patronun karisinindir patron kendi uzerine almistir hatti benimde hattim esimin uzerine kayitli,patron tel.tl yoktur yada bozuktur karisinin tel. aramistir esini

üzgünüm ama eşine hiç güvenmiyorum

herşey apaçık ortada

adamın vukuatları 1 değil 2 değil

seni düşündüğünden tatile git demiyor daha rahat davranabilmek için yapıyor

sen hala kendini parala onun için

çok sinirlendim kocana

fatoş aradımı ki merak ettik doğrusu, kadının yiyeceğini sanmıyorum. Şahsen beni sürekli özelden biri arasa sesimi dinlese sonraki temsilci vs. yemezdim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…